Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Krizde Müsteri Bulma

BaşlatantugbaercTarih17/04/2009 19:52:13Yorum2

İlk mesaj
merhaba arkadaslar
istanbul avrupa yakasında tabldot yemek firması ( aile firması) ve ben yeni yeni kendi işimizle ilgilenmeye başladım.kriz döneminde müsteri protföyümüzü arttırmak için bir öneriniz varmı?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
mrb bence siz müşterinin ayağına gidin şöyle esnafa ulaşın yakınınızda olup tek calışanlar vardır onlara yemek servisi yapın mesala ben yalnız calıştığım için hep aparatif şeyler yemeğe calışıyom benim gibi bence çok esnaf vardır birde öyle deneyin . hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Esnaf
internet uzeri onceki zaman talep calismasina girebilirsiniz.yani musterileriniz internetten direkt olarak yarin hangi saatte ve ne istediklerini bildirecekler.ve siz yarinin bilancosunu bugunden cikarmis olacaksiniz.bunu oturtmaya calisin.musteri sayiniz ve musteri memnuniyeti artacaktir.ayrica yarina daha planli bir sekilde hazirlik yapacaginizdan, masraflarinizda biraz daha azalma olacaktir.su anda bu sistemi rusyanin bir sehrinde bir firmada uygulatmaya basladik.tamamen bir gun oncesindeki siparisle calisiyor firma.yarinin hazirligini ona gore yapiyor.detay isterseniz mail araciligiyla yazin.yardimci olmayaca calisirim.saygilarimla.
Karol Productions
Mustafa Kemal Simsek
+7913-783-34-62
(karolproductions@windowslive.com)

Yerleşim Rusya Federasyonu / NovosibirskMeslek Yöneticilik