yonlendırme levhaları vb. şeylerin hem tasarımını hem işçiliğini yapabılıyorum
bunun son 2 senesini karaköyde reklamcıların yanında çizim yaparak geçirdim
2 senelik kurcalama sonrası artık yeterli iş bilgisine sahibim diyebildiğim sıra yanında
olduğum reklamcıdan ayrılıp kendime gene karaköyde bir ofis sağladım.
içini dayayıp döşedım güzel bir yer oldu içinde imalat ve sekreter için ayrı 2 büyük odası
müşteri ağırlamak için cok lüx bir yazhanesi ve karşılama salonu var.
şuanki durumumu kurtarıcak dukkan masraflarını ve calısanların maaşını verebilecek kadar kazanıyorum
fakat bu şekilde cok yavaş ilerleyeceğimi biliyorum.. reklama sermaye ayırmam gerekıyor ama suan için
herşeyi askıda bırakmak zorunda kalıyorum.
bana sermaye takfiyesi yapabilecek insan ilişkilerinde başarılı 30 yaşını aşmamış genc dinamık en az benım kadar
koşturacak atılgan bir iş arkadaşı lazım.
bana yapılacak maddi destek ile broşürler kataloglar internet sitesinin google reklamları ve birkaç tane pazarlamacı arkadaşın
maaşları verilecek..
cebime para koyma niyetinde değilim amacım işi büyütmek iş yapalım kazanalım kazandığımızı gene işimize yatıralım
büyüyelim düşüncesindeyım
sonuc olarak kımse 2 kazanıyorken ortak alıp 1 e düşürmek istemez. para kazanmak ısteyen hırslı hem maddi hemde
manevi desteğini görebileceğim biriyle güzel yerlere gelebileceğime inanıyorum
yerim karaköyde buyrun ziyarete gelin görüşelim internet sitemde(www.ledvetabela.com) adresim ve telefon numaralarım mevcut.
şuan bulundugum ofisin mal sahibi babam. kiramız yok. yaklasık 1 sene işler yoluna gırene kadar kiramız olmayacak
7-8 milyar para kendı reklamımıza ve dukkan gıderlerıne yetecek durumda gelin yeri görün işi görün karar verin.
yorumlara eleştrilere yapıcı fikirlere acığım. yazıyı sonuna kadar okuyup yorum yazan herkese teşekkürler iyi çalışmalar.
BAŞKALARININ BOŞA HARCADIĞI ZAMANLARDA DİĞERLERİNİN ÖNE GEÇTİĞİNİ GÖRÜYORUM