Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İthalat İhracatta Birbirimize Yardımcı Olalım

BaşlatanmustafacccTarih09/06/2009 17:08:11Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
MRB. BEN İZMİR KENDİ İTHALAT İHRACAT ŞİRKETİMİ AÇTIM. AĞIRLIK ÇİN OLMAK ÜZERE TÜRK DEVLETLERİ VE BİRÇOK ÜLKEYLE TİCARET YAPMAYA ÇALIŞMAKTAYIM. YURT DIŞINDAN ÜRÜNÜNÜZÜ SATMAK İSTERSENİZ VEYA TÜRKİYEDEKİ MALINIZI YURT DIŞINA ÇIKARMAK İSTERSENİZ YARDIMCI OLMAK İSTERİM. AYRICA MSN ADRESİMİDE YAZIYORUM HERHANGİ BİR BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPMAYA İHTİYACI OLAN KİŞİLERLE ALIŞVERİŞ YAPMAKTAN MUTLULUK DUYARIM.EMİNİM BİRBİRİMİZE YARDIMIMIZ DOKUNABİLKİR. BEN ZATEN YURT DIŞINDA BİRÇOK YERE ÜRÜN SATMAK ÜZERİNE HAMLELERDE BULUNUYORUM. BELKİDE İSTEDİĞİM ÜRÜNÜ SİZ SATIYOSUNUZDUR. O YÜZDEN GÖRÜŞMEKTEN MEMNUN OLURUM. BENİM ÜRÜN YELPAZESİNDE SIKINTI YOKTUR. TİCARET AHLAKIYLA YAPILABİLECEK HER ÜRÜN ALIŞVERİŞİNİ YAPABİLİR. mustafa_baykal_5@hotmail.com

saygılar
MUSTAFA BAYKAL

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye148 yazı
sayın mustafa bey merhabalar yazınızı okudum işiniz umarım bol kazançlı geçer bende size bişeyler söylemek isterim.bende hatay da inşaat demiri satmak üzere bir iş yeri kurdum iç piyasaya zaten kendim satıyorum ama yurtdışı inşaat demiri talepleri oluyor bazen 1000 ton ila 3000 ton arası bunlar yurtdışı için büyük tonaj olmadığından üreticilerle irtibata geçmiyor eğer siz böle bir taleple karşılaşırsanız iskenderun fabrikalarından demir için size fiyat alırım liman teslim bilginiz olsun.size kolay gelsin bu arada bu satışlarda sizin ve benim komisyonu fabrika verecek./ton başı 3$ gibi.ırak müthiş şekilde demir alıyor bu ara ve bu şekilde komisyon alarak çok para kazanan var bilginize.hoşçakalın.
MELİH KUŞ

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı

merhaba ıst teslım yaklasık 1, mılyon ton ınsaat demır arıyoruz
8mm
10mm
12mm
16mm
20mm
24mm
32mm
40mm
bu ozelıklerde olucak
fıat vermenız mumkun mu

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye13 yazı
Merhabalar.
Takım elbise,damatlık ve tek ceket imal etmekteyiz. Birçok ortadoğu ülkesinde faal ihracatımız bulunmakta. Yeni pazarlar arayışındayız.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
merhaba, benim çorap üretim tesisim bulunmakta, eğer isterseniz iletişime geçebiliriz.
Onaylıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil