Az önce iki arkadaşım geldi,kendileri ile en son geçen sene konuşmuştum,geçen yıl başka bir firmadaydılar,bu gün başka bir firmadalar,sizin tabirinizle sıçra**** yükselenlerden,..Bölge ile ilgili notlar istemişlerdi verdim,aynı notları geçen yılda kendilerine vermiştim...Sıçramaktan saklamaya zamanları olmuyor sanırım....
Yeni şirktin onlara sağladığı imkanlardan konuştuk,birisi türkiye satış müdürü diğeri marmara bölgesi satış müdürü........birisinin aldığı maaş benimkinin 2 diğerininki4 katı....
Üzüldüm sanırım biraz,kendimi iki arkadaştan daha başarılı buluyorum........
Sonra onların yerinde olmak istermiydim diye,takkemi önüme alıp düşündüm.....İstemem gerçekten...
İlk konuyu yazarkende böyle bir teklife ne dersiniz derkende benim cevabım hazırdı zaten...GİTMEM,gitmiycemde,....
Kendime yüklediğim misyonlardan bir tanesi insan yetiştirmek,benim yetiştirdikleriminde sıra**** yükselmesini istemiyorum,
Bu gün ben çalıştığım şirketi satarsam,yarında benim çalştığım adamlar beni satar..Ozaman da buna ağzımı açıp bi şey diyemem........
Şimdi olaya duygusal yaklaşmışsın kardeşte diyebilirsiniz,dünya senin bildiğin gibi dönmüyorda..Hepsine saygı duyarım.....
Ama ben buyum...
Ali GÜLCÜ