Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Adana'da 30 Bin İle Ne Yapılabilir?

BaşlatansaygonartTarih06/07/2009 12:56:25Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
Arkadaşlar,
30 bin civarında param var Adana'da ne yapabilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?

Ama lütfen saçma sapan bayiilikler önermeyin, son kurşunumu havaya değil hedefe atmak istiyorum...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye148 yazı
MERHABALAR
SANA MÜTHİŞ BİR ÖNERİM OLACAK.ÖZEL MESAJ ATIYORUM.MÜTHİŞ DEDİM ÇÜNKİ ÖNERİ BENİM İÇİN MÜTHİŞ UMARIM SİZDE AYNI DÜŞÜNÜRSÜNÜZ.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye38 yazı
peki adanadan geçtim sizin memleketinizede gelebilirim yokmu fikri olaaaan!

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye2659 yazı

kardeşim bıkmadınızmı bu tip sorulardan . Çık Adana da bir pazar araştırması yap
Ticaret biraz emek verme uğraşma ve araştırma sanatıdır. Bu tip soruları soranların ticarette başarılı olacağını düşünmüyorum.
Son kurşunun varsa hedefe atmanın doğru yolu bu değil.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
sayın masal sen çok akıllısın ben 8 aydır fıldır fıldır araştırma yapıyorum elbette aklımda birşeyler var ama belki benim göremediğim birşeyi siz görürsünüz dedim bu siteyede ondan üye oldum.
saygılar!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - saygonart
sayın masal sen çok akıllısın ben 8 aydır fıldır fıldır araştırma yapıyorum elbette aklımda birşeyler var ama belki benim göremediğim birşeyi siz görürsünüz dedim bu siteyede ondan üye oldum.
saygılar!

Sevgili saygonart senin göremediğini gören sana neden söylesin
Bak ne güzel kavun tarlan varmış onları paketleyerek ihraç etmeyi deneyebilirsin Adananın toprakları verimlidir Tarlanı yurtdışı pazarlarada talep gören ürünler ekip onları paketleme tesisinde paketle B2B siteleri aracılığıyla yurt dışına pazarla
Hiç birşey bilmiyorsan ve üreticiysen Yabancı ülkelerin konsolosluklarına bir maille tarlandaki ürünler hakkında bilgi ver yurtdışında alıcı ara
Fakat sen pazar araştırmasını 8 ay böyle yaptıysan vay haline Sana tavsiyem pazar araştırması nasıl yapılır sitede onu araştır
SAYGILARIMLA

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yeni Üye38 yazı
lütfen yardımcı olmayacaksak MASAL anlatmayalım! başlık belli ve ortadadır amaç eleştirmek değil yardımcı olmak olmalıdır saygılar!

Üye2659 yazı
Kardeş gideceği yönü bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. Fikir dedin kavunlarını yurtdışına pazarla dedim. Haa Armut piş ağzıma düş istiyorsan sen bilirsin
Saygılar

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2981 yazı
Saygonart
daha ne yapsın masal 06 , en iyi aklı vermiş..(BABAN FAKİRSE SUÇ SENİN DEĞİL. FAKAT KAYIN PEDERİN FAKİRSE SUÇ SENİNDİR") Demiş .Daha ne desin ?
uygulayabilirsen iş tamamdır. masal 06 dan bu , zengin kayınpeder edinmenin metodunu sor .
evliysen , iş zor .

ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye38 yazı
hahahah! teşekkürler sayın huyhuyhuy.....

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
Saygonart
daha ne yapsın masal 06 , en iyi aklı vermiş..(BABAN FAKİRSE SUÇ SENİN DEĞİL. FAKAT KAYIN PEDERİN FAKİRSE SUÇ SENİNDİR") Demiş .Daha ne desin ?
uygulayabilirsen iş tamamdır. masal 06 dan bu , zengin kayınpeder edinmenin metodunu sor .
evliysen , iş zor .

Ben bekarım fakat tahmin ediyorum Zengin Kayın peder bulabilmek iş kurmaktan daha kolay değil:)) :)) Daha fazla emek ikna kabiliyeti Karizma gerekir:))Heleki armut piş ağzıma düş şeklinde üşengeç girişimciler bu işi hiç beceremez. :)) :))
İddaa ediyorum İmzamda Yazılan sözü uygulayabilen her işte başarılı olur:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2981 yazı
İmzanı uygularsa , başka bir iş yapmasına ne gerek var.
gözlerini kapar vazifesini yapar .
Başkaca işleri , ikna kabiliyeti olmayan, karizmasız tipler yapsın.(;
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye192 yazı
merhaba:
gelirmisin kayseriye

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Üye192 yazı
senin son kurşunla kurşun fabrikası kuralım.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat