Kardeş o işte hükümetle devleti karıştırmamak lazım... ne zaman vatandaşına değer verecen o zaman muasır medeniyeti görürsün yoksa araplarda para bol ama sonuç,,,,Ne emeğin ne insanın hiç bir değeri yok ,sonra çık meydanlara halka hizmet hakka hizmet,benim köylüm, benim memurum ,onlar kadar başlarına taş düşsün...Hangi kesimden olursa olsunlar ehil değiller, bu yüzden de iş yaptıklarını sanıyorlar ama vebalini veremeyecekler hiç bir zaman,bir sayın Işın Çelebi eski krizde bunun açıklamasını yaptı,hatırlarsınız bu ülke için seve seve diye kanpanya varken,bir açık oturumda hepsi iktidar görmüş parti vekilleri bir birine bok atıyordu,bir ara Işın beye bağlandılar dediler ne yapalım kemerlleri biraz daha mı sıkalım siz ne diyorsunuz,adam dedi benim bu millete söyleyecek lafım yok... 1994 de kişi başına milli gelir 3000 dolardı,İspanya,Portekiz,Yunanistan, İtalya ile yarışıyorduk aradan 10 yıl geçti bu ülkeler 10bin doları geçti biz 2300 e düşürdük milli geliri ,yani halkı geliştireceğimize fakirleştirdik,kimse burda birbirine laf atmasın, maalesef biz popoletirist politikalar yüzünden haklın kaynaklarının içine ettik biz bu işi beceremedik,hepimizde sırayla iktidar görmüşken dedi,ben bu halka artık ne diyim huzurlarınız da her kez den özür dilerim dedi kesti,millet tabii bende şok ta ..işte olay bu kardeşim gerisi hikaye ...yaptıklarınıda yapamadıklarınıda ciddiyetlerini de laubaliklerinide biliyoruz,onlarda biliyo,ama tek kusurları halk yiyiyor zannediyorlar ama yemiyor artık maalesef...Ben her yazımda devletle iş yapmayın ticareti bilmez bunlar derim ama gariban ecdzacı ne yapsın ,yine söylüyorum her namussuzu bir namussuz yapan vardır o namussuzda işin hakkını veremeyen idarecilerdir....Saygılarımla..