İlk mesaj
Genel İlanlar
Bursada Toptancı Arıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumD
Üye164 yazı
31/07/2009 : 07:29:17#1
Web sitesi
Alıntı
Balıkesir'in hangi ilçesinde iş yapmayı düşünüyorsunuz?. Ben Bursa'da yaşıyorum ve işim gereği sizin aradıklarınızın çoğunu tanıyorum. Yardımcı olabilirim. Nevresim takımı ve küçük ev aletlerine ihtiyacınız olursa da benden toptan fiyatına alım yapabilirsiniz. www.birelinnesivar.com sanal mağazasını inceleyin ev gereçleri reyonuna bir göz atın. İşinize yarayacak birşeyler bulursanız bana email atın size toptan fiyatlarını vereyim. Birde nelere ihtiyacınız olduğunu da bana email atarsanız size daha hızlı bir şekilde yardımcı olmuş olurum. farklı bir yol ile de kazanç elde etmek isterseniz de lütfen www.birelinnesivar.net adresini de inceleyin. Eminim işinize yarayacaktır.
G
Yeni Üye55 yazı
alakanız için teşekkür ederim
sanal mağazayı inceledim küçük ev aletleri satmayacağım ev tekstil ürünleri arıyorum uygun fiyatlı şık bornoz takımları,havlu,pike takımları ,yatak örtüsü söz tepsisi kına sandıkları vb ürünler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ..........
D
Üye164 yazı
31/07/2009 : 13:07:00#3
Web sitesi
Alıntı
haba;
Sitede ev tekstili olarak, havlu ve bornoz takımı mevcut. Nevresim takımı da var. Bu ürünleri toptan alabilirsiniz. Diğer ürünler içinde size Bursa'dan Toptancı bulur telefon numarasını veririm. İyi Çalışmalar.
E
Yeni Üye2 yazı
emre
A
Yeni Üye11 yazı
merhaba, ben bursadan yazıyorum benim sektörüm değil ama bir arkadaşımın sana telefonunu vereyim sana 532 421 88 92 ersin beyle görüşebilirsiniz, pike ve yatak örtüsü çeşitleri için, bursa bölgesi
G
Yeni Üye55 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - emre öztürk selamlar. ev tekstili üzerine ihtiyacınız olduğunu yazmışsınız. elimde fiskos,masa örtüsü,kına torbası ve çeşitli kalitelerde eşarplar mevcut. hala ihtiyacınız varsagörüşebiliriz. |
S
Yeni Üye7 yazı
merhaba benimde elimde kendi yapımım peştemal bornozlar var.ilgilenirseniz sertug.dincer@hotmail.com
A
Yeni Üye92 yazı
24/07/2010 : 23:26:06#8
Web sitesi
Alıntı
ayhan
A
Üye270 yazı
mrb adım arif
ben bursada bu tarz işlerle uğraşıyorum çarşıda çeyizci dükkanı olan arkadaşım var isterseniz bursaya gelirsiniz sizi tanıştırabilirim isterseniz her türlü ev tekstil ürünleri ilede istanbuldan taptancı yada bursa buttimden toptancılarlada tanıştırabilirim
isterseniz.
andehab@hotmail.com
5366626316
daha dataylı görüşmek isterseniz.hayırlı işler
ben bursada bu tarz işlerle uğraşıyorum çarşıda çeyizci dükkanı olan arkadaşım var isterseniz bursaya gelirsiniz sizi tanıştırabilirim isterseniz her türlü ev tekstil ürünleri ilede istanbuldan taptancı yada bursa buttimden toptancılarlada tanıştırabilirim
isterseniz.
andehab@hotmail.com
5366626316
daha dataylı görüşmek isterseniz.hayırlı işler
K
Yeni Üye8 yazı
16/12/2011 : 03:31:50#10
Web sitesi
Alıntı
B
Yeni Üye5 yazı
Merhaba kolay gelsin fiyat aralığınız nedir ?
fiyatları öldürmeden liste yapıp yollarsanız size yardımcı olabilirim ortak iş yerlerim vardır !
bursaticaret16@gmail.com
fiyatları öldürmeden liste yapıp yollarsanız size yardımcı olabilirim ortak iş yerlerim vardır !
bursaticaret16@gmail.com
Z
Üye104 yazı
19/10/2012 : 00:48:25#12
Web sitesi
Alıntı
nevresim takımları için belanay ile çalışın derim çogu firmadan daha kaliteli ve uygun esnek vadede uygularlar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz