Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurma

BaşlatandkayaTarih12/05/2009 21:16:55Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar ve abiler,

Ben bu siteyi yeni buldum gercekten çok güzel bi site. Ben burda sizden bi konuda yardım isteyeceğim. Ben üniverste öğrencisiyim. Memleketimde küçük bi işyeri acmak istiyorum kendime değilde emekli babam var ve işsiz bi abim var onların yapabileceği bi iş.4 bin nüfuslu bi beldede ne tür bi iş kurabilirim.acacağım iş yeri çok güzel bi yerde beldenin en işlek yeri.aileme yardımcı olmak istiyorum sizce 4 bin nufuslu küçük bi beldede ne tür bi iş kurabilirim bana vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkür ederim
duran kaya

Yerleşim Türkiye / KmaraşMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye920 yazı
selamlar.....bu web site inceleyn...www.granitsanat.com türkiyede ilk ve tek üretici firmaim...baylikler veryorum...karli iş dır...eğer işini beğenirsiniz...benimle msn de detaili bilgi alabilirsiniz...aylene selamlar...
msn: granitsanat@hotmail.com
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye103 yazı
merhaba öğrenci arkadaşım;

Belde hakkında daha geniş bilgi verirsen yardımın kolaylaşacağı fikirlerin çoğalacağı kanaatindeyim.
Süleyman DÜNDAR

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı

abi aslında ben bi iş düünüyorum ama bu iş hakkında bilgim yok.bizim beldede yaklasık 1500 civarında ilköğretim öğrencisi var.ve kırtasiye malzemesi satan bi yer yok.okul karsısında güzel bi yerimiz var kırtasiye işi yapsam acaba kazanc sağlarmı.eğer yaparsam ben bu ürünleri nerelerden temin edebilirim.ilce kırtasiyelerden alıp satsam maliyeti bana fazla olur.veya giyim uzerine bi iş kursam acaba o nasıl olur.
duran kaya

Yerleşim Türkiye / Kmara?Meslek Ö?renci
Yeni Üye29 yazı
arkadaşım eğer dediğin gibi kırtasiye malzemesi satan bir yer yoksa hiç düşünme gir derim kırtasiyecilikte bildiğim kadarıyla kar marjı yüksek satacağın ürünleride istanbulda istoç veya tahtakaleden bulabilirsin toptancıları orda çünkü çok ucuzada alabilirsin örnek geçenlerde istoca gitmiştim kırtasiyedeki 1 tl kalem orda 25 krş oda perakende fiyatı dediğim gibi yapacağın yerde potansiyel varsa hiç düşünme derim allaha emanet ol allah işini rast getirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
çok saol abicim.fikrin için tecrübem olmadığı için biraz cekiniyodum.şimdi kararımı verdim.tekrar teşekkür edderimm
duran kaya

Yerleşim Türkiye / Kmara?Meslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı
istoç'ta kırtasiye konusunda yeterince toptancı var,
Tavsiyem; kırtasiye bulunmadığı için niş pazara girecek olduğunuzu bilip, bu fırsat üzerine yoğunlaşmanızdır.
Öncelikle kırtasiyelerde neler satıldığının tespitini yapıp en çok satanları ve fiyatlarını liste yapmalısınız,
Daha sonra toptancılardan alacağınız fiyatları ve yaklaşık nakliye fiyatlarını hesaplamalı bu bilgiler ışığında genel giderleri karşılamak için nekadar satış yapmanız gerektiğine bakmalısınız.
Bence bu işten güzel bir kar elde edebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis