slm.48 yaşında 20 yıllık tasarım ve iş projesi üreten biriyim.inanın hayata geçirdiğim her projeden benim dışımda olanlar hep çok paralar kazandı ve ben sadeceişi kurmak için harcadığım çabamla baş başa ve yogun kaldım....hepside para benim sen neyaptın değip işe sahip çıktı....neyse şuan uygulamaya koyduğum ve parasız başladığım bir iş var ve başlangıçta olmasına rağmen iyi kazanıyor.....dediğiniz gibi dürüst bir yatırımcıdan çok az bir yatırımla diyelim 20000lira bir katkıyla ortalama 40.000 net aylık(tabii ki başlangıç için)kazanç var.dediğim gibi iş başlamış durumda...tüm ayrıntıları MSN ile görüşe biliriz.
gereksinim duyduğum katkıyı sağlarsanız pişman olmazsınız.bana da samimi bir arkadaş lazım bulursam 1 yıllık gelişmeyi iki ayda sağlarım ....bulamazsam zatan yolaçıkmış durumdayım ve yorucuda olsa yürüyorum işte.....
ilgilenirseniz.....msn:hasanalphan@hotmail.com
kolay gelsin ....yaşamınızda başarılar dilerim...
gereksinim duyduğum katkıyı sağlarsanız pişman olmazsınız.bana da samimi bir arkadaş lazım bulursam 1 yıllık gelişmeyi iki ayda sağlarım ....bulamazsam zatan yolaçıkmış durumdayım ve yorucuda olsa yürüyorum işte.....
ilgilenirseniz.....msn:hasanalphan@hotmail.com
kolay gelsin ....yaşamınızda başarılar dilerim...
hasanalphan