Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Siz Olsanız Ne Yapardınız?

BaşlatannandiTarih24/07/2009 17:02:39Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
MRH arkadaşlar ben yaşadığım sehirdeki okullara,ünv,termınale, işlek olabılecek bütün bayan wc lerıne ped otamatı yerleştırmek isityorum...%10 yerleştirdiın yere vermek şartıyla. bu otamad hakkında bir kaç şirketle görüşme yaptım fiyat aldım otamatın tanesi 500,00 tl içerisine 55 tane kadın ped alıyor ve 40 kuruştan alıp 1 tl ye satıyorsunuz siz olsanız bu düşünce hakkında ne yapardınız.bir de alıcı gözünden bakarsanız ne düşünürdünüz düşüncelerınız beklıyorum yazarsanız çok sevınrım...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye191 yazı
Bu soruların cevabını kadınlar daha iyi verebilir ancak otomatın fiyatı düşünülürse baya araştırman gerekebilir başarılar
ALIENWARE

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye41 yazı
gayet güzel bir fikir,makine sayısını para geldikçe arttırmayı düşünebilirsin...bi de ped kalitesi önemli tabi ki..

Yerleşim Türkiye / TarsusMeslek Ö?retmen
Üye390 yazı

Ben bu makinalar için görüşmüştüm.En çok tekstil ve benzeri yerler ile avm lerde olabilir.Birde dediğin gibi okullar-terminaller vb..Otomat konusu yeterince gelişmemiş bir ülke olan bizim memlekette ped gibi az biraz mahrem bir konu ve yerleştirmek istediğin yerlerin çoğunun müdürü-yöneticisi erkek.
Olmaz diye bişi yok ama sabırla uğraşman lazım.Bayan eleman alıp.bayan Wc lerine girmesini sağlamak.Olmaz diye bişi yok ama oyuncak ve sakız otomatı gibi talep görürmü bilmiyorum.İşyerlerinde talep görebilir.Bir zaman sonra kanıksanır ve bayanlar çantalarında gezdirmeye gerek görmezler.Denemeden bilemezsin.Evli ve çocuklu bir erkek olarak bu konu hem oyuncak hem kadın ürünleri olarak ilgimi çekti ama otomat firmasıda düşündüğüm kadar kolay olmayacağını belirtti.Genelde firmalar kendisi alıp hizmet olsun diye koyuyorlarmış.
Bir fabrikaya %10-25 bişi ifade etmez.Yöneticisine desen sana vereyim rüşvete girebilir.Bar-terminal gibi yerler bi zaman sonra ya uğraşmaz yada talep varsa seni aradan çıkartabilirler.O yüzden sözleşmelerin önemli.İkili ilişkilerde.
Birde %10 çok az.Kimse edeceksede kabul etmez .
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye12 yazı
eğlence merkezleri, alışveriş merkezleri vs. gibi yerlerde mantıklı bir proje haline gelebilir. 1 lira otomat ücreti makul bir ücret bence o anki durumu kurtarmak adına kimsenin gocunacağı bir ücret değil, tabiki ped'lerin de kaliteli olması 1. unsurdur. Bunun yanında bu otomatları koyacak yerlerle görüşme sağlanmalıdır firmalar bu otomat için birşeyler isteyeekler mi yoksa karşılıksız şekilde otomatı oraya koyacaklar mı bunun görüşmeleri yapılmalıdır. Tutarsa bence olumlu bir proje

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye167 yazı
Bir yerde okumuştum sanırım alman biri bunu bizim ülkemize getirdi şu an istanbulda 248 kadın pedi otomatına sahip die hatırlıyorum aylık 11000 sattı filan diye haberler vardı. Uzun dönemli bir yatırım olur şimdi başlatırısınız 5 sene içinde yayılmaya başlar. Ne kadar mantıklı bilemiyorum. Ayrıca kolay kolayda koyabilceğinizi hiç sanmıyorum.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emlakçy
Yeni Üye19 yazı
bu işi yapan firmalar var zaten bunu yanına + prazervatif otomatlarıda koyuyorlar. bence rakiplerini bir araştır derim sonra onlardan farklı ne yapabilrim diye düşün

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
yorum yapan arkadaşlara ilgilendığınden dolayı çok teşekür ederım yarum yapmayan arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum lütfen fıkrı olan söylesın şimdiden tşk ederım...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
6 kişimi sadece yokmu arkadaşlar fikri olan başka?***

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er