İlk mesaj
İş Dünyası
Deneme Tahtasına Döndük
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumY
Yeni Üye24 yazı
08/07/2009 : 11:30:42#1
Web sitesi
Alıntı
H
Üye2981 yazı
09/07/2009 : 03:04:22#2
Web sitesi
Alıntı
Ben çok satan bir mal biliyorum . Demez kimse kendi satar.
ismail karagülle
M
Üye2311 yazı
VALLA HOCAM BUNU EN İYİ TV MARKETLERDE YAPIYORLAR, YAKIN ÇEVREMDEN BİR SÜRÜ İNSAN ÜSTELİK FAHİŞ FİYATA BURDAN Bİ DÜNYA MAL ALIYOR,ADAM BREZİLYA DİZİSİ GİBİ BİR OLTA SATACAK 1 SAAT KAFA ÜTÜLÜYOR YA NERDEYSE UZAYDAN BİLE OLTAYI GÖSTERECEKLER,YANINDA DA BİZİM İSTANBUL VAPURLARINDA OLUR DU YA BİR ADET TARAK BİT.. MEDİ..,BİR AYNA..., VS AYNI TAKTİK ...SATIYODA NAMUSSUZLAR,ÜSTELİK KRİZ ZAMANI EVE KAPANMIŞ TV BAŞINDAN AYRILMAYAN KİTLEYE,BİZDE DÜKKANDA,MAĞAZADA,PAZARDA MÜŞTERİ BEKLİYORUZ..YA SAYIN ERCAN KARDEŞ SENİN İÇİN VE TABİİ HUYHUY HOCAMIZ İÇİN İKİNİZEDE ÇOK GÜZEL PARA KAZANDIRACAK BİR ŞEY YADA FİKİR BULACAM,BURDAN HER KESE SÖZ VERİYORUM,YALNIZ BEN DE PİS BİR HUY VAR BU İŞ SORUMLULUK İŞİ ,SİZLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAMAM LAZIM.. O YÜZDEN 2 DEFA ELER SIK DOKURUM, BİRAZ ZAMANINIZI ALACAM... HA KOMİSYONUMU İSTERİM TABİİ PARA KAZANDIĞINIZ DA ONA GÖRE...Saygılarımla..
E
Üye112 yazı
M
Üye2311 yazı
Sayın Ercan,einstein ın bir lafı var galiba sizde okumuşsunuz ,dediğiniz gibi insanların önyargılarını yıkmak atomu parçalamaktan zor der,o yüzden boş verelim biz önümüze bakalım,sıkmayın canınızı,bide eğer o kadar çok şişen mal varsa bu yaz sezonları festivaller var bi takip et bölgeye yakın neler var...Gerekirse güveneceğin birileri varsa ver o maldan sat satamadığını getir sattığını öde gibi de yapabilirsiniz...Saygılarımla..
N
Yeni Üye42 yazı
abi böyle tezgaha gelmeyin adam başına azeri takkesi takıyo yabancı rolü oynuyo etrafındaki 5-6 kişi kendi tayfası kapış kapış alan gel benimle dükkana gidelim hepsini alacağım diyen hep kendi adamı etraftan 1-2 saf da bu iyi mal diye cebinde ne varsa basıyo parayı şimdilerde gemilerde limon sıkacağı modası var 1 kuruş etmez ama adam tezgahı kurmuş 1-2 alıcı limona biraz şırıngayla su doldur boşalt işte sana iş ama akşam başını yastığa koyduğunda uyuya bilirsen çorbayı ekmeği susuz yutabilirsen yoksa iş çooook
N
Yeni Üye42 yazı
abi böyle tezgaha gelmeyin adam başına azeri takkesi takıyo yabancı rolü oynuyo etrafındaki 5-6 kişi kendi tayfası kapış kapış alan gel benimle dükkana gidelim hepsini alacağım diyen hep kendi adamı etraftan 1-2 saf da bu iyi mal diye cebinde ne varsa basıyo parayı şimdilerde gemilerde limon sıkacağı modası var 1 kuruş etmez ama adam tezgahı kurmuş 1-2 alıcı limona biraz şırıngayla su doldur boşalt işte sana iş ama akşam başını yastığa koyduğunda uyuya bilirsen çorbayı ekmeği susuz yutabilirsen yoksa iş çooook
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz