Ana içeriğe geç

Bayilik Ve Franchising

Bayilik Ve Franchising Veren Firmalar

Başlatanumut sengulTarih29/04/2009 20:10:06Yorum430

İlk mesaj
Üye2356 yazı
Teknolog Sihirli Mendil Bayiliğ(İşsizlere İş Bulun)

Doğru zamanda, doğru yatırım İşsizlere iş bulun , % 250 net kazanç sağlayın Ekonomist dergisinde Krizde bile kazandıracak 30 iş fırsatı adlı araştırma yazına bile konu olan bu yeni ticaret formülünü mutlaka inceleyin
Sponsor Firma Silver Home Microfiber Temizlik Bezi

TÜRKIYENIN EN KALITELI MIKROFIBER BEZI SİLVER HOME İŞİN SUYUNU ÇIKARDIK !!! HER EVE , İŞ YERİNE VE ARACA GEREK ÜRÜNÜMÜZÜ .. 5 te 1 fiyatına satın Toptanda % 50 Perakende de % 100 Kar Marjİ TÜRKİYE GENELİNDE BAYİLİKLER VERİLECEKTİR. DÜŞÜK YATIRIMLA KARLI BİR İŞ
Sponsor Firma MADEN GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Cafe/Tatlı/Pasta Alanında Franchise veriyor

1986 YILINDA GIDA SEKTÖRÜNDEYİZ.ESKİ ADLA BAĞDAT BAKLAVA OLARAK HER BÖLGEDE BİLİNİRİZ,BAYİLİK VEYA FRANCHİSE VEREREK AĞIMIZI GENİŞLETMEK İSTİYORUZ 0 yorum BİL ÖĞRETİM KURUMLARI Eğitim / Dersane Alanında Bayilik veriyor

ÖSS - SBS Hazırlık Dershaneleri ile Yabancı Dil ve Bilgisayar Kursları 1 yorum Yıldız-Er Yapı Teknolojileri Diğer Alanında Bayilik veriyor

Yıldızer insan güvenliği üzerine kurulmuş üretici firmadır doğalgaz dedektörleri karbonmonoksit ve duman yangın dedektörleri üreten firmadır 0 yorum

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
430 yorum
Üye2356 yazı
ECTA TASARIM YAYINCILIK

Firma Tanıtımı

ECTA Yazılım; bilişim sektörünün içinde barındırdığı yazılım, tasarım ve eğitim cd tasarımı ve satışı hizmetleri ile öncelikle e-Türkiye\\\'nin gelişimine, bilişim sektöründe yerini almayı hedefleyen tüm kurum/kuruluşlara ve global bir dünyanın vatandaşı olmak isteyen tüm insanlara hizmet vermek üzere faaliyetlerine start vermiştir. Kuruluş amacımız hizmet verdiğimiz alanlarda, yeniliğe açık kadrosuyla bireysel başarı ve birikimlerimizi bir araya getirerek; müşteri odaklı hizmet vermek ve bizim için daima ön planda olan kalite, güven ve sürekliliği sizlere yansıtmaktır. Yaptıkları çalışmalar ve referanslarıyla, kendini kanıtlamış bireylerden oluşmuş bir ekip ile en mükemmelini sizlere sunmayı hedefliyoruz. Müşteriye ait, tamamen kontrol edilebilen, müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilen ve sınırsız hizmet anlayışı ile bir bilişim platformu sunuyoruz.
Firma Bilgileri Bayilik/Franchising Bilgileri
Sektör Eğitim Tip(Bayilik/Franchise Bayilik
Ürün/Hizmet KPSS EĞİTİM CD-RAKRAK İLKÖĞRETİM CD YAZILIMLARI Ilk Sermaye Bedeli 0
Merkezi DENİZLİ Isim Hakki Bedeli
Kurulus Yili Bayi Sayisi Hedefi
Bayi/Franchise Adedi Hedef Bölgeler
Çalisan Sayisi 9 Alt Yapi Gereklilikleri 0
Saglanacak Hizmetler:
Personel Egitimi Evet Araç Destegi - Alt Yapi Destegi -
Personel Destegi - Fuar Katilim Evet Reklam/Promosyon Destegi -

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Ythalat / Yhracat
Üye2356 yazı
KURŞUNKALEM YAYıNLARı

Firma Tanıtımı

Kurşunkalem Yayıncılık Şirketi, SBS için Türkiye Geneli Deneme Sınavı, Yaprak Test alanında faaliyet göstermektedir. Tüm illerde ürünlerimizin dağıtımını ve satışını yapabilecek bayiler aramaktayız.
Ürün/Hizmet Ilk Sermaye Bedeli 0
Merkezi Isim Hakki Bedeli
Kurulus Yili 2007 Bayi Sayisi Hedefi
Çalisan Sayisi Alt Yapi Gereklilikleri --Seçiniz--
Saglanacak Hizmetler:
Personel Egitimi - Araç Destegi - Alt Yapi Destegi -
Personel Destegi - Fuar Katilim - Reklam/Promosyon Destegi -

Üye2356 yazı

T.C. M.E.B. ÖZEL DAYANÇ MÜZIK KURSU

Firma Tanıtımı

T. C. M.E.B. Özel DAYANÇ Müzik Kursu Dayanç Müzik Kursu Gitar , Keman, Piyano, Bağlama, Yan Fülüt, Kaval, Ney, Klarnet kurslarını içerisinde barındıran ve Müzik Aaletleri satan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı,vergisini ödeyen, ülke ekonomisine katkıda bulunan, denetimli, planlı ve programlı, bir sistemle sağlıklı ve güvenilir bir ortamda eğitim vermektedir. Dayanç Müzik Kursu kuruluşundan bu yana birçok öğrencisini “Güzel Sanatlar Fakülteleri”ne, “Devlet Konservatuvarları”na ve “Güzel Sanatlar Liseleri” ne kazandırdı, birçok öğrencisinin müziksel beceri kazanmasına yardımcı olarak onların kişilik gelişim süreçlerinde etkin rol oynadı… Dayanç Müzik Kursu -Yasal bir statüde ve resmi denetim altindadir. -M.E.B. Onayli kurs bitirme belgesi verirler. - Planlanmış , programlanmis ve denetim altinda bir sistemle egitim-ögretim gerçeklestirilir. -Ögretmenin formasyonu ve yeterlilikleri denetim altindadir. -Standartlara uygun ortamlarda yapilmaktadir. Özel Dayanç Müzik Kursu olarak İzmir’de üç farklı ilde üç şubemiz bulunmaktadır. öncelikli olarak büyük şehirler olmak üzere tüm Türkiye’de bayilikler vermekte ve vermeye devam edecektir.
Sektör Eğitim Tip(Bayilik/Franchise Franchising
Ürün/Hizmet Hizmet Ilk Sermaye Bedeli 0
Merkezi İzmir Isim Hakki Bedeli 40.000
Kurulus Yili 2002 Bayi Sayisi Hedefi
Bayi/Franchise Adedi 20 Hedef Bölgeler Tüm Türkiye Genelinde
Çalisan Sayisi 18 Alt Yapi Gereklilikleri 0
Saglanacak Hizmetler:
Personel Destegi Evet Fuar Katilim - Reklam/Promosyon Destegi -

Üye2356 yazı
TUANA EĞİTİM YAYINCILIK

Firma Tanıtımı

Yaprak test, soru bankaları, deneme sınavları ,konu anlatımlı yardımcı kitaplar ve tarama testleri kaliteli soru ve ölçme teknikleriyle öğrencilerin sbs , lgs sınavlarına hazırlamak amaçlı faaliyet göstermekteyiz.
Ürün/Hizmet Eğitim Yayınları Ilk Sermaye Bedeli 5
Merkezi ANKARA Isim Hakki Bedeli
Kurulus Yili 2008 Bayi Sayisi Hedefi 81
Bayi/Franchise Adedi 15 Hedef Bölgeler TÜM İLLERDE
Çalisan Sayisi 25 Alt Yapi Gereklilikleri 1
Saglanacak Hizmetler: STAND VE REKLAM HİZMETLERİ
Personel Egitimi - Araç Destegi - Alt Yapi Destegi -

Üye2356 yazı
UZMANLAR ELEKTRIK

Firma Tanıtımı

• Piyasada iç ve dış mekânların aydınlatılması için tavan, duvar gibi düz zeminlere montaj edilerek kullanılan aydınlatma armatürleri bulunmaktadır. Ancak bu armatürler elektrik kesintisinde çalışmamakta ve ortamın aydınlatılması için akü ile çalışan lambalı ışıldaklar, şarjlı lamba veya mumlar kullanılmaktadır. • Şarjlı ışıldaklar ise elektrik kesildiğinde otomatik devreye girerek aydınlatma yapmaktadır. Bu tür aydınlatma gereçleri elektrik anahtarından kontrol edilemediği için kesinti boyunca sürekli yanmak zorunda veya üzerinde bulunan açma kapama anahtarından kontrol edilmektedir. • Bu buluş yukarıda bahsedilen dezavantajların üstesinden gelebilen ledli Aydınlatma armatürü olup, özelliği; şebekeden gelen elektriğin kesilmesi Durumunda, led devresine enerjisini sağlayan 1.2v luk nikel cadimyum şarjlı Piller devreye girerek, aydınlatma işlemini elektrik kesintisinde de Gerçekleştirmesidir • Bu ürünümüz elektrik kesintisi halinde 7 saat bulunduğu ortamı Aydınlatmaktadır böylelikle elektrik kesintisinde ortamda bir panik olmamakla Beraber yaşam devam edebilmektedir bu aynı zamanda deprem yangın doğal Afetlerde doğabilecek elektrik kesintilerin dede insanları karanlıkta kalmaktan Kurtarabilecek bir üründür çünkü bu ürün devamlı mekânda normal aydınlatma Olarak ta kullanıldığı için şajz her zaman dolu ve hazır olacaktır • Günümüzde kullanılan ışıldakların en büyük problemi belli bir zaman geçtikten Sonra aküleri bitmekle beraber ışıldakta atılmaktadır biz bu sorunu çözmek için Ürünümüzde şarj edilebilen piller kullanarak teminini her hangi bir market Bakkal dan bile yapabileceklerdir.
Sektör Elektrik Elektronik Tip(Bayilik/Franchise Bayilik
Ürün/Hizmet imalat Ilk Sermaye Bedeli
Merkezi istanbul Isim Hakki Bedeli
Kurulus Yili 1996 Bayi Sayisi Hedefi
Çalisan Sayisi 11 Alt Yapi Gereklilikleri 1
Saglanacak Hizmetler:
Personel Egitimi Evet Araç Destegi - Alt Yapi Destegi Evet
Personel Destegi - Fuar Katilim Evet Reklam/Promosyon Destegi Evet

Üye2356 yazı
AKSA JENERATÖR

Firma Tanıtımı

Aksa Ailesi, Jeneratör, Enerji Üretim, Kiralama, 2. el, Makina Satis, Satis ve Pazarlama, Servis ve Yedek Parça sirketlerinden olusmaktadir. Aksa Jeneratör, 24 yıldan fazla bir süredir Türkiye\\\'de pazarin lideri olmayi sürdürmekte ve son 5 yil içerisinde genisleyen faaliyetleri ile toplam yillik satisinin, yarisini yurtdisina ihraç ederek dünya pazarinda da önemli bir basari elde etmektedir.
Ürün/Hizmet JENERATÖR Ilk Sermaye Bedeli 0
Merkezi İSTANBUL Isim Hakki Bedeli
Kurulus Yili 1984 Bayi Sayisi Hedefi 100
Bayi/Franchise Adedi Hedef Bölgeler TÜRKİYE
Çalisan Sayisi Alt Yapi Gereklilikleri 1
Saglanacak Hizmetler:
Personel Destegi - Fuar Katilim - Reklam/Promosyon Destegi Evet

Üye2356 yazı
BURSA GÜÇ SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.

Firma Tanıtımı

Bursa Güç Sistemleri Ltd.Şti. kurulduğu 2003 yılından bugüne satış ve satış sonrası hizmet kalitesi, “Önce Müşteri Memnuniyeti” ilkesi ve dürüstlükten ödün vermeyen çizgisi ile Türkiye çapında ismini oldukça büyük bir bölgeye duyurmuştur.Satış ve servis hizmetleri konusunda geniş bir ağa sahip olan firmamız ayrıca gelen farklı projeleri de değerlendirmekte ve anahtar teslim projeleri konusunda müşterilerine hizmet vermektedir.
Ürün/Hizmet GENPOWER GÜÇ ÜRÜNLERİ BAYİLİĞİ (Jeneratör,motor,motopomp,marin motor.marin jeneratör,çapalama makinaları Ilk Sermaye Bedeli 100
Merkezi BURSA Isim Hakki Bedeli
Kurulus Yili 2003 Bayi Sayisi Hedefi 20
Bayi/Franchise Adedi Hedef Bölgeler Tüm Türkiye
Saglanacak Hizmetler: Satış ve servis desteği
Personel Destegi Evet Fuar Katilim Evet Reklam/Promosyon Destegi Evet

Üye2356 yazı
GENPOWER GENERATOR SERVIS VE YEDEKPARÇA

Firma Tanıtımı

Üretim yolculuğuna başladığı 2000 yılından itibaren, “önce müşteri memnuniyeti” ilkesi, satış ve satış sonrası hizmet kalitesi ve dürüstlükten ödün vermeyen çizgisiyle devam eden GENPOWER, adını yurt içi ve yurt dışında duyurarak önemli büyüme hamleleri gerçekleştirmiştir. Standart ürün gamında yer alan ve 1 kVA' dan 3000 kVA' ya kadar olan dizel, benzinli ve doğalgazlı jeneratörlerin yanı sıra, ürettiği kaynak jeneratörleri, aydınlatma kuleleri (ışıldaklar), basit ve PLC'li senkronize sistemleri ile müşterilerinin her türlü isteğine cevap verebilmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında oluşturmuş olduğu satış ve hizmet ağıyla Türkiye'nin ve dünyanın her noktasındaki müşterilerine ulaşmayı hedefleyen GENPOWER, üretiminin büyük bir bölümünü yurtdışına ihraç etmektedir. GENPOWER, Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern tesislerinde sürdürdüğü üretim ve ar-ge çalışmalarında, en kaliteli ürüne ulaşmak için kaliteleri dünyaca kabul görmüş motor ve alternatör üreticilerini kendisine partner olarak seçmiştir. Bunun yanı sıra, kaliteye verdiği önemi de sahip olduğu ISO 9001:2000 ve TSE belgeleri ile kanıtlamış bulunmaktadır. GENPOWER, dünyanın ciddiyetle üzerinde durduğu minimum yakıt sarfiyatı, düşük gürültü ve sürüm ile çevreye saygılı tavrı ve üstün kalite anlayışı ile Türk ve dünya pazarına hizmet vermeye devam etmektedir.
Ürün/Hizmet Jeneratör Yedek parça ve Sarf Malzemeleri Ilk Sermaye Bedeli 0
Merkezi Ankara Isim Hakki Bedeli
Kurulus Yili Bayi Sayisi Hedefi
Bayi/Franchise Adedi Hedef Bölgeler Tüm Bölgeler
Saglanacak Hizmetler:

Üye2356 yazı
KON POWER JENERATÖR

Firma Tanıtımı

Firmamız ilk olarak 1976 yılında Öz Konya Bobinaj olarak Ali usta tarafından kurulmuştur.Ali usta o yıllardan beri kurumsal ve prensip sahibi bir firma yaratmak için her zaman güvenilir,müşterisinin ne istediğini bilen ve işini zamanında yetiştiren bir işletme sahibi olarak çalışmıştır.Bu öz güvenle Türkiye nin her yerinde Pazar payı olan Öz Konya Bobinaj 2006 yılında kurumsallaşarak marka tescili ile Konpower Jenerator olarak bu günkü halini almıştır.Şuanda İbrahim Topuz Ali ustadan almış olduğu firmayı daha da kurumsallaştırarak firmada bir çok departman kurmuş ve müşterilerinin daha kolay ve hızlı hizmet almasını sağlamıştır.Bunu yanında bir çok kişiye iş istihdamı yaratarak ülke ekonomisine kat gıda bulunmaktadır.Yıllar önce bir sloganla başlayan macera devam etmektedir. Gücünüz Yarım Kalmasın !
Ürün/Hizmet Türkiye Geneli Jeneratör Bayiliği Ilk Sermaye Bedeli 0
Merkezi Konya Isim Hakki Bedeli 0
Kurulus Yili 1979 Bayi Sayisi Hedefi 0
Bayi/Franchise Adedi 100 Hedef Bölgeler TÜM TÜRKİYE
Çalisan Sayisi 25 Alt Yapi Gereklilikleri 1
Saglanacak Hizmetler: Servis yedek parça Satış
Personel Destegi Evet Fuar Katilim Evet Reklam/Promosyon Destegi Evet

Üye2356 yazı