Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Belcika'da Ne İs Yapmali ?

BaşlatanbodamyaliTarih31/07/2009 20:27:33Yorum16

İlk mesaj
Bir yildir belcika liege de yasamaktayim. Elimde 30.000 € sermayem var belcikada is yapabilmek icin gerekli diploma vs gestion eleman isgucu herseyim hazir sadece bir fikrim yok ne is yapmaliyim fikri olan veya yurt disinda sube acmak isteyen birileri varsa goruselim?

Belcika / Liege Yaptigim Sektorel Arastirmalar;

1-Market Supermarket; Haddinden fazla var

2-Giyim Sektoru; Fazlaca var ama cok pahali ucuz, uygun fiyatlara satis yapilirsa mukemmel kazanc elde edilebilir.

3-Fas Food;Turk donerciler asiri fazla farkettigim bi eksiklik var ama burger king tarzi yerler sadece 2 tane var ve tiklim tiklim arti helal et satisi yapmiyolar onlara rakip bole biryerde helal et ile satis yapilirsa musluman nufus oldukca fazla mukemmel kazanc elde edilebilir.

4-Simit Sarayi;Hic simit sarayi yok acildigi takdirde mukemmel kazanc elde edilir bu is icin usta olmak lazim tek problem bence

5-Oto Parca;Belcika / Liege de istanbuldaki kadar araba vardir tahminen ama araba parcasi satan yerler cok nadir tamir isine gelirsek nerdeyse arabanin 4/1 fiyatina araba parcasi satacak biyer olursa mukemmel kazanc getirir.

6-Bilgisayar / Oem; Sadece Media Markt var pc magazasi olarak ondada oem parca yok elektronik cep telefonu ve pc satisi var guzel bir magaza acilirsa oem ve teknik servis ile guzel para kazanabiliriz.

7-Buda benim en saglam fikrim %100 tutar turkiyede var hani 1 milyoncu magazalar buradada bole bir yer acilsa mukemmel tutar hersey mesela 5-10-15€ tarzi elektronik olsun giyim cin mallari olsun farketmez bole bir is yeri acarsak oda tutar bana sadece mal temin edebilecegim yerler ve kisiler ulasirsa belcikaya ucuz mal getirebilirsek bilmiyorum nakliyesi ihracat vergileri nasil olur arastirmak lazim.

benimle gorusmek isteyenler iletisim; mehmet_gunduz_ist@hotmail.com
www.divxportu.com Tek Link Film indirme Merkezi

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
selamlar değerli mehmet bey...öncelikle cesaretinden sizi tebrik edyorum .... belçikada en iyi iş kolu olarak ve en kazançli iş birliği teklifim olacak.sitemizi inceleyn www.granitsanat.com her sektore ve her hizmet alana hitab eden işdır..Türkiyede ilk ve tek profesyonel
üretici firmayz.siz de araştirin bu bizim işi ve sektöru..eğer kabul edersiniz detaili bilgi msn den veririz..bizim istediğimiz belçikada tek olmak..rakibi olmayan işde.beraber başaralim, beraber kazanalim.size hayrli işler ve bol kazançlar dilerim.....
saygilarimla...emzar nebieridze.
msn: granitsanat@hotmail.com
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Teklifiniz icin tesekkur ederim. Sitenizi Inceledim Sizin Isiniz Ile ilgili Belcikada ne yapilabilir onu dusunme asamasindayim. Belcikada konutlarin %80 tarihi yapitlar bunlari dekarasyon icin kullanilabilir yada tarihi eserlerin tanitim yazilarinda arastirma yapacagim.
www.divxportu.com Tek Link Film indirme Merkezi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe

Cevab için ben de teşekür ederim... ve doğru tespit için da mütlü oldum...dekorasyon konusunda sizinrsız değişi,k ve modern modelleri yapariz..park düzenlemeleri....ayni zamanda da dini ve kabir çalişmalarda da yonelik falyet gösterilebilir...avrupada çok önem verilyor bunlara..bu bir öneri. bunu da araştirisiniz iyi olur...size başarilar dilerim ... hayrli işler..
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Slm Mehmet Bey ben sizin msn adresinize mail gönderdim bi değerlendirme yapın isterseniz görüşmek istediğiniz takdirde beraber karar verebiliriz her türlü iş için imkan bol kesinlikle onu düşünmeyin sadece karar vermek çok önemli bende bişeyler yapmak istiyorum iyi akşamlar

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Muhasebe
selam mehmet bey öncelikle bende belçika brüksel doğmluyum biz bursada YURDAGELEN ŞİRKETLER GRUBU olarak faliyet göstermekteyiz brnşlarımız arasında casper bilgisayar bursa bölge müdürlügü ve kuyumculuk sektörü bulunmakta web sitemiz www.yurdagelengrup.com inceleyebilirsiniz aklınıza yatan birşey olursa msn adresim ridvansultansu@yurdagelengrup.com görüşmek dileğiyle saygılar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
merhabalar eşim yurt dışı öğretmenliğini kazanırsa belçikaya yerleşeceğiz bende müzisyenim orada ne yapabilirim.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ö?retmen
Liege gelecek 20 yıl euro planlaması içinde medikal equipment and related sectors alanında pilot bölge seçildi tüm medikal yatırım buraya kaydırılacak tabiki Almanya dan sonra ilgili belediyeden sektörel -industrial zone neresidir ögrenin ben netten haritasına dahi ulaşabiliyorum burada hammadde ve hizmet saglayıcısı olun. Bu arada ABD deki tüm sektörel firmaların kontak bilgilerine ulaşın ve bayilik mümessillik alın bu işten çok para kazanırsınız.... yüzde elli ABD firmalarının hala avrupa bayileri ve kontak ofisleri yok ben araştırdım .Liege Alman Thüringen den sonra avrupanın parlayan yıldızı olmaya aday .
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Dunyada 4ureticiden biriyiz fitness bodybuilding ozel giyim uretip toptan satisini yapiyoruz ilgilenirseniz yardimci olmak isterim www.bigsam.kz mail:ozhan.kaan@hotmail.com skype:bigsamalmaata
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
selam,
diger sıklarla ılgılı bır dusuncem yok hocam ama

2-Giyim Sektoru; Fazlaca var ama cok pahali ucuz, uygun fiyatlara satis yapilirsa mukemmel kazanc elde edilebilir.

ben danımarkada aynı ısı yapıyorum.
turkıyeden getırıp burda satıyoruz dedıgınız gıbı guzel kazancı var

tr de 1 tl den baslıyor mal aralıgı 10 tl ye kadar

burda ise 1 lıraya aldıgını 50 krona satıyorsun ( 15-16 tl )

tavsıye ederım

AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Slm,ben belcikada anverse giyim magazasi acmak istiyorum ama Turkiyede nerelerden alusveeis yapabilecegim konusunda bilgim yok yardimci olabilecek olanlar varsa adresleri gonderirse cok mutlu olurum simdiden tesekkurler
Nagis

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Ö?renci
Giyim sektoru ve avrupa ne kadar ters bir is alani... Zaten avrupada tekstil cok ucuz kaliteye gelince birsey olursa gidiyorsun degistiriyorlar bende belcikadayim tekstil isi bos is... Olmayani yapin arkadaslar ozellikle avrupada yasayan arkadaslarim artik su zihniyeti birakin baska ismi yok gidip gidip tekstil doner yok bilm cafe pizza aciyorsunuz... Acayip kiziyorum sizlere

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
giyimi illa tr denmi getirmek zorundasınız?vietnam bagladeşdeki fiyatları görseniz bundan vazgeçersiniz,kalite konusundada inannın en az tr deki kadar kaliteli
üsküdar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
arkadaslar merhaba ben belçika genk yada almanya köln e yerlesmek istiyorum cıft vatandas oldugumdan oturum problrmım yok orda kucuk bır işletme kurup (cafe ,bufe ,pastane,yada benzeri herhangi bir sektor) hayatımı yurt dısında devam ettırmek ıstıyorum bana fikir verebilirmisiniz yada bahsettiğim sehirlerde işyeri acmak isteyip ortak arayanlar irtibata gecebilir mail adresim ufen76@hotmail.com yazılarınızı beklıyorum
secmen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bodamyali
Bir yildir belcika liege de yasamaktayim. Elimde 30.000 € sermayem var belcikada is yapabilmek icin gerekli diploma vs gestion eleman isgucu herseyim hazir sadece bir fikrim yok ne is yapmaliyim fikri olan veya yurt disinda sube acmak isteyen birileri varsa goruselim?

Belcika / Liege Yaptigim Sektorel Arastirmalar;

1-Market Supermarket; Haddinden fazla var

3-Fas Food;Turk donerciler asiri fazla farkettigim bi eksiklik var ama burger king tarzi yerler sadece 2 tane var ve tiklim tiklim arti helal et satisi yapmiyolar onlara rakip bole biryerde helal et ile satis yapilirsa musluman nufus oldukca fazla mukemmel kazanc elde edilebilir.

4-Simit Sarayi;Hic simit sarayi yok acildigi takdirde mukemmel kazanc elde edilir bu is icin usta olmak lazim tek problem bence

5-Oto Parca;Belcika / Liege de istanbuldaki kadar araba vardir tahminen ama araba parcasi satan yerler cok nadir tamir isine gelirsek nerdeyse arabanin 4/1 fiyatina araba parcasi satacak biyer olursa mukemmel kazanc getirir.

6-Bilgisayar / Oem; Sadece Media Markt var pc magazasi olarak ondada oem parca yok elektronik cep telefonu ve pc satisi var guzel bir magaza acilirsa oem ve teknik servis ile guzel para kazanabiliriz.

7-Buda benim en saglam fikrim %100 tutar turkiyede var hani 1 milyoncu magazalar buradada bole bir yer acilsa mukemmel tutar hersey mesela 5-10-15€ tarzi elektronik olsun giyim cin mallari olsun farketmez bole bir is yeri acarsak oda tutar bana sadece mal temin edebilecegim yerler ve kisiler ulasirsa belcikaya ucuz mal getirebilirsek bilmiyorum nakliyesi ihracat vergileri nasil olur arastirmak lazim.

benimle gorusmek isteyenler iletisim; mehmet_gunduz_ist@hotmail.com
hayal kirikligina ugratmak istemem ama buyukler kepenkleri kapatirken sizin is tutturmaniz cok zor
Ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol

Yerleşim Belçika / BrukselMeslek Gyda
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - önder44
merhabalar eşim yurt dışı öğretmenliğini kazanırsa belçikaya yerleşeceğiz bende müzisyenim orada ne yapabilirim.
bar cafelerde calip soyleyin en zararsiz en risksiz is
Ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol

Yerleşim Belçika / BrukselMeslek Gyda
Merhaba Arkadaşlar,
Biz Fas’ta kurulmuş bir Türk ithalat ihracat şirketiyiz.Yurt dışında çeşitli ülkelerle , çeşitli ürünler için anlaşmalarımız bulunmaktadır.Anlaşmalı olduğumuz kurumlar şahıslar değil direkt olarak fabrikalardır.Ürün teminlerimizi direkt fabrikadan yapmaktayız.İthalat ve ihracatını yaptığımız ürünlerimizin başında
pirinç,
şeker,
tavuk,
tavuk ayağı ,
ayçiçek yağı ve diğer yemeklik yağlar,
baklagiller,
diğer yağ çeşitleri,
redbull ve alkollü içecekler,
buğday ,
domates salçası ,
ton balığı ,
çimento gelmektedir.Her türlü ihtiyacınız için ozge@viagroupesarl.com veya murat@viagroupesarl.com e mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.Ayrıca alıcılar ile direkt olarak bağlantıda olan arkadaşlara da ürün temini konusunda yardımcı olabiliriz.
SAYGILAR
Via Groupe Sarl Import Export
www.viagroupesarl.com
ozge@viagroupesarl.com

Yerleşim Fas / TangerMeslek Ythalat / Yhracat