Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bodrum'da 20. 000 Tl Sermayeli Ne İş Yapılabilir ?

BaşlatanNagantTarih20/04/2009 15:52:48Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Selam arkadaşlar,

Yeni üyeyim, herkese şimdiden işlerin de başarılar dilerim.

Ben de İstanbul'da ki evimi sattım ve bodrum'a yerleşmeye karar verdim.Bütçeme göre yerde buldum gibi T.resi te.Bu hafta alımını yapıp bir aya kadar da ailemle yerleşeceğim kısmetse.20.000 ya da en fazla 30.000 tl. gibi bir miktar ile iş yapmak istiyorum. Acaba aranız da benzer bölgelerde yaşayan ya da iş yapan arkadaşların bana yardımcı olabilecek tavsiyeleri olabilir mi ?

İlginize şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye36 yazı
Sn. nagant Turgutreis'te ev fiyatları nasıl seyrediyor? Turgutreis ve gümüşlük'ü çok severim...

30.000'e en güzel fast-food açılır. Frozen, mevve suyu, tart, cheesecake, tiramisu, havuçlu kek ve sıcak-soğuk sandviç... Sandviçlerin ekmeği özel olmalı, yiyince ağızda güzel tat bırakmalı, kumru ekmeği gibi...
chuck was here

Yerleşim Türkiye / Ystanbul - Bursa - BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
sn nagat bodrum gumbette yasıyorum otelde calısıyorum bence 20.000 tl bıle fazla yatırım ıcın gumbette bos dukkan bu sene cok ve benım fıkrım tekstil uzerıne bıseyler acabılırsınız.sıtedende takıp edıyosanız cok hesaplı urunler bulabılıyosunuz ve buldugunuz urunlerı 5,10,15 euro gıbı uygun fıyatlardan satsanız bence guzel kazanırsınız.bana gore fast-food falan hıkaye cunkı herkez hersey dahıl konaklama yapıyor ve dısarıda yemek yemıyo yıyende var tabıkı fakat bence daha zor fast food ısı...fakat fastfood bana uygun dersenız sanırım bugun bodrumda devren kıralık bır fast food vardı oyle gordum merkezde

Umarım ıslerınız yolunda gıder.....

Yeni Üye19 yazı

T.reiste ev fiyatları sanrım krizinde etkisiyle bir hayli düşmüş,Her keseye göre ev,dublex ya da villa bulmak mümkün gibi görünüyor. Ben kendi bütçeme göre hayallerimde ki bir eve kavuştum.Darısı sizlerin de başına.

İş konusuna gelince sizlerin de dediği gibi fast food olabilir belki de tekstilde olabilir ama sezon bitince de az olsa devamlılığı olan bir iş olsun istiyorum ben ama fikirlerinizide değerlendireceğim tabi ki,

Teşekkürler.

Üye105 yazı
cenk bey umarım güzel bir hayatınız olur oralarda ve bu seçiminizle mutlu olursunuz....

yazın hangi işi yaparsanız yapın para kazanacağınız kesin ama mühim olan kışın da iş yapabilmek ( azda olsa tabiki) kışları turgutreisin nufusu 10bin civarı o yüzden iyi düşünmeniz lazım yapacağınız iş çok mühim.

abimin bodrumda işitme cihazları ve bilgisayar malzemeleri satan bir şirketi var o yüzden azda olsa biliyorum oralada ticareti...
size başarılar ve hayırlı işler dilerim....

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?retmen
Yeni Üye19 yazı
İnşallah hepimiz yaptığımız ya da yapacağımız işlerde mutlu oluruz.
Çok teşekküer eder sanada başarılar dilerim.

Üye2981 yazı
nagant, yazın çok iyi satacağından eminim, ama kışın bodrumda ne yaparsan yap, az satar. Aşağıdaki yazıma ve linge bir göz at belki işine yarar bir fikir verebilir....
kalıp ve imalatını kendimyaptığım için ucuza verebiliyorum bir milyona alın pazarda rakibiniz olmasın zira bizden başka yapan yok .model çok alçı hediyelikler , macera değil kendimde pazarda satıyorum . satan arkadaşlarada veriyorum . satıcı olan pazara diğer arkadaşların çıkmamasına özen gösteriyorum buraya resim göndermeyi beceremedim ilgilenenler yazarsa örneklerden resimleri gönderirim.acaba satılırmı diye bir şey yok (al dene ben beceremiyorum dersen malı geri alıyorum )sizi cesaretlendirmek için söylüyorum ama şimdiye kadar ben yapmıyacam yapamıyacam diye malı geri getiren olmadı . sadece yazın mal yetiştirme derdindeyiz. bir örnek resim yükledim

http://www.sahibinden.com/hediyelik_esya-54WQQaXQQ13415492WQQpXQQdisplayitem
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
slm bende gümbette yaşıyorum yemek işi riskli
evet

Yeni Üye42 yazı
çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum herkese kısmet olmayacak bir şans bu iyi değerlendir ve takı işi yap gümüş te olur tabi ve gözlük temiz iş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye99 yazı
1500 TL YE 4,5 METRE FİBER TEKNE ALIN MOTOR TAKIN, VE ÜSTÜNE ALGİDA DOLABI VE AKÜ , GÜNÜBİRLİK YAT TURLARININ UĞRADIĞI KOYUN BİRİNİ MESKEN TUTUN VE DONDURMA SATIN. DÜŞÜNÜN BU YAZ KÜÇÜK KORNET 7 TL İDİ HESABINIZI YAPIN. VE TEKNE DURDU 50 KİŞİDEN 30 KİŞİ DONDURMA ALDI VE HERGÜN EN AZ 20-30 TEKNE SADECE BODRUMDAN ÇIKIYOR. EN KÖTÜ DONDURMA başı karınız 5 tl olsa 20 tekne 20 kişi alsa günde 400 dondurma eder. oda günde 2000 tl eder. ayda 60.000 3 ayda 180.000 tl kışında takılın uyuyun. ama izin alınması gerekıyormu evrak lazımmı nedır onu bılmıyorum ben musterı gozuyle barız gordugum şeyı anlattım.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Mühendis