sinirsiznet.com
sinirsizinternet.com
iyi fiyatla satılabilecek, şimdi olmasa bile ileride iyi para edebilecek isimler diye düşünüyorum.
Öte yandan işlevsellik olarak hepsi de belli konularda kullanılırsa verim sağlanabilir. Ancak öyle bir nokta var ki bu isimler 4 ayrı konu içerisine dahil oluyor. bu sebeple ben de yoğunlaşmanızı tavsiye ederim. Eğer maddi külfeti yok ise yukarıdaki 2 adı özellikle tutmanızı tavsiye ederim.
(Pek bu işlerle alâkam yoktur ama ) İyi bir webmaster yakınınız var ise belgelerim.gen.tr adresini yazılım satışları, programların deneme sürümleri , her türlü yasal patch , kuvvetli önerileri bir araya getirerek, değerlendirebilirler diye düşünüyorum. Eğer birden fazla webmaster olur ise, küçük emekler ile bir takım çalışması halinde, kolay ara yüzü sayesinde aradığımızı bulabileceğimiz bir site hazırlayabilirler.(Bu işler hak. Bilgim yok, sadece görüşüm bu yönde.)
Ancak ticari amaçlı olarak ilk 2 isim bana daha kuvvetli geldi. Türkiye'mizde İnternet sağlayıcılarının da çoğalması ve artık kotaların, hızların rekabete dönüştüğü bir ortamda bu adres için size teklif sunabilirler belki de ...