Üye Toplam 2981 yazı |
|
musti_900 Üye Toplam 379 yazı | 10/08/2009 : 22:29:17 ![]() Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Yöneticilik |
kayserim Üye Toplam 358 yazı | 10/08/2009 : 22:35:30 ![]() teşekkürler paylaşımın için anlarsınya tam'' e- gazetelik'' olmuş saygılar... bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır. Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı |
ÇAYLAARRR TAZE DEMDEN BU DA BENDEN ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
Bizim gazetenin patronu , yada fikir babasımı diyelim ne diyelim? hala ortalarda yok . Bir yerlerden çıkar. İnşallah . Kötü bir şey yoktur. ![]() ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
kayserim Üye Toplam 358 yazı | 10/08/2009 : 22:49:27 ![]() İsmail abi inş. yoktur kötü bir şey temennimiz budur. patronu fikirlerinden ötürü kaçırmış olmasınlar :) saygılar... bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır. Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
çok güzel oldu espiri .şimdi bizden fidye isterlermiş . ![]() ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
kayserim Üye Toplam 358 yazı | 10/08/2009 : 22:55:43 ![]() sanal ortama sanal çay lazım ama c(_) c(_) c(_) c(_) benimkiler kıtlama oldu şekeri patrondan :) bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır. Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
kayserim Üye Toplam 358 yazı | 10/08/2009 : 22:56:44 ![]() bu arada konunu dagittim biraz özür olsun saygılar... bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır. Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
![]() ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
kayserim Üye Toplam 358 yazı | 10/08/2009 : 23:05:44 ![]() bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır. Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | ![]() ![]() Gazetenin adını ÇAYYAŞ koyacaz bu gidişle,ben demedim mi sayın huyhuy bi bakın e-gazete işine diye ,sizden harika köşe yazarı olur,yalnız bizi dokuz köyden de değil ,bekir beyin onuncu köyünden de değil ,onbininci köyden de kovarlar haberiniz olsun,ha benim için önemlşi değil ben lafımı sıkarım,o vuracağı yeri bilir,aynı o bakan gibi,Saygılarımla.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
O halde diğer başlıkta bu çayyaş imajını azıcık değiştirelim ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |