İsmim Hasan 32 yaşındayım. 1999-2005 seneleri arasında internet cafe işlettim. O dönemler fena değildi. Sektör bozulmaya yüz tutunca devrettim. 2005 -2009 (Ocak ) arası farklı bir sektör olan oto yıkama işlettim. Ortağım ( ağabeyim ) ile anlaşmazlıklardan dolayı işletmeyi kiraya verdik. Çalışmadan geldiğinden para fena sayılmaz. Fakat kira geliri en fazla 1 sene kadar sürer yada sürmez.
8 aydır işsizim. Artık birşeyler yapmam gerekiyor. Zaman ilerledikçe kendime güvenimde azalmaya başladı. Asıl bilgi ve ilgi alanım web tasarım ve web programlama. İleri derecede bilgiye sahibim ama eğitim olmadığından iş bulma konusunda sıkıntılar yaşıyorum.
Kendi çapımda bir proje geliştirdim ( emlak ofisleri için hazır internet sitesi ) fakat arzu ettiğim satış oranına ulaşamadım. Zaten 2-3 aydır ne arayan var nede soran.
Kafanızı ağırtmak istemiyorum fakat gerçekten çıkmazdayım. Akşama kadar pc başında belki bir yerlerden feyz alabilirim diye internet sitelerini dolaşıyorum. Bir arabam var birazda sağdan soldan takviye ile 20.000-30.000 arası temin edebilirim. Fakat ne yapabilirim bilmiyorum. Yıllardır esnaflık yapmama rağmen resmen tıkandım. Hiçbirşey üretemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
Saygılarımla
www.remlax.com