Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arkadaşlar Yardımm. . .

Başlatanhilalim1Tarih13/06/2009 19:55:08Yorum28

İlk mesaj
Üye206 yazı
Ben Market İşletiyorum,
Babamla beraber 6 ay önce bayilik vardı elimizde su an bayiligi aldılar, cekler vesaire döndü su an borc ödemeye çalışıyoruz.

Benim anlatmak istedigim su an okuyorum ama hergün marketteyim, sabah babam duruyor, akşam ben.
Ben suan babama nasıl destek olabilirim?

Aklıma suan bişey geliyor ama bilgim yok. Market işlek bir yerde, insanların girip cıktıgı yer. Ben burda calısırken ne satabilirim? neler olabilir acaba? Mesela bir avon ürünleri bayanlar için onun gibi mesela?

Yardımlarınızı bekliyorum acil tarafından, kafayı yicem yoqsa...

Babam kaldıramıyor bu kadar yükü, destek olmam şart, gerekirse okulu bile bırakmayı düşünüyorum...

SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Yeni Üye16 yazı
şuan elimden sadece sana manevi destek amaçlı yanında olduğumu söylemek istiyorum dostum ne olursa olsun yılma
Paranı kaybet zamanını kaybet hatta umudunu kaybet ama onurunu ve şerefini asla kaybetme !!

girisimci@windowslive.com

Şefkatte merhamette güneş gibi ol, ayıpları örtmekte gece gibi ol, keremde,cömertlikte akarsu gibi ol; tevazuda,mahfiyette toprak gibi ol; hoşgörüde deniz gibi ol; öfkede,asabiyette ölü gibi ol; ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol...!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye599 yazı

okulu bile bırakmayı düşünmen çok saçma.sakın haa...bir çıkar yol mutlaka bulunur.
aklıma şu an gelen,şeker otomatı yada oyuncak otomatı vs gibi şeyleri araştır..
yardımcı olan çıkacaktır..
allah yardımcın olsun..
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye95 yazı
Allah yardımcın olsun,

Benim önerim güvenlik firmaları özelikle evlere güvenlik ürünleri satma konusunda sıkıntı yaşıyor.Sizde market olduğunuza göre birçok ev halkı müşteriniz vardır.Bu firmalarla iletişim kurup ürünlerini satma konsunda yatırımsız bayilik alabilir ve tanıtım yapıp,tanıdığın müşterilerinle hemen başlayabilirsin.
İnternete gir google a güvenlik alarm sistemleri yaz ilk çıkan firmanın bölge satış teşkilatı ile iletişim kur. sattığından ne kadar prim verecekler pazarlık et .Ulaşmazsan veyaulaşırsan sonucu bana mail at konuşalım.

Çok hızlı karar verme en kötü şey stres altında yanlış karar vermek ve çırpındıkça daha da çökmektir.

Mal adresim
serkan.ozek@hotmail.com
Selamlar.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye2311 yazı
Değerli kardeşim öncelikle bana biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen bu işi zamanın da yapmış hemde çok iyi yapmış bir abin olarak sana her türlü bilgiyi verir yardımcı olmaya çalışırım,yalnız öyle şu şu işide yapim dersen marketçiliğin yanında öyle parfüm falan olmaz,sana bölgemdeki oluşumlar hakkında bilgi vermeyede çalışim,ama bunların çoğunu yapabileceğini sanmıyorum zaten sıkıntınız var ek sermayesiz işler yapmalısın.onda da bir sürü seçenek var korkma.tabii burda yazışması zor.mailden bana ulaşıver...met.tin@hotmail .com ayrıca fedakarlıklar güzeldir ama feda etmedende bir şeyler yapılabilir sadece dikkat ve birlik içinde olursanız....saygılar..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye468 yazı
bencede yilma arkadasim herseyin bir caresi her inisinde bir cikisi vardir.tabiki gayret senden sakin okulu birakma omur boyu pismanlik duyma.en basitinden dukkanin musayitse tost sandavic filan yap simdilik.mtoptancilarla tanis mali pesin ve ucuz almayi dene ama acele etme vede yilma basarilar

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Üye206 yazı
yha okul suan için tatildeyiz zaten 1 sene kalmıs bırakmamya çalışcm fiat doblo bitane araç var bizde daha öncede plastik ürünleri vs. servise çıkmıstı eleman ile filan acaba diyorum ben bu sefer cıksam suanda poşet satıyorum zaten markette ama bana gelen fiyat benim marketlere satabilecegim fiyatdan deyil nasıl tedarik edebilirim uygun fiyata ambalaj ürünleri özellikler market poşetlerini vs. birde yorum yazan abilerime teşşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Üye1359 yazı
manav tarzı "ekonomik halk pazarı " yap pazar fiyatına ürün sat derim ben.

ekstra kuruyemiş de satabilirsin uygun fiyatlardan..ya da balık hangisi uyarsa
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye152 yazı
Bizim altımızda market var hiçte işlek yer deil adam hiçbişi satmasa o dondurmadan kazanıyo..
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye162 yazı
bizim köyde market var. gülen market diyoruz. adamın yüzünden tebessüm eksik olmaz. iki market yanyana ama bu gülen market öyle bir iş yapıyorki. adamın küçücük dükkanı var ama yok yok. köydeyiz ama domates salatalık patlıcan muz kestane zamanı kestane şimdilerde ceviz meyve geçen bir kasa kiraz geldi, 2 saatlik iş vardı dönüşün alalım dedik kalmamış. hem ucuz hem de çeşit bol. herşeyi boşver sigara ve dondurma dan zaten ev geçindircek kadar kazanıyor.
marketi akıllıca çalıştıranın sırtı yere gelmez derim. birde market işlek bir yerde diyorsun daha ne olsun. soğuk sandviç yap sabahları satarsın. bu dediğimi büyükşehirlerde yapıp sadece bunden ev geçindiren var. sabahları duraklarda işlek yerlerde insanlar işe okula giderken soğuk sandviç simit poğaça falan iyi gider. biraz bundan biraz ondan, sen kurtarırsın hemen yelkeni suya indirme. bak doblo bile varmış, daha onu satmayı düşünme aşamasına bile gelmemişsin, daha ne olsun. allah yardımcın olsun...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye2 yazı
sıfır riskli bir iş ibrahim sadri anlatımıyla ekibimize katıl
kazanmaya başla haziran ayı boyunca üyelik ücretsiz
incele birlikte kazanalım
www.google.org/ref.aspx?rcn=19645
ahmet

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Dany?manlyk
Üye206 yazı
yha ben dedigim gibi araçla satış yapabilecegim bişiler arıyorum gündüz servise cıkıp akşam market duruyorum zaten gecen pazartesi cıktım 30 civarı market dolaştım poşet satıyorum marketlere ancak işte dedigim gibi yanında ne satabilirim araç içinde spot tarzı ürünler lazım bana temin edenbilecegim özellikle bursa bölgesinden ?

Üye2311 yazı
Kardeşim, büfe,ve market tarzı yerler kuruyemiş ve baharat sat,gir 5-10 yere fiyat sor çok değişik fiyatlar alacaksın hatta misli ile eğer bunu ucuza toptan bulursan çok güzel ekmek bırakır...Birde kaça alıyorlar bu ürünleri ilk onu da sormayı unutma....Sonrada benim için dua et yeter kolay gelsin..

Üye206 yazı
mettin Tam olarak anlatmak istedigini anlayamadım.

Üye2311 yazı
Değerli kardeşim,çevrende büyük alış veriş merkezlerine gir baharat ve kuruyemiş fiyatlarını bir yere not et,sonra büfe ve marketlerdeki fiyatlara bak,misal birinde 7tl bir ürün tümüne baktığın zaman 10 -14 tl gibi çok değişik fiyatlara ulaşacaksın.Sonrada bunun toptan fiyatlarını araştır orda da aynı şey karşına çıkacak,çok ilginç bir pazar ve çok karlı,ilk yavaş yavaş gir piyasaya sonrada stand yap büyük marketlere paketle yani ürünü,ve göreceksin 2-3 ciddi firmadan başka o işi yapan yok....işte bu.önce araştır sonra kafana takılanı sor bana sana yardımcı olmaya çalışim.Benim ilk ticari deneyimim bu sektör,göreceksin seninde çok beğeneceğin bir pazar olacak..

Üye206 yazı
arkadaşlar konu güncel düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın tecrübeli abilerimden bilgi fikir görüş rica ediyorum

Yeni Üye78 yazı
arkadaşım ben ist. poşet toptancısıyım imalat fiyatına sana verebilirim market poşetleri 1600 kg fiyatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye78 yazı
ekledim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
arkadaşım öncelikle allah yar ve yardımcın olsun ancak özellikle şuna dikkat etmani istiyorum bazı insanların bence şunu sat gel bana yardımcı olayım demesiyle hareket etmekten sakın önce incele.herkez değil tabii ama bazı insanlar sende para olduğunu duyar duymaz leş kargası gibi üstüne atlar tatlı diller döker kandırır! lütfen kimse alınmasın ben sadece bütün arkadaşları önlem almaya çağırıyorum yoksa mutlaka hakkaniyetle iş yapan arkadaşlarımız çoğunluktadır...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye206 yazı
lejyon55
eklememişsin ?

Yeni Üye63 yazı
Metinn abimi dinle ...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?retmen
Üye206 yazı
arkadaşlar konum güncel fikirlerinizi bekliyorum

Yeni Üye51 yazı
ya ne kadar güzel bi çok arkadaşın yorumlarını okudum herkez elinden ne gelirse yapmak için kafa yoruyo ne kadar güzel bi olay bu..arkadaşımıza allah yardımcı olsun gerçekten zor bi durum ama panikli kararlar kesinlikle yapmamasını tavsiye etmek dışında elimden bişey gelmiyo ama arkadaşların gerçekten bu kadar dostane yaklaşımlarına da çok sevindim sanki bana yardım ediyosunuz gibi motive oldum gerçekten bu sitede olmaktan ve sizlerin arasında olmaktan da ayrı bi keyif aldım..umarım bu kadar değerlerimizi kaybettiğimiz şu dönemlerde sizler gibi insanlar çoğalır..saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
Allah yardımcınız olsun mutlaka bir çıkar yol bulursunuz okulunuzu bırakmayın sakın.

ben yeni üye oldum ama ortamdan çok etkilendim yardımseverliğiniz ve samimiyetiniz o kadar sıcak ki iyi ki üye olmuşum
herkese teşekkür ederim

saygılar
trikocu-İzmir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Üye206 yazı
teşşekkür ederim okulumu bırakmadım stajım başlıcak 8 5 her gün çalışıcaz fabrikada akşamlarıda arabayla servis yapacam inş.satabilicek ürünleri arıyorum arabada yine inş düzelcek

Üye599 yazı
allah yardımcın olsun..gönlüne göre versin....okul mevsimi açılıyor.toptan kırtasiye alıp köylerede git..yanında ucuz tekstil olabilir.
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama