Ben 50 veya 60 bin dolar cıvarında Ukrayna'da nasıl kalıcı bir işe adım atabılırım?
Bana yardımcı olabılecek orada ticaret yapan turk tuccar ve arkadasların yardım ve fıkirlerini alacaktım.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Guc Selam Beyler bende UK den yasiyorum ve evliyim yeni evlendim bir nevi yuzmeye alismak icin okyanusa atlamak gibi oldu benimki hic bisey bilmeden etmeden dil dahi bilmeden ingilizce uzeri basladim buraya simdilik butun islemlerimi yaptim tecnoloji uzerine calisiyorum pc teknisyeniyim burada tekstil yapmayida dusunuyorum tek sikintim gumrukte sorun olurmu trden buraya mali suruklemek icin sirketmi acilmasi gerekir yoksa cp ile butun istediklerimi yapa bilirmiyim.. bu konuda bilgili arkadaslar beni aydinlatirlar ise sevirim simdiden tskler.. Herkese hayirli Bayramlar.. |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - GGENC82 ukraynada oturum almak ve rusca ogrenmek istiyorum ayni zamanda calisma izni almak istiyorum bunun icin min ne kadar masrafla bir sahis sirketi kurup oturum alabilirim..bilgisayar konusunda uzmanim.ayrica web sitesi tasarlamayi dusunuyorum |