Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Semt Pazarlarında Yer Almak İçin Ne Yapmak Gerekli

Başlatangirisimci_ruhTarih04/06/2009 00:28:31Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
nereye başvurmak gerekiyor? bir diğer konuda fiyatı konusunda bilgisi olan var mı? 30.000 tl gibi rakamlar duydum bu rakamlar cidden doğru mu ?

saygılarımla
Paranı kaybet zamanını kaybet hatta umudunu kaybet ama onurunu ve şerefini asla kaybetme !!

girisimci@windowslive.com

Şefkatte merhamette güneş gibi ol, ayıpları örtmekte gece gibi ol, keremde,cömertlikte akarsu gibi ol; tevazuda,mahfiyette toprak gibi ol; hoşgörüde deniz gibi ol; öfkede,asabiyette ölü gibi ol; ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol...!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye39 yazı
ssemt pazarından yer alamazsın sadece gunlık haftalık aylık senelık olarak kıralarsın...en ucuz 20tl en pahalıda gunlık karaborsa olarak degısır 50 olur 300 olur araştırman lazım...saygılar..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul MerterMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası sitesine baktım ama bilgi bulamadım yine de cevabın için sağol
Paranı kaybet zamanını kaybet hatta umudunu kaybet ama onurunu ve şerefini asla kaybetme !!

girisimci@windowslive.com

Şefkatte merhamette güneş gibi ol, ayıpları örtmekte gece gibi ol, keremde,cömertlikte akarsu gibi ol; tevazuda,mahfiyette toprak gibi ol; hoşgörüde deniz gibi ol; öfkede,asabiyette ölü gibi ol; ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol...!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er