Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Playstation 3 Oyun Salonu Hakkında

BaşlatangurkanghTarih07/05/2009 01:40:48Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Selam arkadaşlar
İstanbul da playstation 3 salonu açmayı planlıyorum. bi kaç araştırma yaptım ama sizlerdende fikir ve bilgi almak istiyorum.
İstanbul/Eyüp civarı bir dükkan araştırıyorum.ps3 ve ps2 karışık yapıcam hatta araya xbox360 kosolunuda koyabilirim. Bu malzemeler için aşşağı yukarı kafamda fiyatlar var ama iş belediye ye gelince karışıyor.Belediye belediye değişiyo sanırım harcanan para eyüp belediyesinin şartları ve harcanan para hakkında bilginiz varsa bana çok yardımcı olmuş olursunuz.Ben tanıdıklarla bir kaç araştırma yaptım internet cafe işleten arkadaşlarıma falan sordum 5.000 ile 10.000 tl arası değişir diyorlar aslı varmı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye7 yazı
sadece belediye degil arkadasim acacagin yer en az 100m2 olucak ikinci bir yangin cikisi olucak ayrica saglik bakanligi , itfaiye , belediye , kaymakamlik ve karakol ilede islerin var ....

Yerleşim Türkiye
Üye260 yazı
kac konsol koymayi düsünüyorsun?
yoksa 5.000-10.000 tl ye biraz zor kurarsin dükkani..
2.elde bakabilirsin konsollari..
hatta mimar imzasi bile istiyorlar..
en basiti gideceksin belediyeye sana ne gerekliyse zaten info olarak eline veriyorlar..

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı

Açacağım yerde 5.000-10.000 tl civarı bi maliyet olucak zaten
Diğer gidilecek yerleride az çok biliyorum zaten belediyeye gittimmi yönlendirirler beni ama belediyeye gitmeden önce en azından cebimdeki parayı kontrol etmem lazım. itfayiye ye karakola belediye ye falan ne kadara patlar acaba

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye36 yazı
Bir arkadaşım 8 makinalı (hepsi PS3) bir yer kurdu, toplamda 20.000 gibi bir masraf yaptı... 1.000 TL'ye konsolları 1.000 TL'ye de LCD'leri aldı. 500 TL tabela, 1.500 TL deri koltuklar, ışıklandırma, elektrik tesisatı vs 1.000 TL, ıvır zıvır da 1.000 TL gitti, etti toplam 20.000... Belediyeye başvurdu, öyle sanıldığı gibi zor değil, gözün korkmasın, parayı bastırınca resmi belgeler çıkıyor. Ne harcadı bu ruhsat işine tam bilmiyorum ama 1.000 - 2.000 arası vermiştir sanırım... Tanıdık muhasebecisi olduğu için şahıs şirketi kurulumuna para vermedi... Dükkanı ruhsat çıkmadan açılışını yaptı, en son belediyeden ruhsat için kontrole geleceklerdi, herhalde ruhsat çıkmıştır.

Yalnız bu iş sanıldığı kadar para bırakmayabilir, lokasyon çok önemli bi de etrafındaki rakiplerin... Şirinevler de devren PS3 salonları var yığınla... O bölgede internet kafe + PS salonları pıtırak gibi olduğundan... Bizim arkadaş ilk açtığında günde 50-80 TL kalıyor demişti, çay, kave artı tosttan da günde bi 30-40 temiz kalır. Dükkanı 90-100 m2 sanırım, kirası 800 TL, şimdilik anca kirayı çıkartıyor biraz da kar işte... Millet alışana kadar 5-6 ay idare edebilmelisin, dediğim gibi lokasyon + rakip var mı yakında bunlar çok önemli... Bi de dükkan dekorasyonun da ambians yapabilmelisin, Güzel ışık, rahat koltuk, yerler halı vs, insanlar evi gibi hissetmeli rahat olmalı... İzbe, rutubetli, karanlık yerleri kimse sevmez...

chuck was here

Yerleşim Türkiye / Ystanbul - Bursa - BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürederim açacağım bölge eyüp bölgesi yeşilpınarı belki bilmezsin ama o bölgede hiç ps salonu yok büyük arazili bi çay bahçesi içerisinde olacak sanırım iş yapar gibi duruyo ama hayırlısı tabi birde xbox360 kafamı karıştırıyor ps3 ten daha ucuz olduğu için araya bikaçtane serpiştiriyim diyorum ama ps3 tadını alabilirmi müşteriler bilmiyorum hiç oynamadım xbox neyse bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete:) verdiğiniz bilgi ve fikir için hepinize teşekkürediyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye210 yazı
ps3 acmak isteyen arkadaslara yurt disindan temin edebilirim sifir yada kullanilmis ilgili kisiler ulassin
yarali_kalp68@hotmail.fr
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse
Yeni Üye1 yazı
arkadaslar benim sorum su playstation salonlari acmak icin tutulan dükkanin iskana ihtiyacı varmi? ben playstation salonlari icin bu sartin olmadigini duydum doğrumu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye339 yazı
İskanı olmayan dükkana ps salonu açamazsın hatta üst katta oturanlar varsa onlarında yazılı izinleri gerekir.
Burada bölük pörçük bilgiler ile zaman kaybedeceğinize belediyeye giderseniz gereken bilgileri size ilk ağızdan daha sağlıklı olarak verirler.

Şahsi fikrim bu işten uzak durmanız yönünde olacaktır bi hevesle bu işlere soyunanların hali meydanda bukadar parayı böyle bir iş için riske atmanın anlamı yok.

Sonuçta para sizin biz sadece nacizane fikrimizi yazarız..
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bende yerimi devreiyorum malzemeleri satıyorum arkadaşlar hepsini yeni aldım 6 aylık bi kurulum

6 adet ps 2 hardiskli

6 adet tv 82 ekran vestel daha garantili bu saydıklarım

2 adet ps3 üç oyunuyla beraber + kolar

1 top makinası

1 havalı hokey

1 kepçe makinası

1 adet kapsül makinası büyük boy olan

1 adet masaj koltığu

kepçe kapsül ve masaj koltugu burda olmadgı için resmleri yok yüzdelikle bırakmışım

1 adet bilgisayar çift çekirdek masası yazıcısı

2 adet güvenlik kamerası

4 adet ps3 koltuğu

10 adet ps2 koltuğu

1 adet sarı similatör araba

kurulum için a dan z ye hepsi var

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ynternet