merhba arkadaşım
bende senin gibi muhasebecilik yapıyorum(SMMM sınavınada başvurdum).hemde maaşım 1250 tl.tabi biz muhasebecilerin kaderi bu sanki sabah 8 akşam 8, aldığı sorumluluk ayrı tabi. şimdi diyorum ki kendi işimi kurayım (smmmdede yardımcı olur)biraz param var,aslında arkamda destekçim yok,bir çıkıp deseki oo bya güze sen bu işi yap,bi fikrim de var tabi.ve trükiyede sadece internet üzerinden yapılan bir iş.ben bunu günlük hayata bire bir taşıyacağım , çok ta paraya ihtiyacım yok aslında,ama en yakınlarım bu krizde iş mi yapılır diyor.çalış diyor.bak şimdi işletme lisans mezunuyum,5 yıl satış temsilciliği yaptım.önlisans halkla ilişkiler mezunuyum ayrıca,10 a yakın eğitim sertifikam var. orta karadenizde müşteri portvöyüm iyidir.200 250 inşaat firması.dediğin gibi akıllı insanlar aklını kullanır.ben bile bukadar özellikteyken olmuyor.sakın korktuğumdan zannetme,ama destek olmalı,akşam eve gittiğinde yarın ki ödemeleri değil kimden ne alcam diye düşünebilceksen ,bugün zorlu bi gündü eve gidim dinlenim dediğinde destek verecek kimsen yoksa ozaman başarıya ulaşamazsın,
satış temsilciliği güzel meslektir.paran da olmasına gerek yok ,sen satış yap bak,ozaman seni havada dolarla kaparlar,ama kendi işimi yapacam diyorsan,ozaman onu yap,hep birilerinin elemanı olmaktansa az da olsa kendi işin yap,5000 yerine 500 kazan kendin kazan bence:)ben amacıma ulaşacam bi gün mutlaka,ve o günler uzak değil bana öyle geliyor:) saygılar