Üye Toplam 228 yazı |
| |||||||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 06/03/2008 : 21:22:21 Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 07/03/2008 : 22:50:52 uzun karanlık yolda laapa lapa beyaz kar yağarken ağzını açmış şarkı söylerken kalp atışları gibi hızlandı adımları sanki üzerinde milyonlarca karınca geziyordu açılan kapı elleri titreyen bir adam yolu kapatan geç kalınan dilekler gibi sözler vardı o an karanlıkta kar yağıyordubeyaz beyaz lapa lapa keşke yağmur olsaydı dedi içinden belki göz yaşları farkedilmezdi yolu yarıladı sonunda tek bir adımla bir adım geride kaldı adam kapı nerde sorularıyla kafasında yolu yarılamıştı kız tek bir adımla ve o gece kader her gece yazılırdı ama o gece hiç bu kadar faklı olmamıştı kar taneleri eritti adamın kalbini sanki kalp atışlarını duyuyordu sanki kız ama yol çoktan yarılanmıştı artık ne kız ne de adam aynı çizgide olamazlardı,,, Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 15/03/2008 : 22:22:25 küllükteki sekiz sigaradan sonra hadi iki satır daha yazsam belki soğur hafif müzik eşliğinde kelimelerle dans etme sırası ağır tamtamların kafasına kurşun sıkmak gibi bağırmadan çağırmadan ama sessiz çığlıklarla arkasından attığı adımların sayısını saymak dokunduğu afişleri ayrıntılarıyla okumak mavi kazak giymiş hava da soğuk ya üşürse aman boşversene bu soğuk ellerini kesmedi mi senin karanlık sokakta her an kapıdan girecek gibi kaç an oldu sayarken kaçı gerçek olmuştu ki bi de bardak vardı rafta üzerini de örtmüştü dudak izi mi parmak izi mi evet bin bıçak var sırtımda bini ile da adaşsın birini suçlarken geriye kalan üç parmak kimi gösterir düşündün mü belli etmezsin,, Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 17/03/2008 : 13:40:01 yorgunluktan miskinleşmiş boş işler kaptanı unutmuş asıl varolan boşluğu vermiş kendini işe paraya bir yatmış düşünmüş ki nedir beklediği? sonra bir korku sarmış ruh gidiyor elden diye demiş ki`, "geriye kalmasın mühim sevdalar aşk olmazsa neye yarar" mavi denizler güzelmiş bırak kendini yeniden deryaya ne uç ara ne de bucak... hascen Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 23/03/2008 : 22:50:42 geriye kalmadı mühim sevdalar zamanında damarına basılmıştı artık madem ki gittin dönmesen de olur ya hatta hiç dönmesen çok daha iyi olur geriye kalmadı mühim sevdalar mühimleri en ön sıralarda artık hayat tahtasının en önünde duruyor kara tahtanın üzerindeki beyaz yazılar en mühim sevdanın önünde duruyor boyu en uzun olan eskimiş aşklar kadar değil belki ama hayatın can damarına mavi sularına karışmayı bekleyen en öndeki mühim sevda doğru söze başka söz anca tasvir olur ama boş işler kaptanı nerde unuttuk bile değil mi sakın dönmeeeeeeee benim bağışlama dürtüm yok oldu o kadar çok harcadım ki cebimdekileri keşke bi delik olsa dediğim çok oldu keşke tek kuruşum olmasa dediğim o kadar çok oldu ki Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 23/03/2008 : 22:54:06 yaaaaaaaaaaaaaa ah benim sevdali basim ah benim şair telaşım ah benim sarhoşluğum ah çılgın yüreğim sus artık uslandır beni kaç okyanus geçtim böyle kaç denizde yitip gittim kırılmış direkler yırtık yelkenlerle kaç seferden yorgun döndüm ah benim yaralı ruhum ah benim insan kusurum ah benim isyanlarım, ah yalnızlıklarım gel artık uslandır beni ah benim iyimser yanım ah benim aldanışlarım ah benim kavgalarım ah pişmanlıklarım sus artık uslandır beni Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 19/04/2008 : 23:12:54 karga sesleri ile uyanmıştı kız tek başına uyandığı beyaz duvarlardaki parmak izlerine baktı uyanır uyanmaz olmasın bu kadarı dedi birkaç küfretti sonra aynaya doğru gitti,,yüzünü yıkamadan geri döndü çıktı terasa bir iç çekti sonra da sigara milyonlarca insan varken nerden çıktı şimdi bu..bir iç çekti sonra da sigara.. Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 04/05/2008 : 08:41:25 Ne hasta beklerdi sabahı Ne genç ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar Geçti artık istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar... Necip Fazıl Kısakürek Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 30/07/2008 : 22:38:47 bir deniz gibiydin resimlerde her gecen an güneşsizlikten sararıp solmuştun hala ayaktayım ya yenilgim olmadı hiç belki kalsaydın daha iyi olurdu gurur değil bu git gide sığlaşıyordun korkun bundandı git gide uzaklaştın gittin kucak dolusu yalnızlığıma zaten sığmazdın yaşlanmak mı,,eskimek mi, nasır tutmak mı çıkamadım işin içinden ne ihtimallere itimadım kaldı ne de kendime Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 30/07/2008 : 22:43:12 arabesk kadın ağıtlarında buluyorum kendimi kafes mi burası yoksa akvaryum mu anlayamadım ama derin bir inzivanın habercisi mi bu halim yılgın bitkin bir halde dumanı çekişim ışık hızıyla mı uzaklaşıyor ruhum bedenimden inatla parmak uçlarımdan tutsam da yazık oldu. Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| cHicHoo Yeni Üye Toplam 3 yazı | 11/08/2008 : 06:15:45 çok pardon ilgili yazılanlar sizlere me ait yoksa herahngi bir sanatçıdan alıntımıdır ? Ona göre cevap yazıcamda tşkrler dilimin cismi küçük cümrü büyük..rapper Yerleşim : Türkiye / İsyanbul | Meslek : Öğrenci | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 13/08/2008 : 18:48:59 hepsi benim:) Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | 29/08/2008 : 17:14:07 Gidene kal denmez, yol açıklığı dilekleri ile.... Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||