Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satış İçin Fikir

Başlatanzumrut1981Tarih03/05/2009 01:59:02Yorum2

İlk mesaj
Herkese merhaba. Bugüne kadar gittigidiyorda ufak tefek şeyler sattım, şu an 60 yorumum ve 5 yıldızım var. Elimde satacak az şey kaldı ama bu işten çok zevk alıyorum. Yurtdışından beklediğim bazı şeyler var satmak için ama daha fazla satmak, daha fazla uğraşmak ve tabii ki kazanmak istiyorum. Şu an yüksek lisans yaptığım için okula gittiğim 2 gün dışında tamamen boşum ve bu işle ciddi şekilde uğraşabilirim. Bana yardımcı olur musunuz, ne satabilirim, en çok ne satabilirim ve en iyi karı ne satışından sağlayabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
arkadasım bayanlara yönelik bişeyler sat.hem internetten satarsın hem cevrene satarsın.ben internetten satmıyorum ama cevreme satıyorum.ufak tefek ıhtıyaclarımı karşılıyor.yanı ek iş olarak yapıyorum
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Cevap için teşekkür ederim. Evet kesinlikle yapmayı istediğim şey bu, bir kere her şeyden önce ilgi alanım bu önemli bence :) yani zevk almak. Uzun süredir araştırma yapıyorum, bir kaç marka ve fikir buldum aslında ama dikkatimi çeken şey şu ki o kadar çok daha kaliteli markaların ucuza satılmasına rağmen en fazla satış yapan mark her zaman Avon. Yani kadınlar bu markayı gerçekten seviyor. Satış temsilcisi de olabilirim aslında ama o zaman yeterince kar eder miyim emin değilim, daha büyük oynamak istiyorum. Yani ayıracak daha çok zamanım var, çok malım olsun ki her gün satışla ilgili bir şeylerle uğraşayım istiyorum. Nerden ulaşabilirim bu kozmetiklere, Avon ya da başka sevilen markalar fikri olan var mı?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er