Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Organik Gübre

BaşlatanburdatamyirmiharfvarTarih18/06/2009 22:24:44Yorum9

İlk mesaj
organik gübre yapımında güvercin pisliği kullanılıyor mu bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
güvercin,tavuk,yarasa pislikleri ayrı gübre olarak satılıyor oldukçada iyi fiyata. Organik gübrelerin yapımında kullanan varmı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla ayrı satarak daha iyi para kazanmak varken kimse organik gübrede kullanmaz.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
peki güvercin gübresi satışı hakkında bilginiz var mı kimler talep ediyor nerede alıcı bulabilirim?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret

aradığınız ortalama fiyat nedir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
alıcı bulmakta sorunumuz yok kardeş. sen yeterki uygun fiyat belirt. Varsa broşür ve fiyatlarını alisikel@mynet.com adresine gönderirsen bakarız. İletişim bilgilerini de yolla, irtibat kuralım.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
kardeşim ben gübreci değilim kendi ailemin ve arkadaşların kümeslerinden çıkar herhalde 150 çuval civarında oyzüden sordum kardeşim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
fiyat konusunda bi fikrim yok yani eğer güzel paralara alıcı bulunacaksa ben bu gübreden temin edebilirim daha önce hiç satmadım ama çevremde çok fazla güvercin besleyen var ve gübrelerini satmayı düşünüyoruz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
selamunaleyküm

organik gübre işinde tecrübeli insanların oldugu bi yer galiba burası..ben size bişeyler sormak istiyorum;

organik gübre üretmedeki püf nokatalar nedir?
asıl merak ettiğim bu işin pazarı neresi..alıcılar kimler, nerelerde, hangi şartlarda pazarlanır. ödemesi nasıl olur, karlıklık nasıldır bu işte..kg başı mı kar edersın...

nasıl döner bu çark...

iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yarasa Gübresi konusunda merak ettiğiniz ne varsa bizi arayabilirsiniz..

05322348442

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Elimizde kendi çiftliklerimizden dolayı devamlı olarak tavuk gübresi mevcut alıcı bulmakta zaman zaman zorlanmaktayız. Belediyelere ve peyzajcılara veriyoruz fakat yeterli olmuyor yüklü miktarda devamlı verebileceğimiz alıcı bulma konusunda yardımcı olacak arkadaş var ise görüşmek isteriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe