Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plaj İçin İş Tavsiyeleri

BaşlatanevolutionTarih27/05/2009 13:48:29Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Yazın plajda ne işler yapılır. Fikirlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye80 yazı
Plajın işletmesi komple size mi ait.Ayrıca kaç metrelik bir plaj.Yer nerede?Bu bilgileri verirseniz güzel fikirler söyleyebilirim size.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
gecici dövme yap holıday tatoo dıolar malıyet cok ucuz bı kac tahta şiş bi hint kınası internetten bolca eylencelı resım(cizgi film karakterleri I love you yazısı) sebebi ise geciciyi cocuklara yaptırıyolar hatta bı anı adamın cocuguna gecıcı dovme yaptık cok sevdı cocuk baya mutlu oldu para alamadık ole bı ortam oldu adam gıtmıs bıze bı buyuk rakı almıs getırmıs dovmenın karsılıgı :))

5 euro ya yapsan malıyet sana 1 euro bıle olmaz gunde 20 tane rahat yaparsın yapanlardan bılıyorum

kolay gelsın
Körün Herkesle Aynı Manzarayı Gördügü Yerdeyim CENAZEALAYINA

Yerleşim Türkiye / AntalyakayseriMeslek Ö?renci
Yeni Üye9 yazı

yer olarak Didimde. Bu dövme işi iyide çizme kabiliyetim yok.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye80 yazı
Sn Evolution
Siz plajı komplemi işleteceksiniz yoksa plajın içinde tek olarak ne yapabilirmiyim mi diye araştırıyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye1714 yazı
Didim plajını komple işletecek birinin burada ne işi var tamer :) Didim sahilinde balık yiyiyor olurdu şimdi.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye1359 yazı
dondurma iyi gider.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - evolution
yer olarak Didimde. Bu dövme işi iyide çizme kabiliyetim yok.

kabiliyete zaten ihtiyacın yok sana bi resşm getiriyolar veya begeniyolar sen onu aydingere(yanlıs yazmıs olabılırım) kopyalıyosun sonrada ustunden kınaya batırılmıs cubukla gecıyosun bı nevı copy paste :D bu ısı dusun gecıcıyle baslarsın elın alısır kalıcıya gecersın yaptıgın tatoo nun yuzde 40 nı alırsın oda cıddı bı gelır yazları
Körün Herkesle Aynı Manzarayı Gördügü Yerdeyim CENAZEALAYINA

Yerleşim Türkiye / AntalyakayseriMeslek Ö?renci