Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dil Okulu Kurmak

BaşlatanEvocatiTarih27/04/2009 10:56:06Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye86 yazı
Merhaba,

Marmara Bölgesindeki bir ilde İngilizce dil okulu kurmak istiyorum.Bunun yanında ek olarak Almanca ve Rusça gibi diğer dil gruplarının eğitimini ve ilerleyen zamanlarda da muhasebe ve bilgisayar kursları da vermeyi planlıyorum.Kurmak istediğim yerde büyük bir üniversite var ve toplamda 2 tane dil okulu var.bunların birisi franchise iken diğeri yerel bir kuruluş.Edindiğim bilgilere göre öyle aman aman kurslar da değiller.

Ben de franchise olarak bir okul kurmak istiyorum.Kurmak istediğim marka alanında oldukça güçlü ve isim yapmış bir kuruluş.Tüm eğitim materyallerini ve danışmanlık hizmetlerini bu şirket tedarik edecek.

Dil okulu konusunda tecrübeleri olan arkadaşlar bu yatırımın artılarını ve eksilerini buraya yazabilirlerse ben de ona göre kararımı daha da netleştirmiş olurum.hafta sonu bu yere giderek geniş çaplı bir araştırma yapacağım.Edindiğim bilgileri yine bu başlık altında paylaşırım.
"Bir işi başaracağıma da inansam, başaramayacağıma da inansam hep haklı çıkarım" Henry Ford
"Hayat gelecek için planlar yaptığımız sırada yaşadıklarımızdan ibarettir."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye86 yazı
Ey Koniks ahalisi,

İçimizden hiç kimsenin bu konu hakkında pek bir bilgisi yok galiba.Enazından yakın sektörlerde çalışmış arkadaşlarda mı yok?Mesela dersanecilik,etüt merkezi yada ne bileyim bunun gibi yakın işlerde çalışan yada sahibi olan arkadaşlar var mıdır aramızda?
"Bir işi başaracağıma da inansam, başaramayacağıma da inansam hep haklı çıkarım" Henry Ford
"Hayat gelecek için planlar yaptığımız sırada yaşadıklarımızdan ibarettir."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis