Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Yapacam Bilmiyorum

BaşlataneceefeTarih30/04/2009 13:47:58Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye98 yazı
ankara sincanda oturuyorum.kaymakamlıgın sagladıgı 15 bin ytl kredi lıp bir iş kurmak istiyorum.ama burda herşeyden çok fazla var.bir kahvaltı dükkanı acsam diyorum.yada şeker otomatlarımı alsam.daha iyi bir fikriniz varmı bana yardımcı olun lütfen.bu krediyi almam için önlerine sunduğum işin iyi olması lazım yoksa krediyide vermiyolar.
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye1359 yazı
Küçük bir mekan bul... birkaç masa... börekçi / kahvaltı evi /döner karışımı vs bir yer açman bu krizde mantıklı olur.. ya da çay ocağı da olabilir..

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye98 yazı
sagol arkadasım. bende onu düşünüyorum ama buda sadece kahvaltı türünde olacak.tutmak istedim yerde dersanede var.acaba cocuklar habmburger döner dururken öğlen yemegıne gözleme börek yemege gelırmı.hele gelseler ne fikirlerim var onlar için ama bilmiyom işte
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Üye1359 yazı

basit bir internet sitesi kur.. msn adresi al iş için... civardaki dükkanlara vs kartını/reklamını dağıt.. bir miktar indirim yap tanıtım amaçlı... ev/iş yerlerine siparişle satış yaparsın..bunun için de genc bir çırak alabilirsin..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye464 yazı
Benim Yorum Yapmakdansa Bir Sorum Olucak Kaymakamlıkdan Bildiğim Kadarıyla Sosyal Yardımlaşma Vakfı Kredisi Alıyorsunuz...Sigortanız Yok Umarım Doğru Tahmın Etmişimdir.
Bende Bu Vakıftan Kredi Almayı Dusunuyorum Ama Ben Gorustum Benden 2 Memur Kefil İstediler...
Akıl Mantık İşi Değil Sigortası Olan Fabrikası Olan Adama 2 Kefil Zor Bulunurken Buı Şartlardaki Birisi Nasıl 2 Kefil Bulsun Dedim...
Bana Bu Konuda Bilgi Verirseniz Sevinirim Benim İhtiyacım Olan Sermaye En Fazla 5 Bin Ytl...Ama Vakıftanda Umudumu Kestim Sayılır Eğer Konunun Özü Buysa...
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye98 yazı
evet arkadaşım benimde eşiminde sigortası yok.yanlız bu konuyu ben çok araştırdım.senin dediğin gibi sosyal yardımlaşma vakfı veriyor ama para vermiyormuş.bunu sonradan öğrendim.açmak istediğin yeri ve sana lazım olan malzemeleri a dan z ye kadar yazıp teklif veriyormuşsun.eger kabul ederlerse en uygun yerden alıp sana veriyorlarmış.eğer herhangi bir sertifikan varda ona uygun biyer açmak istersen daha iyi oluyomuş.mesela ustalık belgen var kuaför açacaksın.kabul etmelerı daha cok ihtımali var.bende vazgeçtim.en az 2 ay sürüyomuş zaten
efece

Üye464 yazı
Peki Çözüm Bulmak İstesek Misal Bu Krediyi Yada Buna Benzer Mali Bir Yardımı Turkiyede Sağlıyabilecegimiz Bir Kurum Varmı?..Bu Konuda Bilgisi Ve Fikri Olan Arkadaşlarımızın Cevaplarını Bekliyorum.
B.Kaan

Üye112 yazı
Büyük işletme açacaklara ziraat bankası hem para hemde teknik konularda yardımcı oluyor.Yeni iş kuracaklara devlet 6 ay ödemesiz kredi veriyor diye duydum ama hangi kurum aracılıgıyla bilmiyorum.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Üye464 yazı
Yanlız Bankalar Kefil İstiyor Devletin Sosyal Yardımlasma Dayanısma Vakfıda İlginç Ama Kefil İstiyor Hemde 2 Tane Ama Gidin Bakın Derlerki Vakıf Genel Mudurlugunde Biz Sigortası Olmayan Zor Durumdaki Vatandasımıza Yardım Ediyoruz.. Tamamen Bir Yalan Rüzgarı İnsanların Gözlerinin İçine Baka Baka Böyle Vaatlerle Umutlandırıyorlar Gidiyorsunuz 2 Kefil Getir Diyorlar...Dünyada Mantıksız Bircok Şey Gördümde Devletimizin Böyle Mantıksız Birşey Yapması Çok Acı...Düşünsenize Sigortası Olmayan Zor Durumdaki Vatandas Gelsin Yardım Edelim Diyor Gidiyorsun 2 Memur Getir Diyorlar Ya Akıl Sır İşi Değil Bu Sartlardaki Bir Vatandas 2 Memuru Nerden Bulsun Devlet Bunu Dusunemiyecek Kadar Aciz Olmadıgına Göre Demekki İçerde Bi Samimiyetsizlik Yatıyor....
Yeni İş Kurucaklara 6 Ay Ödemesiz Kredi Demişsiniz Eğer Bununla İlgili Bilgi Edinirseniz Ve Bizimle Paylasırsanız Çok Sevinirim.
B.Kaan

Yeni Üye98 yazı
arkadaşlar bide kosgem var.eğer 5 işçi çalıştıracaksanız.4 bini geri ödemesiz 40 bin kredi veriyor faizsiz.tabi bana karı yok ben en fazla 20 bin istiyorum bide 5 işçiyi nasıl çalıştırıyım.benim karnımın doyacagı mechulken onlara nasıl maaş vereyim.faizsiz 20 bin alınabilecek kurum varmıııııııı
efece

Üye464 yazı
Kosgep Suan Vermiyor Yanlız Kosgep Te Öncelikle Üretim Yaspan Bi İşletme Olman Gerekiyor Kurarken Kurdugunda Sana 4 Bin İla 10 Bin Ytl Civarı Malzeme Yardımı Yapılıyor Oda Suan Durdurulmus..Sonra 6 Ay Ayakda Durdugun Zaman Sonrasındada İşçi Aldıgın Zaman İşci Basına Evet Kredi Veriyor..Ben Arayıp Konusmustum Oyle Demişlerdi..Yani Anlıyacagımız Şu Şuanki Ögrendiklerimle Sunu Söyliyebilirimki Devlete Bğlı Heryer Veriyoruz Diyor Ama VERMİYOR..YADA VERİYOR AMA VERİYORUZ DEDİĞİ KESİM KESİNLİKLE ALAMIYOR.
B.Kaan

Üye112 yazı
150 yi arayıp ögrenmek en iyisi galiba..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er