Arkadaşlar öncelikle bu işi yapan arkadaşları takdir ve tebrik ediyorum.Şunu da belirtmek isterim ki bu şahıs ve firmalarla hiç bir bağım yoktur.Bu yazıyı yazmamın sebebi de yok şu kadar param var ne iş yapmalıyım gibi sorulara naçizane fikir olarak yardımcı olabilmektir.
internette Kristal plaket olarak arama yaptığınızda kolay bir şekilde bula bilirsiniz.Yapılan iş ise lazer makinası ile camın üzerine resminizi çiziyorlar .Kişiye özel olan bu ürünler her zaman güncelliğini koruya bilmekte misafir odalarında bulunduğu için yaygınlığınında günden güne artttığını düşünmekteyim.
Gerçekten çok güzel ürünler bu konuda bildiğim kadarıyla 2 firma var Biri İstanbul Diğeri ise Antalyada.
Bu makinelerin fiyatlarını bende gerçekten çok merak ediyorum.Ancak şu an benim için çok büyük bir yatırım olduğu için sizinle paylaşıyorum.Bu konuda bilgileri olan arkadaşlar forumda paylaşırlarsa eğer çok memnun olucaklarını düşünmekteyim.
Arkadaşlar ne kadar konuya hakim olursanız olun bence KOSGEB in iş planını ile yatırım hazırlıklarınızı yapmanızı tavsiye ederim .Her iş olacak diye bir şey yok .Girişimcilik gerçekten Çok iyi bir gözlemcilik,müthiş bir parasal zeka ,İyi bir çevre (sosyal ilişkiler ) son olarakta nasip denilen takdiri ilahi faktörlerinden oluştuğu inancını taşımaktayım.