Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

10bin Tlm Var, Nasıl Değerlendirebilirim?

BaşlataninsensitiveTarih07/06/2009 02:42:34Yorum6

İlk mesaj
Öncelikle merhaba ,
21 yaşındayım unıversite okuyorum ve 2 işte calışıyorum. 10 bin tl'lik bir param var, yaz sonuna kadar 14 bin yapmayı planlıyorum. Bunu nasıl yatırabilir veya ortaklık fikri verebilirsiniz?

Bilgisayar ve elektronikle aram cok iyidir bu yöndeki fikirler benım ıcın öncelik taşır.

Fikirlerinizi ve önerileriniz merakla bekliyorum.
Sevgilerimle

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
43 defa bakılmış , hiç mi fikri olan yok ?
ben iyi kötu her türlü fikire açıgım. aklıma hiç bişey gelmiyor da yazabilirsiniz. inanın bozlumam

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
paranı değerlendirmek için mi tavsiye arıyorsun yoksa ticaret yapmak için mi ?

değerlendirme amaçlıysa bankalar sana yol gösterir, fonlar bilmem neler derken paran ufaktan çoğalır.

ticaret dersen, o paraya pek bir şey yapılmaz, ortaklığa da böyle sanal sitelerden bulunup girilmez.

bilgisayar ve elektronikle alakam var demişsin, bilgisayar kapsamına web tasarımı vs. dahilse küçük bir ofis açıp şansını deneyebilirsin.

bol şans.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er

Araba lardan anlıyorsan ve paranda varsa,mesajında belirttiğin üzere kısa zamanda paranı oldukca değerlendirebilir hatta artırabilirsin...Piyasada ragbet gören temiz bir araba al peşin paraya düşeş denk getirebilir ve bir iki defa bu parayı çevirebilirsen ,her arabada en az 750 kaat kalsa 4 araba alıp satsan al sana bi dnya para:))) Olan aklımı sanamı vereyim şimdi...İlkokul mezunuyum
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
yaptığın işleri yapmaya devam et. hem okulunda bitince daha rahat olur 3. iş yaparsın belki. benden bu kadar!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?retmen
Selamlar...
14.000 TL. ile ciddi anlamda bir işe girilmez düşüncesindeyim.. Tabiri caizse Kurtlar sofrasına davetiye çıkartmaya hiç gerek yok.. En güzeli bir yatırımcı yada banka ile görüşüp hazine bonosu, vs... şekilde azar azar güvenlice çoğaltmak...
Bir konuda iyice uzman olup, okulu bitirdikten sonra birazda sermayeyi güçlendirip o zamanın şartlarında yeniden düşün derim...
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Bankalardaki alternatifler çok bir şey getirmez dostum. Şu anda faizler çok düştü. 10000liraya 50 lira ayda anca alırsın. hadi cazip bir yatırımla 100 lira al o da ne kadar tatmin eder seni.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im