Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15. 000-20. 000 Ytl Antalya'da Ne İş Yapılır ?

BaşlatannohgyeTarih30/06/2009 16:16:10Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye920 yazı
selamlar....öncelikle hayrli işler dilerim....eğer ciddi düşunyorsaniz..antalyada bayilik açmak istyordum...sitemi
inceleyn..www.granitsanat.com türliyede ilk ve tek profesyonel üretici firmaym..kar marji ise % 300 ...kendi işinin
sahibi olursunuz...eğer ilgi çekerse bana msn den ulaşabilirsiniz..msn:granitsanat@hotmail.com sizin sermayeniz,oyle işe yetirin ki kesin kazanç sağlasin ve üyksek karli olsun...
saygilarimla..Emzar nebieridze. GRANİT SANAT doğal taş tasarim,dekorasyon.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye141 yazı
kuruyemiş bölge bayiliği verebiliriz.
www.nukagida.com
ŞOREŞ YILDIRIM

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye6 yazı

Önerileriniz için teşekkür ederim düşüneceğim.
Peki başka iş fikri olan arkadaşlar mevcutmu ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye148 yazı
benim için bulundfuğunuz bölgeden ve size yakın bölgelerden elektronik kart hurdası toplayın ve bana gönderin.bunun için bir araba biraz sermaye birde elektronik küçük el kantarı almanız yeterli.eğer toplarım ben bilgisayarcılardan biraz da yerim var derseniz oraya yığın ve belli bir miktar olunca ben gelir arabayla peşin para alırım sizden.son olarak şunu söylemek istiyorum günde 50 kg kadar toplarsanız ayda 3-4000 arası para kazanırsınız buda sermayeye göre müthiş kazanç sanırım.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye38 yazı
sayın mesai ticaret neden elektronik kart? ayrıca elektronik kart öyle her yerde bulunabilecek bir hurda değildir!
saygılar.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye148 yazı
SAYIN SAYGONART.
ÇÜNKÜ BEN BU İŞİ YAPILABİLİR GÖRÜYORUM HURDACILIĞIN İÇİNDE.AYRICADA PARA KAZNDIRIYOR VE ELEKTRONİK HURDAYI HERKES ÇÖPE FALAN ATIYOR EVET BULMAK SIKINTILI OLABİLİR AMA 1 TON ELEKTRONİK HURDADAN EDECEGİNİZ KAZANÇ 80 TON METAL HURDADAN EDECEĞİNİZ KARLA AYNI.TAŞIMASI TOPLAMASI KOLAY VE GEREKLİ SİSTEM KURULURDA İLERİYE DÖNÜK ATAKLAR YAPILIRSA 2050 YILINDA BİLE YAPILABİLECEK BİR HURDACILIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye63 yazı
Elektronik kart nedir?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye6 yazı
önerileriniz nelerdir dostlar

Yeni Üye19 yazı
mesaticaret mail yoluyla veya telefonla irtibata geçer misiniz. angalyan@hotmail.com 0555 694 08 34
Saygılar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye6 yazı
Ne üzerine çalıştığınızı söylememişsiniz fakat sizinle irtibara geçip düşüncelerini öğrenmek isterim

Yeni Üye96 yazı
antalya kemerde 5 yıldızlı otelde devren butik var istersenız ayarlayaılırım denıze 200 metre uzaklıkta 5 yıldızlı otel yanında palj yolu ve cok uygun herseyıyle beraber arkadas devredecek ıcındekı mallar ve baska ne varsa sanıyorum 10.000 dolara verecek ayrıca dukkanın kırasıda cok uygun 425 tl boyle kıra cok zor bulunur turızmde yerıde cok guzel dukkanda cok guzel arkads urt dısına gıdecek evlenecek.onun ıcın devredıor sanyorum gunluk kazancı 300-400 dlar cıvarında.dusunursenız boyle bır kelepır magaza bulamazsınız ıstersenız fotolarını soylerım gonderırı sıze.msn adresım: gezegendunya34@hotmail.com 05072755441 dende ulasabılrsınız .

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
dostum bence sen facefood işine gir antalyada güzel bir mekan bul al malzemeleri sana en fazla 15 bine mal olur (yapacağın seyler yengen uskumru tost vs. yiyecekleri yap müşterisi bol ve sadece turistik deil her ay kazanç sağlarsın eger tutturursan günlük karın min. 200

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er