Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Koniks Sayesinde İş Kurdum Pazartesi Başlıyorum

BaşlatankralmahmutTarih24/04/2009 16:45:27Yorum50

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Herkese selam,
Konikste gezerken bi iş fikri gördüm soft dondurma satışı bu iş krizde kazandırcak 20 iş fikri arasındaydı ve bana en uygun olanıydı.sonunda bu işi yapmaya karar verdim. makine satıcısıyla anlaştım. yerde hazırlanıyor.pazartesi inşaallah iş başı yapıyorum artık kendi işimin patronuyum sabah 11 akşam 11 tam 12 saat çalışmayı düşünüyorum.reklam afişi bakıyorum bu ara hafta sonu o işe bakıcam.dondurmanın yanına afiş lazım büyük tavsiyesi olanlar varsa yazsın sevinirim.

Vel hasılı kelam herkes hayal diyordu gülenler filan oluyodu arkadaşlar istersek herkes yapar.kolay olmadı özellikle adam gibi bi firma bulmak makine için bunun için fuara gittim gezdim konuştum araştırdım ama oldu sonunda pazartesi gene yazarım iş nasıl gitti diye
bu arada fikirleri olan reklam hakkında ilginç fikri olan paylaşsın denicem mutlaka dondurma maketi gibi.

Bu arada koniksi kuranlara teşekkür ederim
ve tabiki tüm arkadaşlara.
her insan yaptıklarının bedelini öder

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Üye195 yazı
Ne oldu nasıl geçti ilk gün yaz bize

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
Yeni Üye50 yazı
:) Evet ilk gününü anlat bakalım nasıldı :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye16 yazı

herkese selam dondurma makinesi koyacagım yerle anlaştım herşey hazır.her şey yolunda külahlar soslar filan.reklam afişim bile hazır.
ama şuan bile size yazarken yagmur yagıyor istanbula hemde ne yagmur bu havadada dondurma satamam.hava açtıgı an çıkıcam sahneye hiç bi eksigim kalmadı ilk sattıgım gün sizlere zaten anlatıcam.herkese bol kazançlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye162 yazı
KRAL MAHMUT KÖŞEYİ DÖNDÜ YAZMIYOR BİLE :))))
BİR DE ŞURASI VAR HALK SOFT MAKİNANIN ÇIVIK DONDURMASINI SEVDİMİ ACABA NEDE OLSA İŞLENMEMİŞ DONDURMA NEYSE ARKADAŞA MORAL OLACAGIMA KÖSTEK OLMAYIM İNŞ. İŞİN RAST GİDER MAHMUTDA KAZANÇ SAGLARSIN
BURDA KAZANCIN NERDE BİLİYORMUSUN TEK SOFT MAKİNASIYLA ADAMIN ELEKTİRİGİNİN FATURASINI ÖDEMENDE İYİ ANLAŞMIŞSIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM
BİLGİ PAYLAŞILDIKCA ANLAM KAZANIR.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı
hayırlı uğurlu olsun allah bol kazanç versin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye16 yazı
nerde kardeş köşeyi dönmek nerde biz nerde inş olur.istanbuldaysan havaları biliyorsundur.baya bozuk
o yüzden sadece 1 gün çıktım yagmur yagdı o zamanda hemde ne yagmur.milletin tepkisine gelince süper çok beyeniyorlar.benim bulundugum mahallede 3 tane var makineden.yani bu iş tutacak gibi zaten işe tam anlamıyla başlayınca tepkileri yazacam buraya merak etme.bu arada dondurmanın yanında gidicek 50 krş
75 krş 1 tl lik ne satabilirim bi fikriniz var mı malum iş heyecanı var pek düşünemiyoruz olaya dışarıdan bakacak fikir üretecek girişimci arkadaşlardan fikirlerinbi bekleliyorum
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kayserili
KRAL MAHMUT KÖŞEYİ DÖNDÜ YAZMIYOR BİLE :))))
BİR DE ŞURASI VAR HALK SOFT MAKİNANIN ÇIVIK DONDURMASINI SEVDİMİ ACABA NEDE OLSA İŞLENMEMİŞ DONDURMA NEYSE ARKADAŞA MORAL OLACAGIMA KÖSTEK OLMAYIM İNŞ. İŞİN RAST GİDER MAHMUTDA KAZANÇ SAGLARSIN
BURDA KAZANCIN NERDE BİLİYORMUSUN TEK SOFT MAKİNASIYLA ADAMIN ELEKTİRİGİNİN FATURASINI ÖDEMENDE İYİ ANLAŞMIŞSIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye69 yazı
kardeş sıkma portakal suyu sat bence gider konikste makinanın ilanları var bir o kadarda ondan gelir elde edersin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye2981 yazı
kralmahmut, İstanbul un neresindesin, dondurma yemeye geleceğim. Açık yazmak istemezsen bana mail at . ziyaretine gelmek istiyorum. Hayırlı işler. İşlek bir yerdeysen, Bakarsın bir işte birlikte yaparız belli mi olur?.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye36 yazı
sevgili kralmahmut ne oldu, dondurma işi nasıl gidiyor? Allah başarılar, kazançlar nasip etsin...
chuck was here

Yerleşim Türkiye / Ystanbul - Bursa - BalykesirMeslek Di?er
Üye139 yazı
Allah utandırmasın inşallah bol kazançlar..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1359 yazı
ses soluk yok.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye91 yazı
Allah emegini zai etmesin hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın. Bol kazançlar nasip etsin.
mmmm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye189 yazı
hayırlı olsun.bol kazançlar temennisiyle..
edv

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye69 yazı
hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın kardeşim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm
Üye291 yazı
hayırlı olsun kardeş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye81 yazı
akıllıca valla bir bayan olarak aklıma yatmadı desem yalan olur:) aldığınız ve görüştüğünüz firmanın numarasını alabilir miyim özel mesaj atın lütfen şimdiden saolun

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Serbest meslek
Yeni Üye79 yazı
Hayırlı olsunumarın en kısa sürede arzu ettiğin seviyede satışlar başlar ,çok çok özel değilse bana mail atarak bu makinayı kaça ve hangi ödeme şartlarıyla aldın atarsan bende bu işi istanbulda bir noktada başlatmak istiyorum . kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye277 yazı
Bence rkadaş bu işi kıvıramadı malesef. Çünkü en son mesajını 1 yıl önce atmış. Zaten başkasının dükkanı önünde yapılacak işten pek hayır çıkmazdı. Adam hadi güle güle derse ne yapacaksın ki. Dükkan sahibi, biraz para kazandığını görsün hemen sana sepet havası çalıp, işi kendi yapar. İnşallah başka işlerde başarılı olur.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im