Daha önce internet cafe işletmekte idim, işlettiğim mahallede bazı kişilerin tepkileri ve tepkilerin kavgaya kadar gitmesi sonucu 6 senede olgunlaştırdığım işyerimi kapatmak zorunda kaldım. Eşimin ısrarı üzerine dükkanı taşımayıp içindeki malları bir şekilde elimden çıkardım.
Peugeot bipper marka araba sahibiyim, aracımla toptan takı toka ve oyuncak dağıtımı yapmak istiyorum. Bir yanım da internet cafemi cadde üzerinde bir dükkan kiralayıp tekrardan açma taraftarı, ama tam karar veremedim çünkü eşim internet cafe işine karşı aracı alırken kredi çekmiştim ve aylık 700 ytl ödemesini yapıyorum elimdeki nakitte hızlı bir şekilde eriyor. Bu yüzden karar vermem gerekiyor ki bu kararda sizin değerli fikirlerinizde benim için önemli.
Şimdi takı toka dağıtım işi için İstanbul Tahtakale'den alıp Adana'da satmayı düşünüyorum, kar marjı %20'lerde felan sanırsam ve şimdilik iki müşterim var satış yapabileceğim. Sizce bu işe girsem başarılı olma şansım ne kadar? Geri dönüşümü ne olur? Derdim ilk başta çok para kazanmak değil, borçları ödeyebilmek ve aileme bakabilmek. Tabii ki elimdeki paranında güneşe bakan kar gibi eriyip gitmesini önlemek...
Şimdi siz söyleyin, internet cafeyi açmak mı, yoksa takı toka toptan dağıtım yapmak mı benim huzurlu olmamı sağlar?
İlginizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum
Saygılarımla
paranız sizindir paranıza sahip çıkın