Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çinden 3g Usb Modem Getirsem?

BaşlataneKuzuTarih15/05/2009 23:59:34Yorum2

İlk mesaj
Arkadaşlar çinden 3G/EDGE USB Modem + 2 GB stick ürün getirmeyi planlıyorum başlangıç için 30 bin adet getireceğim üretici firma ile görüştüm malın gümrüğe kadar gelen birim fiyatınıda çıkarttım fakat şu anda fiyat veremiyorum mal elime ulaşmadan. Gümrük ve gerekli işlemler için araştırma yaptım malı %100 geçireceğim fakat bu ürün Türkiye pazarı dışında suudi arabistan ve iran pazarınada satacağım. Cebinde parası olan varsa bu sene 3G usb modemler üzerine yatırım yapar. Ayrıca talebi olanlar varmı aranızda 3G usb modem isteyen?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Malın yarısını gümrüğe getireceğim kalanını serbest bölge üzerinden talep edilen ülkelere göndereceğim. Servis ağını oluşturmakla uğraşıyorum şu anda.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Heralde numune aldınız, gayet güzel çalıştı, yazılımını Türkçe ve satacağınız ülkelere göre ayarladınız, CE belgesini aldınız, OEM imalatı yaptırıyorsunuz diye düşünüyorum. Bu arada Telekominikasyon Kurumuna vereceğiniz IMEI numaralarını hazırladınız.? Yok yapmadıysanız, isterseniz sizin adınıza RESMİ IMEI numaralarını alabiliriz, sizde TK'ya verirsiniz.
Murat from China

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat