Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Avrupa'ya Tabut İhracati !!!

BaşlatanBir Garip YolcuTarih31/07/2009 19:43:51Yorum25

İlk mesaj
Üye351 yazı
Degerli koniks üyeleri;

Bu baslik sayesinde Mobilya imalatcisi arkadaslarla tanismak ve Avrupaya tabut ithal edebilmeyi ümit ediyorum.

Sadece Almanyada ortalama yillik 1200000 insan cesitli sebeplerle hayatlarini kaybetmektedirler.Avrupa insani bizim gibi kefenle degil tabutla gömülürler.Belli bir kismi yakilmasina ragmen tabutla gömülenlerin sayisi cok yüksektir.

Bendeniz sadece Almanya piyasasi degil Belcika,Fransa,Hollanda, Lüxemburg piyasasi basta olmak üzere bircok avrupa ülkesinde yasadigim yerin konumu sayesinde etkli olabilecegimi düsünüyorum.

Bu konuda görüstügüm firmalar olmasina ragmen daha cazip fiyatlar verebilecek arkadaslarla tanismayi umuyorum.

Görüsmek ve tanismak istedigim insanlar pazarlamaci yada araci arkadaslar degiller.

Ilgilenen imalatcilar asagida yazacagim email adresinden bana ulasabilirler..

Saygilarimla..

bilal_baran@hotmail.de

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Üye920 yazı
selamlar....fikir çok iyi ve mantikli...tabutu bilmem ama kabir baş taşlari sunabilirim...biz türkiyede ilk ve tek profesyonel üretici firmayz...sitemi inceleyn.www.granitsanat.com Doğal taş granit üzerinde el oyma sanatiğile
resim, portre,desen ve yaziyi yapyoruz...araştirin önce bu işi ...eğer kafaniza yatarsa ve almanyada bu işi yapabilirsek tüm almanyada ilk ve tek olacaz...sadece mezar ve kabir baş taşi sektorde değil tabiki....
msn: granitsanat@hotmail.com saygilarimla emzar nebieridze
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye38 yazı
slm kardeşim öncelikle sabah sabah içim karardı tabut ceset mezar taşı felan iştahım gitti ya
Allasen bırak ölüleri
hayata dön
bak ben imalatcıyımve mobilya showroomum var
istersen tabutu boş ver mobilya sat nedersin avrupaya hasta olurlar bendiki takımlara varya süper şeyler var
ben üretiyim sen sat
orda satışa bi başla varya kamyonla para kazanırız
dehşet mobilya pahalı avrupada
kar marjını bir bilsen
bana bi alo de eğer pazarlayabilirim diyosan
2163142638gsm05552444595 war_alp@hotmail.com
Ekol mobilya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Üye171 yazı

arkadaşım çok iyi bir fikir bi kaç yıl önce bizim şehirde yurtdışından gelen bi kaç arkadaş bunu kurmak istedi fabrika olarak lakiin vazgeçtiler ben aksaraylıyım bursaı teşvikli bölge ciddiysen makina alt yapım var binada sorun deil kiralık organizede çok yer var kuralım imalatını ihraç et avrupaya

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Üye351 yazı
Arkadaslar ilginiz icin ilk basta tesekkür ediyorum.
Sayin Emzar sitenizi inceledim yaptiginiz bir sanattir ve el isi degerlidir.Ancak benim ilgilendigim toptanciliktir.Her ölen insan icin ayri bir kabir tasi yazdirmak burasi icin realist diyil.Ayrica el emegi pahalidir bunun getirisinin ***ürüsünü karsilayabilecegini sanmiyorum.Ama genede bunu degerlendirecegim.

Sayin war 34 iciniz neden karardi sonucta hepimizin gidecegi yer ayni.:) gözlerimizi bir takim gerceklere kapatmamiz bizi o gerceklerden kurtaramiyacaktir.Ayrica cok estetik tabutlar var.Ve buda bir ihtiyac.Sonucta biz ticaret adamiyiz, lik yapmadigimiz sekilde nerden para kazandigimizin önemi oldugunu sanmiyorum.Mobilya konusuna gelince avrupada bu gercekten cok zorlasti.Cin ve Hint mallariyla rekabet edebileceginize inaniyorsaniz resim ve fiyatlarinizi bekliyorum.

Sayin varvara bu sadece bir fikir degildir.düzgün yapilmasi durumunda para kazanilmamasi mümküm degil.Binlerce mobilya imalatcisi olmasina karsilik tabut imal eden üretici sayisi azdir.Rekabet daha kolaydir.Sifirdan bir imalathane cok zor ve mesakkatli olur.Hazir üretici ilk tercihimdir.ayrica her isi erbabiyla yapmak gerektigine inaniyorum.Makine alt yapisiyla kastettiginiz makinelere sahip olmanizmi yoksa makine kullanmis olmanizmi?

Saygilarimla...

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Saty? / Pazarlama
Üye171 yazı
ben inşaatçıyım ekibimde mobilya ustalarım ve makinalarım var sizden talebemiz istediğiniz modellerle alakalı çizimler veya kataloglar ayrıca sürekli bizle bir ortak gibi çalışmanız talebi maddi bir beklenti değil.fakat bunun espirisi pazarlama tabut yapmak kolay bunu nasıl sağlayacağız onu birlikte belirlememiz gerekir.

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Üye105 yazı
sayın bir garip yolcu samiceylan28@hotmail.com ekleyin detaylı konuşalım linklerdeki tabutlardan hatta dahada iyisini yapabilecek atölyem ve ustalarım var tanışmak dilegiyle
smcyln

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Üye117 yazı
tabut ihracatında çok iyi para var.özellikle amerika pazarı cok iyi.ihrac edilen tabutlar cok pahalı zaten.kaliteli işçilik olması cok önemli.eğer yapmayı düşünüyorsan vazgeçme sonuna kadar git.daha önce tabut ihraç eden birisinden duymuştum.iyi para getiriyormuş.başarılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye979 yazı
sayın yolcu kardesımız yıne sıradısı ama gayet mantıklı bır ıs fıkrını gundeme getırmıs bulunmakta kendısını tebrık edıyorum.

Yalnız şunu belırtmekte fayda var bu konuyla alakalı bızımde bazı calısmalarımız oldu ozellıkle avrupa ulkelerınde yerınde ımalatcılara karsı turkıyede uretılen urunun rakabet şansı cıddı anlamda azalmaktadır.

Bunun bazı nedenlerını asagıda baslıklar seklınde belırtecegım;

1-Turkıyede agac ve agac mamullerının pahalı olması

2-Kalıfıye ısgucunun avrupada uretım yapan bazı yerlere oranlara daha yuksek olması

3-naklıye ve lojıstık hızmeetlerının cıddı anlamda malıyetının olması.

4-enerjı ve genel gıderlerın yuksek olması

5-urunler avrupaya gırecegı ıcın %20 lık gumruk vergısının ve pesın kdv yatırımının olması

yukarda yazdıgım baslıklar gonul ısterdıkı hıc olmasın ama rekabet ıcın bu baslıklar gercekten cok onemlı eger gercek manada bu ıs ıle ılgılenen ve gereklı makına techızatı olan arkadaslar varsa bu konuda kendılerıne bulgarıstanda uretım konusunda yardımcı olabılırım.
Sayın yolcuda bu konuya vakıftır kı bulgarıstan ozellıkle agac mamullerı uretımı konusunda bıcılmıs kaftandır enerjı cok ucuz malıyettedır, ab de oldugu ıcın gumruk vergısı yoktur ıstedıgınız ab ulkesıne ırsalıye ıle urun yollayabılırsınız ,akaryakıt fıyatları ve ıscılık dusuk oldugu ıcın hem uretım hemde naklıye konusunda cıddı tasarruf soz konusudur ve bu ısın yapılabılmesı ıcın gereklı altyapımız mevcuttur (hazır kurulu sırket-romanya yolunda ımarlı arsa tesıs yapımı devam etmekte-1.elden agac kesım-hazır ıscı ve naklıye ıcın tır) bu ımkanlarımı sayın yolcunun oldugu bır olusumda rahatlıkla seferber edebılırım.

saygılarımla.

“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye192 yazı
İSTE BUNA FİKİR DERİM,HELAL OLSUN,
yurddışında yaşayan bir çok türk ne iş yaparım diye düşünmekte işte fikir,avrupada olupta herkesin düşünemeyeceği iş.....
kalben tebrik ederim Bir Garip Yolcu

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye351 yazı
Herkese ilgisinden dolayi cok tesekkür ediyorum.Ilandan sonra bir cok arkadasimiz isbirligi talebinde bulundu.Umarim en uygunuyla bir isbirligine gidebiliriz.Ayrica Lastottomanin yazisi ve yardim teklifi icinde tesekkür ederim.Eger imalathanesinin bir kismini Bulgaristana tasimayi düsünen firmalar olursa yer ve bürokratik islemler konusunda yardimci olabilecegimizi düsünüyorum.Ilgilenenlere duyurulur..

Yeni Üye29 yazı
arkadaşlar kolay gelsin. tabut işiyle bundan 2 sene once ben kendim ilgilendim. denildiği gibi karlı ve getirisi yuksek pazarıda olan bir iş. Aksaray ili bu konuda teşvik kapsamında hollandalı bir firma orada senede 2000000 adet uretecek fabrika kurmak üzere çalışmalarını yapıyor. bunun dısında antalyada birkaç mobilya üretimi yapan firma sırf tabutu 250 ila 750 ytl arasında satıyor. yani tabut üretecek bir fabrika kurmaya gerek yok. iyi bir mobilyacı ile anlasıp toptan tabut yaptırıp içini siz doseyebilirsiniz. ayrıca turkiyede bu işi yapan hatta sogutmalı tabut ve hayvan tabutu yapan birkaç tanede firma var araştırırsanız bulacağınıza eminim. tüm bunların yanında tabiki yapılabilecek hala pazar payı geniş olan bir iştir ama sunlarıda gozonunde bulundurmanızı isterim. bu bir dış ticarettir ona gore oyunları vardır. tabutları evet aksarayda üretebilirsiniz ama yuksek sayıda uretmiyor ve toplu siparişler alamıyorsanız onu egeye gemiye goturene kadar olan masaraflar sizi kurtarmaz. anlasmayı gumruk teslim mi yoksa musteri teslimmi yaptıgınıza gore gumruk vergileri harçlarıda dogacaktır karsınıza. genede şevk kırmak istemem guzel iştir. el işi tabut yaparsanız cok daha yuksek fiyatlara satacagınızı belirtmek isterim. kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye284 yazı
bilal kardeş o işi yapan çork türk şirketi var. ingilterenin tüm tabutları neredeyse türkiyede yapılıyor. Muhteşemde karlı bir iştir. Evlenmenin ve ölmenin en pahalı olduğu ülkelerden birisidir ingiltere ve avrupa tabiki. istersen ahmet kumbasarla irtibata geç, www.armonimobilya.com,

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye351 yazı
Murat bey Antalyadaki firmayla görüstük.Almanyaya görüsmeye geldiler.Avrupa satis haklarini vermek istiyorlar.Ama birtakim konulardan dolayi birlikte calismak istedigimden emin degilim acikcasi.Eger tavsiye edebileceginiz firmalar varsa görüsmelere halen acigim.

Hakan bey ilginiz icin tesekkür ederim.yalniz yolladiginiz link ya yanlis yada ilgisiz bir sayfa acilmakta.Eger kontrol edebilirseniz sevinirim.

Saygilarimla..

Üye284 yazı
Armoni Mobilya Dek. San. Tic. Ltd. Şti. Adresi : Karacakaya Caddesi No:130 Siteler - Ankara ANKARA. Telefon : (0312) 350 91 11 adres değişmiş olabilir ama sanırım telefonları doğrudur

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye60 yazı
merhaba bilal bey,
konu ile ilgili sizin pazarınız mevcutmudur ?
tsk
UfkTurkey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye1 yazı
arkadaslar ben kendım kerestecılık yapıyorum tabut yapımı ıcın ozel olarak agaclarını uretıyorum sayet ısteyen arkadas varsa yardımcı olurum en uygun sekılde sıze agacını temın edebılırım ben suanda turkıyenın en ond gelen koklu fırmaların bırıne ozel uretım olarak kesıyorum

0533 697 68 68 telım bu ıstedıgınız ebat ve olculerde en uygun sekılde sıze agacını temın edebılırım

not: bu ısı yapan arkadaslarada numaramı verırsenız yardımcı olursanız sevınırım cunku ben bu ısın toptancısı oldugum ıcıgın magazada 1500 tl ye alıyorsanız bende 1000 ye ımal etmıs olursunuz

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat
Yeni Üye94 yazı
merhaba arkadasım sakaryada orman ürünleri üretimi ile uğrasıyorum marangoz malzemelerim var görüşmek isterim tabut konusunda nasıl olacak karar verebiliriz belki reall54@hotmail.com gerçekçi iseniz tanışalım geyik muhabeti ise hiç uğraşmayalım

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Üye546 yazı
Sn bir garip yolcu

Gecen sene bu zamanlar ben de siklikla duyduguma gore kapi komsusu yunanistan in tabut ihtiyaci oluyormus, hem navlun hem de surekli gelisen ticari baglar sebebiyle bence bir de bu yunanistan alternatifini bir degerlendirin derim ben size. Gecen sene krizin cok siddetli oldugu zamanlardi bu zamanlar, gerci yunanistan hala odenemez borc stoklariyla ugrasiyor ama olenlerinin de bir sekilde gomulmesi gerek ve bu tabutlari da biryerlerden alacak bu adamlar.

Nakipoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye390 yazı
Ben sadece şunu merak ediyorum.Avrupada ölen ve tabutsuz gömülen varmı tabut bulunamadığı için.Yani bu ölen kişilerin tümüne yetecek tabut varmı yokmu.Bu ihtiyaç nasıl karşılanıyor ve pazar nasıl hesaplanır ve pazar payı nasıl arttırılır.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye66 yazı
Selam arkadasim ben Almanyadayim bu konuyla ilgili benimde calismalarim oldu fikir alisverisi yapabiliriz benim msn adresim = musti_a@hotmail.com mutlaka görüselim...

Yerleşim ALMANYA / DessaurosslauMeslek Turizm
Üye420 yazı
merhaba bu konuda tabut tedariğinde bulunabiliriz

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
El yapımı tabut, kül kutusu, taş oyma kül kutusu ve tüm metal aksesuarları yapabilecek bir ekibimizvar. Avrupa'ya ithal etmek istiyoruz. Nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini bilen arkadaşlar var mı? Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mobilya
Yeni Üye35 yazı
iyi gunler ben atina da yasiyorum. tabut konusunda daha once bir calisma yapmistim. avrupa ya tabut yapip gonderebilecek ulke bence turkiye degil romanya olup ozellikle macar asilli agac atolyeleri transilvanya eyaletinde olup ilgilenirseniz sizer fiyat ornek resim tedarik edebilirim. saygilar
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama