Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Geleceği Güçlü Olan Ve Yatırımcısını Güldüren İş

BaşlatanboztepeliTarih15/07/2009 10:12:04Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
20 yasındayım ve ünıversıte ögrencısıyım .hayat tecrubesını kazanmış ve karlı yatırımlara imza atmiş olan gelişmiş beyınler den cazip iş fikirleri beklıyorum.cazıp gelen işlerde sermaye sıkıntım olmayacak 20 000 ytl gecmedıgı sure cook tesekkur ederim

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye25 yazı
merhaba para kısmını sizmi veriyorsunuz bunu anlamadım iş fikrimi istiyorsunuz kendiniz içinmi bu fikirler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye599 yazı
yaşadığın şehri yazmamışsın..yerleşim yerinde Trabzon yazıyor..orada yaşıyorsan,yaşadığın şehrin ihtiyaçlarını araştır.olmayan bir iş araştır.
hangi branşta öğrencisin.buradan yola çıkarak neler yapabileceğini gör.mesela,gıda sektörünü araştır.yada testil,burada bu konularda sana ürün konusunda yardımcı olacak bir çok arkadaş mevcut..inşallah başarılı olursun allah utandırmasın..
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı

oncelıkle merhaba ılgılenıp baktıgınız icinde tesekkur ederım.işletme okuyorum. 2 sınıfa gectım ama benım iştedıgım bu unıversıte bıtene kadar ılgılı arstırmaları yapıp bıttıkten sonra bos kalmayı onlemek. bır bakıma zaman israfını onlemek.o zmana kadar mevduatım 20 000 ytl bılgu icin en ıncce ayrıntısına kadar arastırıp kendımı gelıstırmelıyım.trabzonda yasıyorum.ve kuracagım işlede farklı olmayı amaclıyorum .

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
İlgilenip baktıgınız için cok resekkur ederım tolga bey.Öncelıkle bu ticaret yasamına ilk konusmalar llk atılımlar oldugu için cok endişeliyim.Acıkcası bu konu hakkında daha cok bılgılendırırsenız cook daha ıyı olur.En azından kafamdakı soru işaretlerine kaldırabılırım.Anlasırsak kafamıza yatarsa ıyı olacagına inananıyorum... ıyı günler

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci