İstanbul yozgat a benzemez.Eğer işyeri iyi yerdeyse kirası pahalı olmamak şartıyla iyi netice verebilir.Ben bebek işini 6-7 yıl önce yaptım.Çok keyif aldığım ve iyide kazandığım bir işti.Ailece de yapabilirsiniz.İşçiye ihtiyacınız yok.Eşiniz varsa yetişkin kızınız bile rahatlıkla tezgahta durabilir.Ancak konsepti iyi belirlemek lazım.Bebe çeyizi işi modayla çok ilgisi olmayan ve de dolayısıyla çok az tapon veren ve sürümü fazla olan bir iştir.Çocuk işine fazla girmeden sadece bebe çeyizi ve bebe işi,hastane çıkışı takımları,bebe arabaları,hatta emzik standı ve bebe kozmetiği bile koyabilirsiniz.Bunları mağazanın büyüklüğüne göre dizayn edebilirsiniz.Asla fazla stok yapmadan yavaşça deneyerek ilerleyin.Çünki işi bilmiyorsunuz.Maazallah gittiğiniz yerlerde bunu farkettirirseniz hele bu işsizlikte depo temizletirler size.Ürün temin edeceğiniz yerler osmanbey şair nigar sokak,yeşildirek,merter gibi muhitlerdedir.Marka olarak zikretmek gerekirse idil bebe,albimini,aziz bebe,araba ve pusetlerde kraft olabilir,emzik te wee sayabilirim.Ürün alırken sıkı pazarlık yapın.Bebe den çocuğa fazla kaymanızı önermem çünki yeriniz ufaksa ikisinise tam yapamazsınız.Bu gün elimde iyi bir işyeri olsa yine aynı işi yapardım.Şimdiden başarılar dilerim.