Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Paintball Tesisi Açmak İçin Neler Gerekli???

BaşlatanmelihözcanTarih05/06/2009 20:28:29Yorum4

İlk mesaj
Üye154 yazı
merhaba arkadaşlar ben çanakkalede yaşıyorum.burda öğrenciler çoğunlukta.yani yeral halkta 30 altı çoğunlukta.
ben düşündüm bütün dünyada yaygınlaşan boyo savaşı ile eğlenceli bir oyun olan paintball tesisi kurmayı düşündüm.tesise gereli mazameleri temin edebileceğim.yanlız bu tesisi açmak için neler gerekli bilimiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

iyi çalışmalar.

NOT:lütfen sadece bu tesisi açmak için geren yasal işlerle ilgi yorum yazın.ürün temini ile ilgi yorum yazmazsanız sevinirim.ürün temini ile ilgili yorum yazan arkadaşlara cevap vermeyeceğim.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye515 yazı
avcılık ve atıcılık kategorisine girdigi için kursa gidip hakemlik sertifikası almalısın sadece bunu hatırlıyom kusura bakma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye2311 yazı
Değerli kardeşim ilk önce alternatif eğlence kaynaklarından bu sektöre yönelmen çok güzel bir fikir,ayrıca ben askerlikde acemi birliğim Çanakkale idi,it durmazın çok sefasını sürdüm,şaka tabii, o bölgeyi ve araziyi çok iyi bilirim,bu yer için biçilmiş kaftan.Antalyada bir iki yer var böyle,hatta turnuvalar falan da yapılıyo,ve yer ayarlamak bayağı zor,siz internetten bende burdan araştıralım,size faydası olacak bir bilgiye yada şahısa ulaşabilirsem size en kısa zamanda dönmeye çalişim.Şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

Hatta Ürünleride nasıl temin edebileceğimizi yazarsanız , belki de bende Edirnede açarım.:)

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Grafiker
Yeni Üye34 yazı
Sayin Melihozcan;
Konu ile ilgili Akay paintballdan gerekli bilgileri alabilirsin.Sana tesis icin gerekli malzemeleri hepsini buradan alabilirsin.
http://www.akaypaintball.com

Saygilarimla...
Akın ÖZTÜRK

Yerleşim Yngiltere / ExeterMeslek Mühendis