Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Koniks Sayesinde İş Kurdum Pazartesi Başlıyorum

BaşlatankralmahmutTarih24/04/2009 16:45:27Yorum50

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Herkese selam,
Konikste gezerken bi iş fikri gördüm soft dondurma satışı bu iş krizde kazandırcak 20 iş fikri arasındaydı ve bana en uygun olanıydı.sonunda bu işi yapmaya karar verdim. makine satıcısıyla anlaştım. yerde hazırlanıyor.pazartesi inşaallah iş başı yapıyorum artık kendi işimin patronuyum sabah 11 akşam 11 tam 12 saat çalışmayı düşünüyorum.reklam afişi bakıyorum bu ara hafta sonu o işe bakıcam.dondurmanın yanına afiş lazım büyük tavsiyesi olanlar varsa yazsın sevinirim.

Vel hasılı kelam herkes hayal diyordu gülenler filan oluyodu arkadaşlar istersek herkes yapar.kolay olmadı özellikle adam gibi bi firma bulmak makine için bunun için fuara gittim gezdim konuştum araştırdım ama oldu sonunda pazartesi gene yazarım iş nasıl gitti diye
bu arada fikirleri olan reklam hakkında ilginç fikri olan paylaşsın denicem mutlaka dondurma maketi gibi.

Bu arada koniksi kuranlara teşekkür ederim
ve tabiki tüm arkadaşlara.
her insan yaptıklarının bedelini öder

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Üye134 yazı
Hayırlı uğurlu olsun.. Allah utandırmasın..
25 yıldır çalışıyor

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye16 yazı
eyvallah kardeş en yakın zamanda resim çekip siteye koyacam inşaallah

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye12 yazı

Allah utandırmasın kardes, dükkan haricinde sakıncası yoksa ne kadar harcadın bu isi kurmak icin?

Yerleşim Cayman Adalary / Grand CaymanMeslek Turizm
Üye979 yazı
hayırlı ugurlu olsun Allah utandırmasın bol kazanclar....
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye2981 yazı
Yer konusunu , nasıl hallettiniz?
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
Hayırlı uğurlu olsun umarım herşey gönlünüzce olur ...
Az anlamak, ters anlamaktan iyidir!!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?retmen
Yeni Üye84 yazı
Hayırlı olsun
bol kazançlar

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ymalat
Üye192 yazı
hayırlı olsun kardeşim,Allah kazancını bol etsin...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye105 yazı
hayırlı olsun allah bol kazançlar nasip eylesin...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?retmen
Yeni Üye34 yazı
herkeze slm, mahmut kardeşime hayırlı olmasını diliyorum. dilerim istediği sonuca ulaşabilir. bu makine hakkında bilgi almak isteyenler olursa benimle irtibata geçebilirler. fiyat 4350 usd

0 532 358 32 12

Yerleşim Türkiye / I?dyrMeslek Ymalat
Üye261 yazı
Hayırlı olsun, bol kazançlar :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye16 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - onrinl
Allah utandırmasın kardes, dükkan haricinde sakıncası yoksa ne kadar harcadın bu isi kurmak icin?

arkadaşlar dükkana gerek yok cadde üstünde kalabalık bi dükkan sahibiyle anlaşın elektirik faturanı ben ödicem diyin.tamam dır.makineye gelince geçenlerde bi fuara gittim orda tanıştım. bi firma sahibi ile gittim dükkanına görüştüm anlaştık çok kolaylık saglıyor aylık kiraya bile veriyor taksit imkanları harika.şimdi burda şirketin adını veya yerini yazmak yasak mı bilmiyorum isteyenler özele atsın bilgi veririm benim gibi herkes kazansın allah yardımcımız olsun

Yeni Üye61 yazı
arkadaşım öncelikle heyırlı olsun allah utandırmasın .bu makinayı her dükkanın önüne konuyomu belediye bişey demiyomu vergi yokmu nasıl işliyo bu sistem bende koymayı düşünüyom işyerimin yanına bilgi verirsen sevinirim. birde ben erkek berberiyim olurmu acaba.saygılar

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Esnaf
Üye195 yazı
Hayırlı uğurlu olsun...
Allah utandırmasım.

Tam mevsiminde karlı bir işe giriyorsun. Yüzün güler ve elinide bol tutarsan müşterinde devamlı olur. Zaten dondurma çok karlı bir sektördür % 600 gibi onun için biraz bol koy hatta soslar felanda ilave et peçeteyi felan ihmal etme birde eline temiz beyaz garson eldiveni tamamdır bu iş. Hatta mekan müsaitse gölgeliklerle birkaç ufak tabure at kasede de ver.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
Yeni Üye16 yazı
öncelikle sagol tırpan kardeş fikirlerin için sagol gölgelik olur.tabure akşam olur zaten akşam işe agırlık verecem yanan sönen ışıklar filan dondurma maketi filan.havalar biraz soguk geçiyodu şimdi düzeldi gibi allah kimseyi utandırmasın çevrenizdeki yapamassın gibi söyleyenler olur onları hiç duymayın.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tırpan
Hayırlı uğurlu olsun...
Allah utandırmasım.

Tam mevsiminde karlı bir işe giriyorsun. Yüzün güler ve elinide bol tutarsan müşterinde devamlı olur. Zaten dondurma çok karlı bir sektördür % 600 gibi onun için biraz bol koy hatta soslar felanda ilave et peçeteyi felan ihmal etme birde eline temiz beyaz garson eldiveni tamamdır bu iş. Hatta mekan müsaitse gölgeliklerle birkaç ufak tabure at kasede de ver.

Yeni Üye45 yazı
hayırlısı olsun , çok sevindim :)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Üye339 yazı
Hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın.
Beyaz bir önlük ve kırmızı beyaz çizgili bir şapka şeklinde iş kıyafeti edinirsen daha çok ilgi çeker kanısındayım.
Ayrıca mc donalds şubeleride bu yıl farklı bir konsepte gitmiş dondurma satılan bölümü komple reklam ile kaplayıp reklam sloganınıda DONMA NOKTASI olarak belirlemişler güzel ve ilgi çekici olmuş.
Ayrıca külah haricinde bardak ve plastik kaşık ikiliside tutar sanırım konumun cadde üzeri bir yerse araçta dondurma yiyecek olanlar bardağı tercih edecektir.
Başarılar...
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye2981 yazı
Ben ısrarla soracağım, bu işin, belediye izni, maliye konusu, nasıl hallediliyor.?
Bu konular , açıklanırsa , süprizlerle karşılaşılmaz yada riskleri bilerek , teşebbüs etmiş olunur.
ismail karagülle

Üye124 yazı
hayırlı olsun kardeş
BİLEM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye16 yazı
kardeş belediye ve maliye sana eger park ve belediyeye ait yerlerde satış yaparsan hesab sorar ama sen bi dükkan ile anlaşıp önüne koyarsan herhangi bi sorun olmaz ben araştırdım.hatta 2 kişi araçlarının arkasını kestirerek dolaşcaklar aldıgım firmadan duydum biliyosun amerikada çok yaygın.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
Ben ısrarla soracağım, bu işin, belediye izni, maliye konusu, nasıl hallediliyor.?
Bu konular , açıklanırsa , süprizlerle karşılaşılmaz yada riskleri bilerek , teşebbüs etmiş olunur.

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kralmahmut
kardeş belediye ve maliye sana eger park ve belediyeye ait yerlerde satış yaparsan hesab sorar ama sen bi dükkan ile anlaşıp önüne koyarsan herhangi bi sorun olmaz ben araştırdım.hatta 2 kişi araçlarının arkasını kestirerek dolaşcaklar aldıgım firmadan duydum biliyosun amerikada çok yaygın.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy

DEMEK ARAŞTIRDIN VE BİR PROBLEM YOK DİYORSUN, BAŞARILAR.
ismail karagülle

Yeni Üye40 yazı
Allah utandırmadan, Hayırlı ve bereketli kazançlar nasip eylesin. Valla Çok sevindim.
Bu tutmaz diyenlere karşı direnebilmek çok zordur gerçekten.

Eğer adres verirsen ve yolum da düşerse 'acı' dondurmanı denerim inşaallah. :)))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye2981 yazı
Harika bir fikir , HddN arkadaş hatırlattı, adresi verirsen, bütün koniks ailesi bir dondurma partisi düzenleyelim ve sana muhteşem bir açılış yapalım hem, bizimde bir katkımız, çorbada tuzumuz bulunsun.
başarılar dilerim allah mahcup etmesin.
ismail karagülle

Yeni Üye4 yazı
Yürekten tebrik ediyorum. Hayırlı kazançlar dilerim kralmahmut.
Uğraş, didin, düşün, ara, bul, koş, atıl, bağır;
Durmak zamanı geçti, çalışmak zamanıdır! (Tevfik FİKRET)

Yerleşim Türkiye / YzmirsakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye79 yazı
hayırlı olsun. başarılar
Http://www.Hediye10.com Sevgiliye Hediye Sitesi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye36 yazı
Sn. kralmahmut, Allah hayırlara vesile etsin, hayırlı olsun, bol kazançlar. Ben tutacağına inanıyorum, plastik kase bence de iyi fikir. Başarılar seninle olsun...
chuck was here

Yerleşim Türkiye / Ystanbul - Bursa - BalykesirMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Sayın kral mahmut, beni sakın yanlış anlama. Olaya menfi yönden bakıp moral bozuyor gibi görünmek istemem.
''arkadaşlar dükkana gerek yok cadde üstünde kalabalık bi dükkan sahibiyle anlaşın elektirik faturanı ben ödicem diyin.tamam dır''
Demişsin, ya, yarın biraz iş yaptığını görüp dükkan sahibi mızıkçılık yapar, ve senin kazancına göz diker, ve olmaz bir nedenden niza çıkarıp, işi kendisi yapmak isterse, bu konuda kendini sağlama alacak bir tedbir aldın mı? Ve nasıl bir tedbir alınabilir acaba?
ismail karagülle

Yeni Üye59 yazı
hayırlı olsun Allah bol kazançlar nasip eder inşallah

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama