Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Gelin Ve Kaynana;

Başlatanm.sokerTarih28/02/2005 13:28:04Yorum4

İlk mesaj
Üye133 yazı
Kadın kocasından görmediği sevgiyi oğlundan istiyor.

Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri gelin kaynana çatışması.Kaynanaların problemleri sevgisiz evliliklerden kaynaklanıyor. "Erkek çocuk annesi, sosyal statüsü ne olursa olsun, oğluyla göbek bağını bir türlü kesmek istemiyor. Ayrıca oğlunun şefkatini geliniyle asla paylaşmak istemiyor". Helede kaynanalar eşinden ayrılmış ve eşini kaybetmiş ise gelinler büyük sıkıntı yaşayabiliyorlar ve bu gelinlerde kaynana olduklarında benzerini gelinlerine yapıyorlar.
**SökeR**

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye1122 yazı
Hay Allah nerden aklınıza geldi bu konu? Bir bayan böyle bir şeyi yazsa anlarım da siz yazınca çok garip oldu. Ben de şunu eklemek isterim; Türkiye' de evliliklerin kötü gitmesinin ve ilk yıllarda boşanma sebeplerinin başında aileler geliyormuş. Bu da çok acı birşey. Ayrıca Bu şekilde sorun çıkaran kayınvalideler sonunda oğullarının sevgilerinden de yoksun kalıyorlar ve her yönden kendileri kaybediyorlar.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Üye133 yazı
Ben de evliyim, sevgili Deniz benimde bir annem var.
Saygılar;
**SökeR**

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1122 yazı

Aman anneniz duymasın m.söker! Ben şahsen bu tür yorumları yapmaktan çekiniyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki; bana nedense bu tür ailevi meseleler pek koymuyor hele kaynana meseleleri. Unutmayalım ki demokraside çare tükenmez.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Üye133 yazı
Burada merak edilen şey, konuya kendince çözüm bulmuş birileri varsa belki başkaları kullanabilir.Yoksa çok uzun yıllardır bu konuya bulunmuş genel bir çözüm yok benim bildiğim kadarıyla ancak özel çözümler varsa onları öğrensek iyi olur varsa çözüm üreten lütfen yazsın
satgılar;
**SökeR**

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im