aykutalp kardeşim,senin Belçika daki ortamını ve kabiliyetini bilmiyorum,size şunu yap yada bunu yap diyemem,fakat Türkiye de O kadar çok mal varki anlatamam,genelde bir çok kisi Türkiye den iç çamaşırı ve ucuz giyim ***ürmekte,bunu herkes yapıyor rekabet oranı çok,bu işi önüne gelen yapmakta, mesela ipek halı,kaliteli deri ceket,1ci kalite fayans ve mermer,banyo takımları,araba lastiği,LASSA olmasa bile Petlasın lastiklerini ***ürebilirsin,inanın Türkiye 1 numara bir tek ismi duyulmamış,biraz garip gelecek mesela at nalı,diyeceksinki ne derece ticaret olur,işte burada senin kabiliyetin yatmakta,eğer pazarlama kabiliyetin varsa araştırıp bu gibi işlere girebilirsin,illa yazdıklarıma gir demiyorum biraz geniş düşün Türkiye den ne alıp Belçika da satabilirsin.....baştan 5 veya 10 bin euroluk bir yatırım yap derim fazla girme tecrüben oldukça ilerde büyürsün,,,gene ikinci el motor ve araba parçalarını,elektronik eşya ve parça Türkiye ye posta yoluyla ihtiyac sahiplerine ulaştırabilirsin, bundanda güzel para kazanabilirsin,herşey size bağlı,ben herzaman söylerim bir kişi yurddışında sabahları kart basıyorsa,O kişi ilerleyemez,tamam ihtiaçlarını karşılar fakat orada kalır,sakın yanlış anlama,ben herhangi bir ticaretle uğraşmıyorum,yukarıda yazdıklarımda örnek olarak belirttim,yeterki kimsenin yapmadığı işi yap derim,yaptığın ticareti kimseyede söyleme,en yakınına bile herhangi bir arkadaşını ve dostunu sokma,depon olursa bile kimse bilmesin..... benden tavsiye