Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ambalaj İşi İçin Yardım

BaşlatannovaromaTarih27/04/2009 17:20:37Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar.Adım Serkan .Üniversite Mezunuyum fakat iş bulmakta sorun çektiğim için kriz ortamında da olsa az çok bir iş kurup bir yerlerden başlamak istiyorum .
Fazla uzatmak istemiyorum .Bİkaç zamandır ambalaj işine kafayı taktım . poşet ambalaj kagıdı satışı vb.Kendime ait dükkanım var 150 m2 kadar .fakat dükkanım çok ta işlek bir cadde üzerinde değil fakat gelişmeye açık bir yerde .Bu işin getirisi-***ürüsü ,maliyetleri,yapılabilirliği hangi ürünlerin sirkülasyonun çok olduğu-az olduğu hakkında bilgisi olanlar görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim .
TEŞEKKÜRLER

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye59 yazı
Merhabalar bende böyle bir iş yamayı düşünüyorum hatta bu işi yapan bir abimizle bir gün beraber çalıştık
tabii öyle dükkanda satış yaparak değil. Panelvan türü araçla bakkalları gezdik yaklaşık olarak 4 saat kadar çalıştık keyifli güzel bir iş
bu işin dükkanda kazandıracağını zannetmiyorum. Müşterinin ayağına gitmek gerek genellikle bakkal ve market poşetleri çok gidiyor
imalatçısınıda bulursan daha iyi 2,75tl den alıyo abimiz 3e satıyo adet üzerine çalışıyo kiloda 25krş kar elde ediyo. 4 saatlik çalışmanın sonunda
30tl karımız var dedi ve günü bitirdi. Bende yapmak istiyom ama arabam yok sermayem yetmiyor.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye119 yazı
bu işleri yapan yokmu biraz bilgi verse bizede rica etsem
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı

koli bandı ithalatçısıyım. iş değişikliği nedeniyle elimdeki koli bantlarını maliyetine satıyorum.
ergulali@hotmail.com.tr
535 798 4546

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye89 yazı
suyu çıkmış bir sektör.... kuzenim yeni bıraktı o işi.... şimdi sadece çakmak işi yapıyor ve bayağı güzel kazanıyor...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Üye207 yazı
oto alim satim isine ortak araniyor ilgilenen arkadaslar özele yazabilir slmlar
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat