Yeni Üye Toplam 11 yazı |
|
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | Güzel farklı tatlar tutturabilirsen iyi satış yapabilirsin. Çok farklı bir konseptle, "hijyenik tost satış" diye bağıran bir görüntüsü olması gerektiğini düşünüyorum. Açacağım yere bağlı. En kötü ihtimalle: Açılış masrafları 800 TL Profesyonel tost mak: 500 TL (Pınar veya benzer şirketlerle anlaşam yaparsan ücretsiz vereceklerini düşünüyorum) Masa, sandalya , bar, : 500 - 1500 TL Reklam tabelası: Şirketlerden temin edebilirsin Dolar: Şirketlerden temin edip kullanabilirsin. Başka eksik var mı aklıma gelmeyen. Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
belkan Yeni Üye Toplam 8 yazı | 06/06/2009 : 18:12:39 Alıntı
Yerleşim : Bulgaristan / Plovdiv | Meslek : İthalat / İhracat |
sandvich Yeni Üye Toplam 11 yazı | 07/06/2009 : 14:05:41 Alıntı
500 binim var, ne yapıyım başlıklı bir konu açmış olsydım, koniks te gezinen ne kadar boş adam, ne kadar kimi kazıklayabilirim hesabında olanlar , ne kadar kafası çalışmayan ya da ne kadar hayalperest var sa sayfalarca yazarlardı. oysa gerçeğe uygun işler de kimsenin ilgisini cekmiyor maalesef.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
chuck Yeni Üye Toplam 36 yazı | 11/06/2009 : 16:52:49 Alıntı
Sandviç işi güzel bir iş fakat bir kaç püf noktası var. Kar marjı konusunda sorunuz olmasın, tatmin eder. Fakat işletmenin sabah müşterisini kaçırmaması için 06:30'da taze sandviç malzemesi ve ekmeği ile hazırlığa başlayıp, 07:30 gibi servise hazır hale getirmeniz gerekir. Haftasonu, tatil, vs demeden servis yapacaksınız/yaptıracaksınız. Hizmet sektörü maalesef böyle... Masraflar; Dükkan tutma (depozito+kira+emlakçı) 5bin, dekor için 8bin, mutfak malzemeleri için 4-5bin, dolap, tabela vs için 2bin, firma kuruluş ve diğer beklenmedik giderler için 4-5bin hesaplarsak 25bin'e şık, albenisi olan bir sandviç dükkanı olur. İyi para kazanmak için şunların hepsini biraraya getirmeniz gerekiyor; iyi loksayon + güzel hizmet + bol çeşit + taze ve lezzetli ürünler chuck was here Yerleşim : Türkiye / İstanbul - Bursa - Balıkesir | Meslek : Diğer |
sandvich Yeni Üye Toplam 11 yazı | 11/06/2009 : 18:43:22 Alıntı
teşekkür ederim chuck. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
sandvich Yeni Üye Toplam 11 yazı | 21/06/2009 : 11:31:37 Alıntı
bu bahsettiğim sandviç tost taze meyve suyu konseptli dükkanda aynı zamanda elektrikli lahmacun fırını koyup tanesi 1 liradan lahmacun satışı nasıl olur. bu dediğim dükkanı üniversite yakınında, öğrencinin çok olduğu bir yerde düşünecek olursak lahmacun, tost, ızgara köfte bir arada uygun olur mu? bir de bu elektrikli lahmacun fırınlarının fiyatı ne kadar? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
sandvich Yeni Üye Toplam 11 yazı | 21/06/2009 : 11:40:21 Alıntı
arkadaşlar ben bu işi ekim 2009 da faaliyete geciricem, ya herro ya merro, ya batarım, ya çıkarım artık. başlangıçta masrafları minimumda tutmak zorunda olduğumdan işçilik dahil kısmak zorundayım. her mesleğe saygım olduğu gibi lahmacun ustalarına da saygım sonsuz, her işi herkes yapamaz ama ben daha lahmacunun L sinden anlamam, tanıdık bir ustadan 1 hafta lahmacun hamuru, açması,pişirmesi ile ilgili egitim alıcam ve en azından dükkan rayına oturana kadar bunuda kendim yapıcam. 1 mutfak, 1 ön servis personeli ile bu işi ***ürmeye çalışıcam. görüşlerinizi rica ediyorum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
sandvich Yeni Üye Toplam 11 yazı | 21/06/2009 : 11:42:12 Alıntı
nerdesiniz Akın Selçuk Bey, hadi ama sizin de değerli ve tecrübeye dayanan görüşlerinizi bekliyorum.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
chuck Yeni Üye Toplam 36 yazı | 22/06/2009 : 09:50:03 Alıntı
Sn. sandvich, lahmacun koymayı düşünmeyin bile... Ha dükkanımı "herşeyi satan çarşamba pazarı" haline getirmek istiyorum diyorszanız o başka... Neden ucuz ürün satmayı düşünüyorsunuz? Müşteriyi çeken ürünün ucuzluğu değildir. Bakın, dikkat edin pahalı satın demiyorum, sadece ucuz satmayın diyorum, ikisi çok farklı şey... Siz, sıcak, soğuk sandviç, vs satmayacak mısınız? O halde, kebapçının, pidecinin lokomotif ürününün sizde ne işi var? Lahmacunu ucuz satarsanız, diğer ürünlerinizde de belli bir fiyatı geçemezsiniz. Çünkü hedef müşteri kitlenizi zaten baştan değiştirmiş oluyorsunuz... Albenili kağıt ambalajda soğuk sandviçler, yine albenili janjanlı pet bardakta şık pipetli meyve suları, sıcak sandviçler, grill ürünleri (hazır hamburger, köfte, tavuk, vs)... 3 liraya satılabilecek ürünleri 4-5 liraya satarsınız, 1 liralık ürün satmak 1 liracıların işi... chuck was here Yerleşim : Türkiye / İstanbul - Bursa - Balıkesir | Meslek : Diğer |
sandvich Yeni Üye Toplam 11 yazı | 22/06/2009 : 17:13:06 Alıntı
tantuni işinizi takip ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. görüşlerinizi dikkate alacağımı ve saygı duyduğumu belirterek, kendi bildiğini okuyan birisi imajı yaratmak istemeyerek, sadece fikir alışverişi amacıyla şunları söylemek istiyorum; lahmacunun diğer ürünlerin satışını keseceği görüşünüze hak vermekle birlikte, bu işi ukrayna da 700 bin nüfuslu, türklerin çok olduğu bir şehirde yapacağım. bu şehirde tavuk döner ve piza satışı çok yoğun. ancak lahmacun, ayvalık tostu tarzı sandviç, soğuk sandviç, kumpir satışı yapan büfe tarzı yer yok. lahmacun tek bir türk restoranında satılıyor ama dediğim gibi restoran ve fiyatı 3 lira. ayrıca kıymanın kilosu da 8 liraya denk geliyor. bu yüzden lahmacuna sıcak bakıyorum. yukarıda belirttiklerimden sonraki görüşünüzü alabilirmiyim? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
chuck Yeni Üye Toplam 36 yazı | 23/06/2009 : 09:24:33 Alıntı
Sn. sandvich, öncelikle şunu belirteyim, beni tantuni işi ile uğraşmıyorum, bir yanlış anlama oldu herhalde :) Ukrayna'yı bilmiyorum, hiç gitmedim fakat dediğiniz şartlarda tabi ki lahmacun koyulur yalnız 1 değil 2 liraya ;) Yalnız oralarda mafya falan yok mu, sizin daha ucuza birşeyler satmanıza izin verirler mi merak ettim? Yalnız anahtar olan birşey var yapacağınız işte, önce tarzınıza karar vermelisiniz; yani düşük kalite - düşük fiyat mı, orta kalite orta fiyat mı (lüks olayına girmiyorum o ayrı bir konu). Yani dükkanınıza gelecek olan müşteriler 1 liraya lahmacun yiyip, etraftaki potansiyel negatif etkileri (iyi olmayan lezzet, iyi olmayan servis, vs) "nasıl olsa ucuz, boşver" mi diyecekler, yoksa gelecek olan müşteriler "yediğim sandviç ucuz değil ama hem lezzetli, hem de servis güzel, seviyorum burayı" mı diyecekler içlerinden... Plazanın tam karşısında haftada bir gittiğim bi büfe var, döner yarım ekmek 6 TL, porsiyon 10 TL, portakal suyu 4 TL, kola 3 TL, tost 4 TL, tavuklu-kaşarlı sandviç 6 TL... Fiyatlat bence fahiş. Ama içeri girince kendinizi "rahat" hissediyorsunuz. O adam tüm bunları yarı fiyatına da satabilirdi... chuck was here Yerleşim : Türkiye / İstanbul - Bursa - Balıkesir | Meslek : Diğer |
portakalbufe Yeni Üye Toplam 31 yazı | 23/06/2009 : 10:19:35 Alıntı
Portakal çilek limon ve benzeri meyvelerin fiberden satış büfelerini üretiyoruz bu tost işi bu tarz büfelerde taze meyve suyu ile daha dikkat çekici olabilir. orhan Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
sandvich Yeni Üye Toplam 11 yazı | 23/06/2009 : 22:22:48 Alıntı
evet sizi başkasıyla karıştırdım, kusura bakmayın. 1 liraya bile kurtarıyor ama dediğiniz gibi 1,5 lira civarı da çok iyi satış olacağını düşünüyorum. ucuzluk konusuna gelince orda zaten fiyatlar düşük, ama maliyette düşük. pizanın dilimi 1,25 liraya, döner 2 ile 3 lira arasında bir fiyata denk geliyor. kaliteye gelince zaten en önemli unsur bu, lezzetli, kaliteli malzeme, hijyen olacak ve kaliteli malzemenin de - kıyma, kaşar peyniri, patates başta olmak üzere - fiyatları uygun olduğu için satış fiyatlarını düşürecek. bence benim en büyük sıkıntım kalifiye, bu işlerden anlayan işçi sorunum.bu yüzdendir ki lahmacun ve tost ustalığına soyunmak zorundayım. allahın izni ile işleri oturtana ve eleman veya elemanları yetiştirene kadar. hesaplarıma göre bütün ince detayları da hesaba katarak sırf aylık giderim 3500 lira olacak. ALLAH kolaylık versin bana, ne diyim, hamama giren terler. risk almadan kazanmak olsaydı herkes kendi işini yapar, kazanırdı. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
Erkan__ Yeni Üye Toplam 51 yazı | 24/06/2009 : 03:19:08 Alıntı
Arkadaşım Avcılarda İstanbul büfe diye bi dükkanım var gayet hoş ve güzel bi mekan oldu eğer istiyosan gel konuşalım ben sana işin neyin nasıl oldugunu anlatım sende kafana yatarsa uygula neyi nerden alacagını kaça alacagını hepsini anlatırım hiç boşuna koşuşturma kardeşim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
sandvich Yeni Üye Toplam 11 yazı | 24/06/2009 : 09:49:36 Alıntı
çok memnun olurum Erkan. mahsuru yoksa msn veya telefon numaranı verirmisin? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
turkof Yeni Üye Toplam 3 yazı | 26/12/2009 : 01:46:53 Alıntı
Evet Ukraynada hazir yiyecek dukkani iyi gide bilir ama ,onemli olan iste polise nekadar vereceksiniz, mafyaya nekadar vereceksiniz,kira nekadar vereceksiniz, inan cebinizde birsey kalmiyor, eger bu soylediklerimi minumum bir sekilde hallede bilirseniz para kazana bilirsiniz, herkese basarilar dilerim. Yerleşim : Ukrayna / Kiev | Meslek : Mühendis |
koniks2010 Yeni Üye Toplam 38 yazı | 03/06/2010 : 16:49:07 Alıntı
Çok Acil ..38 yaşında evliyim Ön muhasebe&Ofis yönetimi& yaya kurye,sipariş alma-Sevkiyat hazırlama konularında iş arıyorum. Bilgisayar bilgim çok iyidir. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
hmmt20 Yeni Üye Toplam 22 yazı | 18/06/2010 : 00:27:58 Alıntı
ben çok açılmayın derim sandwiçse sandwiç tek birşeye yoğunlaşın ama o lezzeti yakalayın hakkını verin:) Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Grafiker |
manta400 Üye Toplam 355 yazı | aynen öyle katılıyorum çok çeşit olursa lezzeti ve kaliteyi yakalamak zor olur işlerin yoğun olduğu zamanlarda size vakit kaybettirir az çeşit ancak kaliteli bir lezzet sunabiliseniz isminiz daha çok hatırlanır sadece ürnlerinizin yanında ortak olarak sunabileceğiniz size özel küçük bir ikram (salata,patases vs) müşterinizi memnun etmeye yeticektir tabi bu ikram az masraflı ancak değişik herkeze hitab seden özel bir lezzeti olmalı becauseyede katıldığım noktalar var bu işi yapmaya niyetin varsa hiç düşünme aç ancak açmadan önce bir menü oluştur bunu mutfağında dene lezzetini kontrol et başkalarına ikram et sonra onu pratik bir şekilde üretilir hale getir mekanı kağıt üstünde tabelasına kadar çiz ve kafanda onayladıktan sonra hemen başla derim Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İmalat |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |