Herkese Merhabalar,
Öncellikle Herkese projelerinde başarılar diliyorum. Yapılacak işler niyetlenip, adım atıldıktan ve kararlı olduktan sonra doğru insanlarla çalışılınca tabii ki başarıya ulaşılacaktır.
Ben Türk vatandaşıyım eşim çifte vatandaş, eşten dolayı devamlı oturum izni aldım, ve 2010 itibariyle Bulgaristan Razgrad'ta Türk nüfusunun yoğun olduğu şehirde yaşamaya başladık. Eşimin ailesinin burada olmasından dolayı, burada yapılacak iş fırsatları araştırmaktayız. Çünkü burada yapılan yatırımlar(şişecam v.s.)bu bölgeyi değerli kılmaktadır, çalışan ücretleri başta olmak üzere gelişmekte olan yatırıma açık olması bu fırsatları değerlendire bilene kazandıracağı görüşündeyiz.
Ben Bilgisayar mühendisiyim kendi işim yanında, burada sizin projelerinize göre daha düşük yatırım yapılabilecek şekilde Türkiye'den mal getirerek marketlere aracı olarak satma işini araştırmaktayım. Razgrad'a 10km uzaklıkta 900 m2 depomuz mevcut onuda kullanabiliriz, satılık güzel alanlarda mevcut diğe düşünmekteyiz.
Sizin bu alandaki projelerinizde tanıştığımızda karar kılacağınız güvenebileceğiniz hazır oturma izinli eleman olarak ilk başta görüşebilir, buradaki araştırmalarınızı veya yer fikirlerini paylaşabiliriz.
Şuan Bim tarzına inanıyorum ki uygun olduğu taktirde toplu işlerede ağırlık verilmesi kaydıyla karlı olacaktır. Burada Penny marketi - dediğiniz tarzda satış yapmakta Alman yatırımı..rekabet artmadan piyasaya girilmeli yeni yatırımlar avrupalı yatırımlar çoğalmakta..
penny şirketinin bilgisi aşağıdaki linkte
http://en.wikipedia.org/wiki/REWE_Groupfakat burada oturma işlerine koşuştururken şunu anladım ki çalışma izni daha zor elde edilmektedir.
Yalnız yatırım miktarı büyüdükçe bu işleri değiştirecektir. İşten dolayı oturma izni alabilirsiniz yalnız ailenizde sizden dolayı olur diye tahmin ediyorum ama net olarak şehirdeki Turist polisine gidip bilgi alınmalı ayrıca buraya yakın olan Burgas Türk konsolosluğu bize bu konuda bilgi vermekte..Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olur ise yerinden size bilgi verebilirim,ulaşabileceğiniz
Mail:
tahir_gizli@hotmail.com