Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hurda Grafit Elektrot

BaşlatanMESATİCARETTarih18/06/2009 17:21:58Yorum6

İlk mesaj
Üye148 yazı
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben internette bir konu araştırırken buldum bu siteyi iki arkadaşın yazılarını okudum ve bende steye üye oldum herneyse insanlar burda bilgilerini paylaşıyor bende bişeyler eklemek istedim.ben demir kömür ve hurda işiyle ilgileniyorum küçük bir iş yerim var ve size bir şeyden bahsetmek istiyorum.hurda işleyen fabrikalarda hurdaları eritmek için 350 lik ve 700 lük hurda eritme grafit elektrotu bulunuyor ve fabrikalar tam bir piyasa olmadığından düzenli bir şekilde satamıyor işte bunlradan bulabilen olursa ben alırım yardımcı olurum.bu elektrotlar insan gövdesi kadar kalın ve 8-10 metre kullanıldıktan sonra aynı küçük elektrot gibi 1-2 metre kazan dışı kalıyor işte ben bunlardan bahsediyorum.bakalım bişey cıkacakmı teşekkürler ve saygılar..
MELİH KUŞ

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye22 yazı
Selamlar,

İşim gereği Türkiye çapında bir çok çelikhane ve haddehaneyi ziyaret ediyorum. Konuyla ilgili crownprojects@gmail.com adresine detaylı bir email atarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Üye148 yazı
BİLGİ GÖNDERİLDİ SAYIN EMRE BEY.
MELİH KUŞ

Üye148 yazı

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben internette bir konu araştırırken buldum bu siteyi iki arkadaşın yazılarını okudum ve bende steye üye oldum herneyse insanlar burda bilgilerini paylaşıyor bende bişeyler eklemek istedim.ben demir kömür ve hurda işiyle ilgileniyorum küçük bir iş yerim var ve size bir şeyden bahsetmek istiyorum.hurda işleyen fabrikalarda hurdaları eritmek için 350 lik ve 700 lük hurda eritme grafit elektrotu bulunuyor ve fabrikalar tam bir piyasa olmadığından düzenli bir şekilde satamıyor işte bunlradan bulabilen olursa ben alırım yardımcı olurum.bu elektrotlar insan gövdesi kadar kalın ve 8-10 metre kullanıldıktan sonra aynı küçük elektrot gibi 1-2 metre kazan dışı kalıyor işte ben bunlardan bahsediyorum.bakalım bişey cıkacakmı teşekkürler ve saygılar..
MELİH KUŞ

Yeni Üye39 yazı
merhabalar;
ben gümrükçülük yapıyorum izmirde. bazı demir çelik firmalarımız var müşteri olarak yani, onlara gelen grafit elektrotları ithal edip fabrikalara gönderiyoruz. bunlardan hurda kaldığını bilmiyordum. bu malin piyasası var mı? hurdasının yani. kazanç yaklaşık ne kadar? eğer iyi getirisi varsa fabrikalarla görüşmeye çalışırım elbet. gerçi bu kadar büyük fabrikalar elbetteki bu ürünleri değerlendiriyorlardır bir şekilde ama denemeğe değer bir kazanç varsa ilgilenmek isterim.
kolay gelsin....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye148 yazı
sayın mürtis
özel msj atıyorum size.
saygılar

Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MESATİCARET
nevzat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat