Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Trafikte Chatleşebiliyor Musun!!!!!!!!!

Başlatannisay1981Tarih15/06/2009 16:52:50Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye62 yazı
Artık trafikte kendini ifade etmek için selektör yapıp korna çalmaktan çok daha etkili bir yöntem var. Biri arkanıza yapışıp sizi çileden çıkarttığında veya yol verip sizi memnun ettiğinde, tek yapmanız gereken Drivemocion’un kablosuz kumandasındaki ruh halinizi anlatan beş farklı buttondan birisine basmak. Diğer sürücüler güçlü ışığı ile arka camınızda beliren smiley’lere şaşırıp kalırken, siz eğleneceksiniz. Drivemocion’la trafikte sıkıntıya son!

Drivemocion pille çalışan kablosuz bir mesaj panelidir. Arabanızın arka camına rahalıkla güçlü vakumu ile sabitleyebilirsiniz. Uzaktan kumandası sayesinde oturduğunuz yerden istediğiniz ifade düğmesine basarak arabanızın arkasında gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Paket İçeriği:
• Smiley ekranı
• Kablosuz uzaktan kumanda
• Biri kumanda, diğeri ekran için olmak üzere iki adet vakumlu vantuz

Ekran için 4 adet AA kalem pile, kumanda için 2 adet AA ince kalem pil gerekir. (dahil değildir)

Buda animayonlu versiyonu

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye144 yazı
Sn.Nisay1981,

ürünün fiyatı hakkında da bilgi verirseniz memnun oluruz.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye352 yazı
süper bir şey ancak aze2818' in dediği gibi bu tür durumlar çok kötü sonuçlar ortaya koyabilir. Çünkü trafikte kuralları hiçe sayıp araç kullanan insanlar o kadar fazla ki...
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye20 yazı

nisay sen kendi arabanda kullandın mı? şayet istanbulda olupda arabanda kullandıysan ve bu zamana kadar hayatta isen şanslısın :)
MUSA OLMAYI BİLİRSEN YOLDAŞIN GELİR SENİ BULUR....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Editör5590 yazı
Ürün çok güzel. Ben arabama takmam. Fakat mükemmel bir ürün. Trafikte çok lazım. Çok beğendim.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
fiyatı nedir bu ürünün.. hiç bisey olmaz .. on numara da olur ;)
Gelecekte Bir Gün Gelecek ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye62 yazı
Yorunlarınız çok güzeldi arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. bu ürünü araçınıza taktığınızda inanın çok eğleniceksiniz denendi : ))) yanlız araçta en az 4 kişi bulunmanızı şiddetle tavsiye ederim : ))) enterasan ve bi o kadarda eğlenceli zaman geçiriceğinizi garanti edebilirim. Sanıldığı milletimiz herşeye bu kadar sinirli yaklaşmıyo genelde trafikte olanlar içinde eğlendirici bi durum oluyo şuana kadar biz herhangi bir sorun ile karşılaşmadık eğer başımıza bişey gelirse söz burda anlatıcam : )))
Hepinizin ilgisine teşekkür ederim arkadaşlar.
AYD

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye152 yazı
Ben siz gibi düşünmüyorum İstanbul trafiğine cıktığımda hiç eğlenecekmişim gibi gelmiyor..Paronayak insanlar dolu adama sadece elimizle dur işareti yapıyoruz dövecek nerdeyse...1-2 gün eğlenirsin bigün gelir çok ters biri çıkar tüm eğlenceni alır gider.Millet ailesinden,işyerinden sıkıntılarını trafikte gideriyo zaten..Bide oyuncak arabamı bu..Benimde aklıma tv kanallarında altyazı geçen şeritlerden gelmişti arabanın radyo kanalına kodlamayla çalışacaktı..1e basınca sakin ol 2-lütfen yol ver acelem var.....vb bir düşünce tabi yasalmı onuda bilmiyorum...
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Editör5590 yazı
Mevzuata göre yasal değil. Ama önemsenmeyen şeyler grubuna girer.

Kırmızı dur ışıklarına yani fren yaptığınızı belirten ışıklara flaşör bağlakmakta yasal değil, arabanın altına neon ışık bağlakmakta yasal değil, geri vites lambasının sürekli yanmasını sağlamakta yasal değil, sis lambası adı altında arabanın önüne arkasına projektör lamba takmakta yasal değil ve bu saydıkların çok daha önemli yanıltıcı özelliği olan teknik yasa dışı konular.

Bu ışıktaki argo el işaretini arkanızdakine yakmadığınız sürece pek bir sorun yaşanacağını sanmam. Ama mesela benim gibi sakin ruhlu bir sürücüye bile bu el işaretini yakmak ölesiye takip edilip durdurulmanıza sebep olabilir. Adana , İstanbul ve Trabzonda bu el işareti kan çıkarabilir fakat diğer illerde bir göz morarması ve kırık aynalarla kurtulunabilinir kanaatindeyim..... : )

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı
Yorumlardanda anlaşılıcağı gibi heyecan ve adrenalin isteyenlere ve sürücülüğünü geliştirmek isteyenlere
birebir bi ürün : )))
AYD

Üye152 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nisay1981
Yorumlardanda anlaşılıcağı gibi heyecan ve adrenalin isteyenlere ve sürücülüğünü geliştirmek isteyenlere
birebir bi ürün : )))

Arkadasım yazılan yorumlardan sen bölemi algılıyorsun.Sen bu chatleşmeyi kaptırmışın heralde hala gülücük işareti yapıyosun Allah hep güldürsün diyelim chatte kalmasın bu gülücükler...Sürücülüğü geliştirmek bu ürünlerle olmaz kardeşim sürücülüğü aksine gerileştirir bence..Dikkat bozukluğu,sinir....vs yapabilir...Trafikteki kazalar anlık saniyeliktir zaten..Bence bu ürünler dikkat bozar.Orada el hareketi var mesela sen adamla ciddi ciddi yol tartışması yapacaksın sonra o el hareketini cıkartacaksın.Adam sence gülecekmi?
1-Helalden kazanmama.

Yeni Üye62 yazı
Herkesin kendi fikrine saygı duymak gerekir ancak ürünü ben denedim sen denemedin denemediğin bişey
hakkında deneyen birine bu şekilde yorum yazıp akıl vermen yanlış . nerde ne yapıcağını bildikten sonra hiçbir
sıkıntı doğmuyor. herşeye bu kadar önyargılı davranmak zorunda değilsin burdaki işaretlerin kontrolü tamamen sende bu nu düşünerek bilinçli davrandıktan sonra ne gibi sıkıntı olmasını bekliyosun hepiniz takıldığı el işareti herkese bu haraketi yapmak zorunda değilsiniz yada yüksek süratte bi haraket yaparak dikkat
dağıtmak zorundada değilsiniz. illa insanların sinirini bozmak değil onları bu streste güldürebilirsiniz bile birçok ürünün doğru kullanıldığında yararları yanlış kullanıldığında zararları vardır burda herşey cihazı kullanan kişinin kontrlüne kalmış eskilerin dediği gibi kişi kendinden bilir işi
AYD

Üye152 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nisay1981
Herkesin kendi fikrine saygı duymak gerekir ancak ürünü ben denedim sen denemedin denemediğin bişey
hakkında deneyen birine bu şekilde yorum yazıp akıl vermen yanlış . nerde ne yapıcağını bildikten sonra hiçbir
sıkıntı doğmuyor. herşeye bu kadar önyargılı davranmak zorunda değilsin burdaki işaretlerin kontrolü tamamen sende bu nu düşünerek bilinçli davrandıktan sonra ne gibi sıkıntı olmasını bekliyosun hepiniz takıldığı el işareti herkese bu haraketi yapmak zorunda değilsiniz yada yüksek süratte bi haraket yaparak dikkat
dağıtmak zorundada değilsiniz. illa insanların sinirini bozmak değil onları bu streste güldürebilirsiniz bile birçok ürünün doğru kullanıldığında yararları yanlış kullanıldığında zararları vardır burda herşey cihazı kullanan kişinin kontrlüne kalmış eskilerin dediği gibi kişi kendinden bilir işi

Arkadasım bu hareketlerle gülen olmayacak demedimki 10kişi gülüyorsa 1kişi seni dövebilme potansiyelinde hatta Allah korusun daha kötü olaylara maruz kalınabilir..Bunları tahmin etmek okadar zor deil.10yıldır araç kullanıyorum.Bayan olmama rağmen yol vermedim diye ana avrat küfredenler var neler var neler.Öyle yapanlara karşı bende stres azaltayım deyip almış olduğum bu cihazdan el hareketi çıkarsam nolur sence.Adam stresini bikenara bırakıp benle birlikte kahkahamı atar?
Birde nerde ne yapacağını bildikten sonra bişi olmuyor demişin.Sen nerde ne yapacağını bilebilirsin ama başkası bilmeyebilir.
1-Helalden kazanmama.

Yeni Üye62 yazı
Sevgili arkadaşlar bende bunu anlatmaya çalşıyorum nerde ne yapacağını bilmeyen biri alırsa bu onun sorunu
sonuçta bu cihazı satan sadece ben değilim yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum anlatmaya çalıştığınızıda çok iyi anlıyorum. saygılar
AYD

Üye599 yazı
şakacı bir milletiz..bence tam tersi olur..illaki ANGER yazılı işaretin kullanılmasına gerek yok..cheeky'i kullanırız..herhalde bunun içinde adam dövmezler...:)))))
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye62 yazı
Furki senin gibi düşünlerin sayısı oldukça fazla emin ol denendi ve onaylandı : )))
AYD

Üye599 yazı
yorumlarda görüldüğü üzere,herkesin farklı bir yorumu var.beğenende var beğenmiyende..
ama şakacı bi alet be.)))
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama