Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tuhafiye İşinde Günlük Satış Rakamı

Başlatanguncan.suTarih12/06/2009 13:45:34Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
Merhaba,
Küçük bir tuhafiye dükan sahibiyim. Dükkanda bayan, çocuk, iç çamaşırı, toka, çocuk kıyafetleri birlikte yer alıyor. Yalnız ben kadın ve çocuktan çıkmaya çalışıyorum ve elimden mümkün mertebe çıkarmaya bakıyorum. Yalnız yerim çok hareketli değil ve ben dükkandaki satışımı arttırmak istiyorum. Neler yapabilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl bir fiyat politikası, reklam, kalıcı olabilmek adına neler yapılabilir?

Takdir edersiniz ki verilen bilgiler fikirler hep ortanın büyüğü firmalar içindir ama benimkisi gibi küçük bir dükkanını olup nasıl geliştireceğim diye soran birisine bilgi verebilecek çok yer yok.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye19 yazı
isterseniz size çeşit olarak kendi imalatımız erkek gömleği verebiliriz .her renk ve desenlerde kısakol ve uzunkol gömlek fiyatlarımız 5 tl dir.düşünürseniz iletişim numarası bırakın dönelim size görüşelim.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Esnaf
Üye293 yazı
panikleme.kadın ve çocuktan çıkma.erkekten çıkabilirsin veya çok az olsun.2 düzine çorap yetet.5 çakmak.5 tabaka gibi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı

Elindeki fazla ürünleri diğer ürünlerle kombinasyon yaparak kampanya düzenleyebilirsin (1 **** alana yanında 1 tane *** gibi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Hazyr giyim