Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum

BaşlatanpolisvedatbeyTarih05/05/2009 01:26:12Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaslar benim 40 bin liram var ve adana ve cevresinde iş kurmak istiyorum ne tur işleri tavsiye edersiniz
hiç bir el becerim ve hünerim yoktur 26 yıllık devlet memuruyum.
vedat gök

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Polis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye1 yazı
merhaba vedat bey ben gaziantep ten nejdet kayhan giyim işi ile meşgulüm eğer niyetiniz ciddi ise arayın görüşelim. ilkem dürüstlüktür. 0535 515 9741 iş 0342 251 24 75
5159741

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Üye192 yazı
80 000 e tamamlayabilirseniz.türkiye de ilk olacak farklı bir döküm mermer üretimi gercekleştirebiliriz.ilerde patent müracatı da yapacagım.fakat patentten elde edecegim gelir bana kalır.bulundugunuz şehirdede tek üretici firma olursunuz .buda benim size hediyem olur.bu sermayeyi temin edebilirseniz.görüşelim.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Üye117 yazı

40 bin ytl ile birçok iş yapılabilir.önemli olan sizin sevdiğiniz ve başarılı olabileceğiniz işi yapmanız.ben size birçok seçenek sunabilirim ama bunları yazmaya zaman yetmez.yani kendi işinizi kendiniz seçmelisiniz.bilmediğiniz bir sektörde hemen başarılı olmanız çok zor.fikir bulabilmek için buraya bakmanızıöneririm hem abonelik ücretsiz mail abonesi olursanız tüm iş fikirleri mailinize geliyor.sizde içlerinden bir tanesini seçersiniz.
Tüm iş fikirlerine ulaşın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye141 yazı
d..rem vedat bey bence su ortamda oparayı rısk etme emeklıysen bıraz kafanı dınle ekonomının canlandıgı zamanı ve fırsatları kolla işallah zaman içerisinde fırsat iş çıkar yatırımınıda dogru zamanda yapmıs olursun . slm . ucarajans@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / OsmaniyeMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye4 yazı
ben wellness sektöründe çalışıyorum. ve şu anda en gözde olan sektör. eger ilgilenirseniz yardımcı olabilirim. 0506 341 99 51
GÜRKAN KANDEMİR

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er