Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Koniks'te Okudum Aklıma Geldi

BaşlatanMESATİCARETTarih11/06/2009 18:41:50Yorum9

İlk mesaj
Üye148 yazı
ARKADAŞLAR YAZACAKLARIM KİMİN NE KADAR İLGİSİNİ ÇEKER BİLMEM AMA BEN BU KONUDA BİRAZ FİKİR EDİNMEK İSTİYORUM.BİLGİSİ OLAN YAZARSA ÇOK SEVİNİCEM.ŞİMDİDEN HER YAZAR A TEŞEKKÜR EDERİM.BEN ESKİ HURDA LASTİKLERİ TOPLAYIP KIRMA MAKİNASINDAN GEÇİRSEM VE ÇAPAK HALİNE GETİRSEM BU OTOMOBİL LASTİK ÇAPAĞINI BENDEN ALAN ÇIKARMI VE FİYAT NE OLUR ACABA.BİZİM BURDA FAZLA BU LASTİKLERLE UĞRAŞAN YOK ÇOK YÜKLÜ TOPLARIM GİBİ GELİYOR.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
SAYGILAR
MELİH KUŞ

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye185 yazı
Bahsettiğin lastik parçacıkları halı saha larda kullanılıyor bildiğim kadarıyle..Ama piyasada talep ne durumda bir fikrim yok...Hayırlı işler.
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye148 yazı
çok teşekürler asaf.
bende duymuştum halı saha işini.burdan bu işi yapan çıkar inşallahta güzel bilgilerini paylaşır bizimle...
MELİH KUŞ

Üye286 yazı

sitede daha önce bununla ilgili bilgiler verildi geri dönüsümü konusunda ve kirmak sadece yeter mi ayri bir soru oda.Benim arkadasiminda ayni fikre sahip lakin biz almanyada ikinci el lastikleri toplayip afrika ülkerine satmak istiyoruz.
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Üye148 yazı
ARKADAŞLAR YAZACAKLARIM KİMİN NE KADAR İLGİSİNİ ÇEKER BİLMEM AMA BEN BU KONUDA BİRAZ FİKİR EDİNMEK İSTİYORUM.BİLGİSİ OLAN YAZARSA ÇOK SEVİNİCEM.ŞİMDİDEN HER YAZAR A TEŞEKKÜR EDERİM.BEN ESKİ HURDA LASTİKLERİ TOPLAYIP KIRMA MAKİNASINDAN GEÇİRSEM VE ÇAPAK HALİNE GETİRSEM BU OTOMOBİL LASTİK ÇAPAĞINI BENDEN ALAN ÇIKARMI VE FİYAT NE OLUR ACABA.BİZİM BURDA FAZLA BU LASTİKLERLE UĞRAŞAN YOK ÇOK YÜKLÜ TOPLARIM GİBİ GELİYOR.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
SAYGILAR<font color="red"></font id="red">
MELİH KUŞ

Üye162 yazı
bizim lastikçi komşu var sorayım istersen bir işe yarıyor mu diye?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?retmen
Üye2311 yazı
ARKADAŞIM BENİM BİLDİĞİM HURDACILAR HER TÜRLÜ ÜRÜNÜ TOPLUYOR,SONRA BÜYÜK ALIM YAPAN YERLER VAR İL BAZINDA ONLAR BURDA AYRILIYOR,SONRA BÖLGELER BAZINDA TOPLAYANLAR VAR BUNLAR YA MAMÜLÜ BİR FABRİKA YADA İŞLETMEYE SATIYOR,YADA YURT DIŞINA BİLE İHRAÇ EDİYOR,DENİZLİ VE İZMİRDE BİLİYORUM BÖYLE YERLER VAR BENCE ARAŞTIR İYİ SONUÇ ÇIKAR.AMA BENCE BU BÖLGE TOPLAYICI OLMAK EN AVANTAJLI,BİRDE BUNLARI YURT DIŞINA ÖRNEĞİN ÇİN E SATAN VAR İŞTE MALI BUNLAR ***ÜRÜYOR MİLYON DOLARLAR...HURDA VE ÇÖP DEDİĞİMİZ ŞEYLERDEN...İYİ TİCARET..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye86 yazı
http://www.dikkatfikirvar.com/

Sayfanın biraz aşağısında "Yeni Bir Makale: Bir Başarı Hikayesi! " başlıklı yazıda sizin belirttiğiniz işleri yapan bir kişinin başarı öyküsü var.Size fikir verebilir.
"Bir işi başaracağıma da inansam, başaramayacağıma da inansam hep haklı çıkarım" Henry Ford
"Hayat gelecek için planlar yaptığımız sırada yaşadıklarımızdan ibarettir."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye148 yazı
sayın evocati

yazıya göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya çok teşekkür eder her ne iş yapıyorsanız sizede başarılar dilerim.bahsettiğiniz yazıyı okucağım..

saygılar
melih kuş
MELİH KUŞ

Üye148 yazı
sayın metin

katılıyorum sana haklısın.
MELİH KUŞ