Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikrinize İhtiyacım Var

BaşlatandrybyrTarih06/06/2009 19:38:03Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhaba,

Bir arkadasım yüzünden dolandırıldım. Eylülde düğünüm vardı, saf iyi niyetim yüzünden gelecegimden de oldum ve ertelemek zorunda kaldım.

Buraya yazılan fikirler cok hoşuma gitti, zaman ayıran fikir paylaşan herkesten Allah razı olsun.

Şimdiyse elımde yaklasık 20.000 liram var ve sızlerle fikir alışverişi yapıp bana yardımcı olmanızı ve fıkırler vermenızı rıca edıyorum.

Bir işe atılmak istıyorum, sürekli arastırıyorum ama iş yapabilecegim hicbir sektör gelmiyor aklıma. Yenıden toparlanıp, sil baştan başlayabılmek için fikirlerinize ihtıyacım var.

Yardımcı olursanız cok sevınırım.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye2981 yazı
Bir de iyi yönden bakın . Bak 20 bir arkadaş ta 30 diğerinde ettimi 50 bu zamanda az sermaya değil. AMAN dikkat edin parayı birilerine kaptırmayın.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye2981 yazı
Demek, Eskişehir ve Adana ,iyi bir araştırma ile , meslekleriniz, şimdiye kadar ki bilgi birikiminiz ile Adana dan al Eskişehir e sat yada tersi gibi bir araştırmaya girin , isabetli malı buldunuz mu? İş tamamdır. Allah rast getirsin.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı

merhaba
uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyordum.yorumlar teklifler gelmiş.herkese cok tesekkürederim.bazı arkadslar ne yaptın düzeltebıldınmi diyesormuslar ayrıca tesekküredrım tanımadıgım birinin hasta ziyaretine gelmiş kadar mutluoldum.sadece hal ve hatır sormasından. bende ilk başlarda umutluydum hala umutluyum ama ilk zamanlardaki umudum gitti.yani işin doğrusu pek değişen bişey olmadı.henüz ufak tefek bişeyler yapıyorum.fakat kaybettıgını gerı kazanmak derdınden geçtim artık.bir yogunluk ve koşuşturma aldı gidiyor fakat ortada bişeyyok....burada cevap veren herkese mınnet borclu hissedıyorum kendımı.tesekkurederım.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Bilgisayar-Bili?im